kaj vse se zivmu cloveku zgodi... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

AnBan -> kaj vse se zivmu cloveku zgodi... (19.5.2005 14:41:33)

Vceri popoldne sem izkoristla sonck in sem sla s tamalima na sprehod skozi vas...lepo pravilno po levi strani cestisca in to po pesku, ki je zraven asfalta...pa se iz nasprotne smeri pripelje en avto in nas obvaza...v tistem pa pripici en drug avto iz te smeri iz katere sem jaz prihajala...pa je sam pocl...se je tist zaletu v tretoar od ene hise zravn...sta mu obe gumi pocli, pokrovka pa je po luft priletela ravno pred moj vozicek:(...seveda smo bili vsi trije cisto prestraseni, tamal je zacel jokat:((...un se je pa sele pri sosednji hisi ustavu...in pol je ta norc ven stopu in mi reku, da kaj se po cesti z vozickom fjakam...sem mislila da mu eno fajn prlepm...norc sred vasi dirka, mi otroke strasi in ogroza, pol si mi pa se upa kaj tacga rect:hudicek::grrr:...pa naj se kdo rece, da ni norcev na cesti!

Anonimen -> kaj vse se zivmu cloveku zgodi... (19.5.2005 14:51:51)

:grrr:Uf še dobro da se vama ni nič zgodilo!Ja norcev na cesti je ogromno.En grd primer pred mesecem dni:

Mamica čaka na robu na prehodu za pešce,mimo pripelje ogromen priklopnik,mimogrede zahkla voziček:((
tovornjakar nič ne opazi,ljudje kričijo mamica teče za njim in kriči,on pa nič po tristo metrih na ovinku voziček z dvoletnim otrokom konča pod kamionom,tovornjakarja pa so ustavili policaji daleč naprej.:((:((:((:((

AnBan -> kaj vse se zivmu cloveku zgodi... (19.5.2005 14:54:08)

O groza...a je otrocku kaj blo...al so ga :angel: pazli...kje je pa blo to:zmeden:

Anonimen -> kaj vse se zivmu cloveku zgodi... (19.5.2005 14:57:18)

Na žalost je dete ostalo pod kolesi:((
Zgodilo se je v hribovski vasici na meji med italijo in avstrijo.
Tam so zelo oske ceste med hišami,dnevno se kaj zgodi,ker so zelo prometne.Sej je lani tudi en z avtodomom zapeljel naravnost v slaščičarno,ki je ob cesti,tudi tam so nastradali otroci.:((

AnBan -> kaj vse se zivmu cloveku zgodi... (19.5.2005 15:01:20)

:((bogi otrock in mamica:(

Mojca20 -> kaj vse se zivmu cloveku zgodi... (19.5.2005 15:26:04)

GROZAAAAAA:((:((:((:((:((

daisy -> kaj vse se zivmu cloveku zgodi... (19.5.2005 16:21:09)

shit :((

Anonimen -> kaj vse se zivmu cloveku zgodi... (19.5.2005 19:04:38)

Vsem, ki ne znajo voziti in se ne držijo predpisov, bi vzela dovoljenje!!!! V ponedeljek se je meni vrit (avtomobila) počil (na parkirišču) en upokojenec (75 let+). Jaz pa sončka v avtu - in potem on meni reče, zakaj ne gledam (jaz sem pa imela še ugasnjen avto...). Ampak... taki in drugačni ljudje se sprehajajo (ali pa, bog ne daj, vozijo) po svetu!

dory -> kaj vse se zivmu cloveku zgodi... (19.5.2005 19:55:18)

Groza kaj se lahko zgodi...se dobro da ste ok anban :)

Neva tole pa je tragedija...sploh ne upam pomislit kaj bi naredila,ce bi bila jaz na tistem mestu kot tista mamica...ne vem ce bi prezivela to tragedijo...

Anonimen -> kaj vse se zivmu cloveku zgodi... (20.5.2005 8:22:10)

Oh teja sploh si ne morem predstavljat kako je bilo mamici,ko se ji je vse dogajalo pred očmi.

Stran: [1]