Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
telovadba, aerobika, plavanje v casu nosecnosti 19.5.2005 13:30:09
|
|
|
|
darjatimci
|
Bazeni so gojišča raznih okužb v primeru nosečnosti skozi nožnico,drugače pa kot vem je plavanje nosečnicam priporočeno.
|
|
|
|
telovadba, aerobika, plavanje v casu nosecnosti 19.5.2005 13:31:08
|
|
|
|
tinkamiška
|
Meni je rekla G, da si lahko plavanje privoščim samo v morju. Tko da bo treba it na morje:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
telovadba, aerobika, plavanje v casu nosecnosti 19.5.2005 13:32:42
|
|
|
|
SOONka
|
Plavanje na DIFu v Ljubljani imas posebaj prilagojeno :nosecka: - pavanje je takoj po ciscenju bazena.. .. Imam pa drugo vprasanje a vas.. Ste se zacele s sportom ukvarjat po treh mesecih nosecnosti, ali ste tudi prej ze kaj migale? Jaz sem imela SS pa me je strah ( ko bom naslednjic noseca ), da sem ga imela zaradi daljsih sprehodov ali kaj takega... :zmeden:... tekla nisem, aerobike nisem obiskovala..., le sprehajala sem se...
|
|
|
|
telovadba, aerobika, plavanje v casu nosecnosti 19.5.2005 13:35:15
|
|
|
|
darjatimci
|
Pravilna odločitev mami:bravo:
|
|
|
|
telovadba, aerobika, plavanje v casu nosecnosti 19.5.2005 13:44:59
|
|
|
|
SOONka
|
:zmeden:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2005 14:01:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
telovadba, aerobika, plavanje v casu nosecnosti 19.5.2005 14:04:44
|
|
|
|
Kety
|
SOONka, nisi imela splava zaradi sprehodov. A si kaj vprasala svojo G. kaj je bilo narobe?! Meni je zdravnica rekla, da se ene iz omar mecejo na trebuh, da bi imele splav, pa se to ne zgodi kar tako. Jaz imam za seboj ponesreceno nosecnost, pa pocnem vse, kar ni nosecnicam prepovedano. Hodim pa tudi plavat na DIF in je super. LP Kety
|
|
|
|
telovadba, aerobika, plavanje v casu nosecnosti 19.5.2005 14:06:59
|
|
|
|
dory
|
Plavanje je zelo priporocljivo...meni je bil balzam za moj kriz...k sreci nisem imela tezav z gljivicami ali kaj podobnega...plavala pa sem kar v kranju :)...telovadila nisem ker sem prevec lena,sem pa hodila na sprehode...uro dopoldne in uro popoldne :)
|
|
|
|
telovadba, aerobika, plavanje v casu nosecnosti 19.5.2005 14:08:38
|
|
|
|
Tiamo
|
Hojla, lih včeraj smo imeli v materinski šoli predavanje fizioterapevtke, katera nam je razložila, da so vaje, aerobika in plavanje na DIF-u za nosečnice primerne. Vsake vaje se morajo prilagoditi nosečnosti oz. zmožnosti. Če prej nikoli nisi bila fizično aktivna se priporoča mila telovadba, za aktivne športnice pa so vaje prilagojene. Najbolj je da se vključiš v kakšno vadbo za nosečnosti ali nabaviš CD od Vzajemne, kjer ti nasveti strokovnjakov povedo, da pred vsakršno telovadbo se je najbolje prej posvetovati z G. Sama telovadba ne povzroči splava, povzročajo ga npr. padci. Ni priporočjivo kolesariti zunaj, igrati tenis, nogomet, padalstvo, potapljanje, aplinizem... Fizioterapvtka nam je omenila, da tudi poskoki niso primerni za nosečnice. Upam, da sem ti kaj pomagala. LP Tia74
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2005 14:15:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
telovadba, aerobika, plavanje v casu nosecnosti 19.5.2005 16:08:17
|
|
|
|
Fračica
|
G. priporoča telovadbo, samo ne pretiravat. Plavaš lahko, sem se pozanimala pri prijateljici, ki je pred kratkim rodila zelo zdravega fanteka, pa je celo nosečnost plava, še ko je bila visoko noseča. Vendar moraš pri plavanju uporabljati tampon, zaradi glivičnih obolenj, ki so možne. Jaz pa obiskujem orientalske plese, pa sem na začetku :nosecka:.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?