Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: menze ni, test pa negativen 10.6.2009 9:42:45
|
|
|
|
cofi80
|
Pri meni še tudi ni ne , ne +. Včeraj se je že začelo kazati, da bo prišla teta s krvavca, pa potem ni bilo nič iz tega, tudi danes še vedno ne. Ta teden še počakam, če ne bo nič, pa pokličem G.
|
|
|
|
RE: menze ni, test pa negativen 10.6.2009 10:25:30
|
|
|
|
anabelaana
|
dobro jutro punce! ja,pa sem docakala dneve ko je nebi rada dobila:)danes oz jutri bi jo morala dobit testa se nisem naredila pocaka bom se kaksen dan.me pa ze 14 dni spika se nikoli me ni tako,od vceraj me boli v spodnjem delu trebuha,in bradavice na dotik,vsi ti neki znaki in to neko dogajanje je za mene prvic zato me tudi tako begajo! upam da je vse prej kot pa M!!srčno upam da se je pa ta mesec "kej" prijelo lep dan.....
|
|
|
|
RE: menze ni, test pa negativen 11.6.2009 7:25:37
|
|
|
|
tamicena
|
Hejla punce... vsem babikam želim same pluse
|
|
|
|
RE: menze ni, test pa negativen 11.6.2009 14:11:06
|
|
|
|
strumf
|
čav punce. sporočam da je le prišla. v vsej svoji veličini . upam da bo več sreče drugi mesec. me pa res zdaj vse to bega. ker jo imam ponavadi točno na dan, sedaj pa kar tri dni zamude. lp
|
|
|
|
RE: menze ni, test pa negativen 11.6.2009 14:15:31
|
|
|
|
BabyKitty
|
Pri meni je 9. dan zamude in ni še nič in se tudi ne najavlja... sploh nevem več kaj bi naredila
|
|
|
|
RE: menze ni, test pa negativen 11.6.2009 14:21:15
|
|
|
|
cofi80
|
No, pri meni je tudi danes prišla . Upam, da bomo imele več sreče s + naslednji mesec. LP
|
|
|
|
RE: menze ni, test pa negativen 20.6.2009 14:01:29
|
|
|
|
julij82
|
hoj; no še jaz se vam pridružujem in še z istim problemom. s fantom sva se odločila, da začneva delati na otročičku... do novega leta sem jemala KT Logest, M sem dobivala normalno vse dni lepo na 27 dni. Po moji ovolaciji ta mesec in plodnih dneh sva mela spolne odnose brez zaščite, ker so bili ˇvarni dneviˇ in teden dni pred pričakovano menstruacijo. 17.6. bi morala dobiti M in po petih dneh ni nič, niti pluska na testu, ki sem ga naredila danes zjut... čudno mi je oziroma bega me kaj je narobe da ni M, ker je bila vesno točna k urca. Kakih zdravstvenih problemov pa tud nimam, pa težko vrjamem da bi se v unem tednu pred M kaj prijelo... ne vem kaj naj in kaj naj si mislim? res pa je da sem s živčki bolj napeta ta teden zaradi službenih zadev...(ampak nisem prvič :)) Nameravam v ponedeljek G poklicat pa da mal povprašam. A naj naredim še en test? ali se naj prepustim čakanju? Ali je katera že dočakala plusek, ki je imela ta problemček??? pridne bodite
|
|
|
|
RE: menze ni, test pa negativen 20.6.2009 14:34:53
|
|
|
|
zebra
|
Julija 82...ne glede na to če si imela vedno redno na 27 dni...lahko da pa se je ta mesec ciklus malo podaljšal in je o bila kasneje...tako da upanje še vedno je če sta pridno
|
|
|
|
RE: menze ni, test pa negativen 20.6.2009 14:55:04
|
|
|
|
julij82
|
hvala zebra, bomo videli kaj bo, samo vedela bi rada na čem sem. Sva bila pridna šele un teden pred M... bom sporočila če dobim še kako dodatno črtico oz. M :)
|
|
|
|
RE: menze ni, test pa negativen 21.6.2009 19:27:40
|
|
|
|
tamicena
|
No, js sm mela prejšnji mesec enak prime. Do takrat redno M, potem mi je pa naenkrat kar za 14 dni zamujala... razloga ne vem... sem do novega leta tudi logest jemala... Pač pride... sicer ti pa želim, da ti M kar za ) mesecev zaostane. Pa bo najboljše, ane? Mogoše je še premalo hormona v urinu. Lp
|
|
|
|
RE: menze ni, test pa negativen 21.6.2009 19:47:29
|
|
|
|
julij82
|
jutri naredim še en test, pol pa pokličem G, da poštudira zakaj je temu tako :) Vrjamem pa da telo ni stroj in da so taki izostanki na vsake toliko časa čisto nekaj normalnega... sporočim, ko kaj več izvem :)
|
|
|
|
RE: menze ni, test pa negativen 22.6.2009 9:16:21
|
|
|
|
majalina
|
jst mam isti problem... morala bi dobiti v petek, pa nisem. naredila test, ki je negativen. kt ne jemljem že štiri leta, tečka pa pride vedno točno na 30 dni... tudi mene zanima, če se je kateri zgodilo, da je test kasneje pokazal plus. sama nimam nobenih znakov, tako, da sem prepričana, da nosečnosti. me pa jezi, da mi zdaj še tečka zamuja... joj!
