|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neboleče prsi???
19.5.2005 21:34:32   
nejca1
Sem v drugi polovici 5. tedna in nimam nobenih nosečniških znakov. Saj slabosti ne pogrešam, skrbi me samo dejstvo, da me ne bolijo niti prsi. A je to normalno? Je katera od vas imela podobno situacijo? Imela sem že odmrtje ploda v 12. tednu in me zelo skrbi, pregled pa imam šele 31. 5.
lep večer:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   neboleče prsi???
19.5.2005 21:49:29   
Teni_
Jaz 1. tudi nisem imela nobenih znakov do 7. tedna, ko so se začele slabosti. Zdaj 2. so me pa prsi bolele že preden sem delala test. Tako, da brez skrbi, ker ni nujno, da imaš kakšne znake.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   neboleče prsi???
19.5.2005 22:46:18   
malika
Normalno! Jaz sem v 30 tednu, pa me še vedno ne bolijo :bravo: , povečale pa so se mi šele nekje okoli 20 tedna:)

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   neboleče prsi???
20.5.2005 8:26:22   
devička
Uf, končno še ena taka, kot jaz. Tudi sama skos tečnarim na forumu zaradi NEznakov. Predvsem so me skrbele prsi, ki niso nič boleče, samo na začetku so me bradavičke mal mal bolele. Pa je bilo do zdaj na UZ vse v redu. Tudi jaz sem imelA odmrtje ploda (v 10 tednu, ugotovili v 12.), tako da je normalno, da nas malce bolj skrbi kot ostale, a ne ? Držim pesti zate in pikico, pa javi se po 31., prav?
Pozdravček, Devička

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   neboleče prsi???
20.5.2005 10:06:49   
Nannn
jest imam znake nosecnosti pa sem zelo zaskrbljena...to je za nas ki smo imele ze podobno situacijo itak normalno...sploh po vcerjasnjem dnevu :((

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   neboleče prsi???
21.5.2005 20:22:56   
jezika
kakšne znake pa imaš?

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?