Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj vse se zivmu cloveku zgodi... 19.5.2005 14:51:51
|
|
|
|
Anonimen
|
:grrr:Uf še dobro da se vama ni nič zgodilo!Ja norcev na cesti je ogromno.En grd primer pred mesecem dni: Mamica čaka na robu na prehodu za pešce,mimo pripelje ogromen priklopnik,mimogrede zahkla voziček:(( tovornjakar nič ne opazi,ljudje kričijo mamica teče za njim in kriči,on pa nič po tristo metrih na ovinku voziček z dvoletnim otrokom konča pod kamionom,tovornjakarja pa so ustavili policaji daleč naprej.:((:((:((:((
|
|
|
|
kaj vse se zivmu cloveku zgodi... 19.5.2005 14:54:08
|
|
|
|
AnBan
|
O groza...a je otrocku kaj blo...al so ga :angel: pazli...kje je pa blo to:zmeden:
|
|
|
|
kaj vse se zivmu cloveku zgodi... 19.5.2005 14:57:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Na žalost je dete ostalo pod kolesi:(( Zgodilo se je v hribovski vasici na meji med italijo in avstrijo. Tam so zelo oske ceste med hišami,dnevno se kaj zgodi,ker so zelo prometne.Sej je lani tudi en z avtodomom zapeljel naravnost v slaščičarno,ki je ob cesti,tudi tam so nastradali otroci.:((
|
|
|
|
kaj vse se zivmu cloveku zgodi... 19.5.2005 15:01:20
|
|
|
|
AnBan
|
:((bogi otrock in mamica:(
|
|
|
|
kaj vse se zivmu cloveku zgodi... 19.5.2005 15:26:04
|
|
|
|
Mojca20
|
GROZAAAAAA:((:((:((:((:((
|
|
|
|
kaj vse se zivmu cloveku zgodi... 19.5.2005 16:21:09
|
|
|
|
daisy
|
shit :((
|
|
|
|
kaj vse se zivmu cloveku zgodi... 19.5.2005 19:04:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsem, ki ne znajo voziti in se ne držijo predpisov, bi vzela dovoljenje!!!! V ponedeljek se je meni vrit (avtomobila) počil (na parkirišču) en upokojenec (75 let+). Jaz pa sončka v avtu - in potem on meni reče, zakaj ne gledam (jaz sem pa imela še ugasnjen avto...). Ampak... taki in drugačni ljudje se sprehajajo (ali pa, bog ne daj, vozijo) po svetu!
|
|
|
|
kaj vse se zivmu cloveku zgodi... 20.5.2005 8:22:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh teja sploh si ne morem predstavljat kako je bilo mamici,ko se ji je vse dogajalo pred očmi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?