|
|
|
|
RE: menze ni, test pa negativen 22.6.2009 9:37:24
|
|
|
|
BabyKitty
|
Jaz sem upala, 10 dni zamujala M, 3x negativen test, potem se je pa prikazala v vsej svoji velličini Menda, da se ti lahko na vsake toliko naredijo take cistice, ki potem samo od sebe izginejo in spet dobiš M. Tako je rekla teta ginekologinja Da je to normalno... Tako, da moj nasvet je, da ne upajte preveč, sama sem bila zelo razočarana , ker sem res preveč upala Je minimalna možnost, da to res pomeni Želim pa si, da bi bilo pri vas drugače in vseeno držim pesti za
|
|
|
|
RE: menze ni, test pa negativen 22.6.2009 9:42:20
|
|
|
|
majalina
|
Zase vem, da nisem noseca... Samo ne vem zakaj ni mogla pridet tocno kot vedno? Prvic se sploh nisem obremenjevala s temi stvarmi pa se mi zdi, kot da me namerno zafrkava... prav sita sem ze vsega! in ne... psiha nima veze. ker se tokrat res nisem obremenjevala. zdaj me je le strah, da ni kaj narobe... gin. ne bom klicala, ker je se prekmalu. pocakala bom en teden, pol bom pa videla. dost mam vsega!
|
|
|
|
RE: menze ni, test pa negativen 23.6.2009 7:51:54
|
|
|
|
julij82
|
no po enem tednu zamude je moja M prišla danes zjutraj! hvala Bogu, ker tole čakanje me je res ubijalo in mi je za en teden vse premaknilo...ampak po dveh negativnih testih človek res ne more drugega pričakovati, razen tega, da upa da bo kmalu M prišla. Drugače pa psiha lahko zelo upliva na cikluse, pa čeprav se ne sekiraš, ker je lahko vse podzavestno. no to je moj zaključek čakanja na M :)
|
|
|
|
RE: menze ni, test pa negativen 23.6.2009 8:17:38
|
|
|
|
majalina
|
jutro! no, se oglasim še sama, ko bo kaj novega! en razlog že mora bit, da zamuja. ampak naj pride že enkrat, da bo mir!
|
|
|
|
RE: menze ni, test pa negativen 23.6.2009 17:39:50
|
|
|
|
julij82
|
ufff prehitro sem se zagovorila, da sem jo dobila...samo en madežek je bil in to je bilo vse, sem upala da se bo ulilo pa ni bilo nič... blahhhhhh ne vem kaj naj???
|
|
|
|
RE: menze ni, test pa negativen 26.6.2009 1:41:20
|
|
|
|
Majčka*
|
Vgnezditvena??hitro po še en test:)pa zagledaj
|
|
|
|
RE: menze ni, test pa negativen 29.6.2009 9:23:14
|
|
|
|
julij82
|
ne ne ni nobene vgnezditve... po tem madeži, ki sem ga dobila ni bilo nič, po enem dnevu se je rahlo videla M, ki je prihajala...trajalo je še en dan, da sem lahko končno rekla da sem jo dobila. bila je močna, tko kot vedno. Tko da sem vesela, da sem jo po enem tednu čakanja dobila, če že noseča nisem bila. no to je bil moj primer. verjetno mi je pa M zaostajala zaradi živčkov, sem pa tudi slišala, da je čisto naravno, da se ti kdaj mal ciklus zbrklja po pol leta, če prej ješ tabletke... mati narava naredi svoje. ostalim pa želim, da čim prej zagledate plusek :) js pa tud :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.