Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako jih oblečete 25.5.2009 21:45:16
|
|
|
|
tintin
|
Moj 1.5 let star miškolin...skoraj ziher sem bila, da mu je prevroče (25 stopinj) in sem ga zandjič oblela v bodi z dolgimi in spalno vrečo (poletno). Smo imeli uničeno noč, ker se je n-krat zbudil in šele ene petič je meni kapnilo, da mu je maybe prehladno. Res je bil premražen, tako da ima zdaj spet pižamico z dolgimi in vrečo.
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete 25.5.2009 22:13:10
|
|
|
|
Najaa
|
Trenutno spi v bodyju s kratkimi rokavi. Kasneje jo bom pa pokrila čez nogice s tanko dekico. Imamo pa v stanovanju zdajle 27 stopinj.
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete 25.5.2009 22:15:14
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Moj 1.5 let star miškolin...skoraj ziher sem bila, da mu je prevroče (25 stopinj) in sem ga zandjič oblela v bodi z dolgimi in spalno vrečo (poletno). Smo imeli uničeno noč, ker se je n-krat zbudil in šele ene petič je meni kapnilo, da mu je maybe prehladno. Res je bil premražen, tako da ima zdaj spet pižamico z dolgimi in vrečo. če jaz mojega tak oblečem pri 25 stopinjah, bomo imeli tudi uničeno noč, ker mu bo prevroče.....
|
|
RE: kako jih oblečete 25.5.2009 22:32:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša v tem časusi v pižami s kratkimi rokavi. Ji je ful vroče,je kar mokra čez celo glavo. Kasneje, ko se bo že malo "naspala" pa jo bom pogrnila samo čez nogice, ker proti jutru je kar hladno spat tako oblečen.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.