neboleče prsi??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

nejca1 -> neboleče prsi??? (19.5.2005 21:34:32)

Sem v drugi polovici 5. tedna in nimam nobenih nosečniških znakov. Saj slabosti ne pogrešam, skrbi me samo dejstvo, da me ne bolijo niti prsi. A je to normalno? Je katera od vas imela podobno situacijo? Imela sem že odmrtje ploda v 12. tednu in me zelo skrbi, pregled pa imam šele 31. 5.
lep večer:metulj:

Teni_ -> neboleče prsi??? (19.5.2005 21:49:29)

Jaz 1. tudi nisem imela nobenih znakov do 7. tedna, ko so se začele slabosti. Zdaj 2. so me pa prsi bolele že preden sem delala test. Tako, da brez skrbi, ker ni nujno, da imaš kakšne znake.

LP,
Mojca:nosecka:

malika -> neboleče prsi??? (19.5.2005 22:46:18)

Normalno! Jaz sem v 30 tednu, pa me še vedno ne bolijo :bravo: , povečale pa so se mi šele nekje okoli 20 tedna:)

devička -> neboleče prsi??? (20.5.2005 8:26:22)

Uf, končno še ena taka, kot jaz. Tudi sama skos tečnarim na forumu zaradi NEznakov. Predvsem so me skrbele prsi, ki niso nič boleče, samo na začetku so me bradavičke mal mal bolele. Pa je bilo do zdaj na UZ vse v redu. Tudi jaz sem imelA odmrtje ploda (v 10 tednu, ugotovili v 12.), tako da je normalno, da nas malce bolj skrbi kot ostale, a ne ? Držim pesti zate in pikico, pa javi se po 31., prav?
Pozdravček, Devička

Nannn -> neboleče prsi??? (20.5.2005 10:06:49)

jest imam znake nosecnosti pa sem zelo zaskrbljena...to je za nas ki smo imele ze podobno situacijo itak normalno...sploh po vcerjasnjem dnevu :((

jezika -> neboleče prsi??? (21.5.2005 20:22:56)

kakšne znake pa imaš?

Stran: [1]