Kako jih oblečete za spanje? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Anonimen -> Kako jih oblečete za spanje? (25.5.2009 21:42:13)

za spanje..naša je stara 2meseca..čez dan je v kratkem bodyju,hlačah,ko je vroče brez nogavic...zdaj sem jo prvič oblekla za spanje kratek body hlače s nogavicami in čez nogavičlke..pa še pokrijem jo...imamo pa precej toplo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tintin -> RE: kako jih oblečete (25.5.2009 21:45:16)

Moj 1.5 let star miškolin...skoraj ziher sem bila, da mu je prevroče (25 stopinj) in sem ga zandjič oblela v bodi z dolgimi in spalno vrečo (poletno). Smo imeli uničeno noč, ker se je n-krat zbudil in šele ene petič je meni kapnilo, da mu je maybe prehladno. Res je bil premražen, tako da ima zdaj spet pižamico z dolgimi in vrečo.

Najaa -> RE: kako jih oblečete (25.5.2009 22:13:10)

Trenutno spi v bodyju s kratkimi rokavi. Kasneje jo bom pa pokrila čez nogice s tanko dekico.
Imamo pa v stanovanju zdajle 27 stopinj.

rija -> RE: kako jih oblečete (25.5.2009 22:15:14)

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Moj 1.5 let star miškolin...skoraj ziher sem bila, da mu je prevroče (25 stopinj) in sem ga zandjič oblela v bodi z dolgimi in spalno vrečo (poletno). Smo imeli uničeno noč, ker se je n-krat zbudil in šele ene petič je meni kapnilo, da mu je maybe prehladno. Res je bil premražen, tako da ima zdaj spet pižamico z dolgimi in vrečo.

če jaz mojega tak oblečem pri 25 stopinjah, bomo imeli tudi uničeno noč, ker mu bo prevroče.....

Anonimen -> RE: kako jih oblečete (25.5.2009 22:32:05)

Naša v tem časusi v pižami s kratkimi rokavi. Ji je ful vroče,je kar mokra čez celo glavo. Kasneje, ko se bo že malo "naspala" pa jo bom pogrnila samo čez nogice, ker proti jutru je kar hladno spat tako oblečen. 

Anonimen -> RE: kako jih oblečete (25.5.2009 22:51:51)

Pižamo z dolgimi rokavi, brez stopal. Čez je malo višje od pasu pokrita z lahko poletno odejico. Ko bo v stanovanju še bolj vroče, vroče, jo bom oblekla v kratek bodi in pokrila z odejico.

Stran: [1]