|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: menze ni, test pa negativen
10.6.2009 9:42:45   
cofi80
Pri meni še tudi ni ne user posted image , ne +. Včeraj se je že začelo kazati, da bo prišla teta s krvavca, pa potem ni bilo nič iz tega, tudi danes še vedno ne. Ta teden še počakam, če ne bo nič, pa pokličem G.

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.6.2009 10:25:30   
anabelaana
dobro jutro punce!

ja,pa sem docakala dneve ko je nebi rada dobila:)danes oz jutri bi jo morala dobit testa se nisem naredila pocaka bom se kaksen dan.me pa ze 14 dni spika se nikoli me ni tako,od vceraj me boli v spodnjem delu trebuha,in bradavice na dotik,vsi ti neki znaki in to neko dogajanje je za mene prvic zato me tudi tako begajo!user posted image upam da je vse prej kot pa M!!srčno upam da se je pa ta mesec "kej" prijelouser posted image

lep dan.....

(odgovor članu cofi80)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.6.2009 7:25:37   
tamicena
Hejla punce...

vsem babikam želim same pluseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anabelaana)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.6.2009 14:11:06   
strumf
čav punce. sporočam da je user posted image le prišla. v vsej svoji veličini user posted image . upam da bo več sreče drugi mesec. me pa res zdaj vse to bega. ker jo imam ponavadi točno na dan, sedaj pa kar tri dni zamude. lp

(odgovor članu tamicena)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.6.2009 14:15:31   
BabyKitty
Pri meni je 9. dan zamude in ni še nič in se tudi ne najavlja... sploh nevem več kaj bi naredila user posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.6.2009 14:21:15   
cofi80
No, pri meni je tudi danes prišla user posted image . Upam, da bomo imele več sreče s + naslednji mesec.
LP

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.6.2009 14:01:29   
julij82
hoj;
no še jaz se vam pridružujem in še z istim problemom. s fantom sva se odločila, da začneva delati na otročičku... do novega leta sem jemala KT Logest, M sem dobivala normalno vse dni lepo na 27 dni. Po moji ovolaciji ta mesec in plodnih dneh sva mela spolne odnose brez zaščite, ker so bili ˇvarni dneviˇ in teden dni pred pričakovano menstruacijo. 17.6. bi morala dobiti M in po petih dneh ni nič, niti pluska na testu, ki sem ga naredila danes zjut...

čudno mi je oziroma bega me kaj je narobe da ni M, ker je bila vesno točna k urca. Kakih zdravstvenih problemov pa tud nimam, pa težko vrjamem da bi se v unem tednu pred M kaj prijelo...user posted image

ne vem kaj naj in kaj naj si mislim? res pa je da sem s živčki bolj napeta ta teden zaradi službenih zadev...(ampak nisem prvič :))
Nameravam v ponedeljek G poklicat pa da mal povprašam. A naj naredim še en test? ali se naj prepustim čakanju?

Ali je katera že dočakala plusek, ki je imela ta problemček???
pridne bodite

(odgovor članu cofi80)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.6.2009 14:34:53   
zebra
Julija 82...ne glede na to če si imela vedno redno user posted image  na 27 dni...lahko da pa se je ta mesec ciklus malo podaljšal in je o bila kasneje...tako da upanje še vedno je če sta pridno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.6.2009 14:55:04   
julij82
hvala zebra, bomo videli kaj bo, samo vedela bi rada na čem sem. Sva bila pridna šele un teden pred M... bom sporočila če dobim še kako dodatno črtico oz. M

:)

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 34
21.6.2009 19:27:40   
tamicena
No, js sm mela prejšnji mesec enak prime. Do takrat redno M, potem mi je pa naenkrat kar za 14 dni zamujala... razloga ne vem... sem do novega leta tudi logest jemala...
Pač pride... sicer ti pa želim, da ti M kar za ) mesecev zaostane. Pa bo najboljše, ane? Mogoše je še premalo hormona v urinu.
Lp

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 35
21.6.2009 19:47:29   
julij82
jutri naredim še en test, pol pa pokličem G, da poštudira zakaj je temu tako :) Vrjamem pa da telo ni stroj in da so taki izostanki na vsake toliko časa čisto nekaj normalnega...
sporočim, ko kaj več izvem :)

(odgovor članu tamicena)
Neposredna povezava do sporočila: 36
22.6.2009 9:16:21   
majalina
jst mam isti problem... morala bi dobiti v petek, pa nisem. naredila test, ki je negativen.

kt ne jemljem že štiri leta, tečka pa pride vedno točno na 30 dni...

tudi mene zanima, če se je kateri zgodilo, da je test kasneje pokazal plus.

sama nimam nobenih znakov, tako, da sem prepričana, da nosečnosti. me pa jezi, da mi zdaj še tečka zamuja... joj!

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 37
22.6.2009 9:37:24   
BabyKitty
Jaz sem upala, 10 dni zamujala M, 3x negativen test, potem se je pa prikazala v vsej svoji velličini user posted image Menda, da se ti lahko na vsake toliko naredijo take cistice, ki potem samo od sebe izginejo in spet dobiš M. Tako je rekla teta ginekologinja user posted image Da je to normalno... Tako, da moj nasvet je, da ne upajte preveč, sama sem bila zelo razočarana , ker sem res preveč upalauser posted image Je minimalna možnost, da to res pomeni user posted image Želim pa si, da bi bilo pri vas drugače in vseeno držim pesti za user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 38
22.6.2009 9:42:20   
majalina
Zase vem, da nisem noseca...

Samo ne vem zakaj ni mogla pridet tocno kot vedno? Prvic se sploh nisem obremenjevala s temi stvarmi pa se mi zdi, kot da me namerno zafrkava...

prav sita sem ze vsega! in ne... psiha nima veze. ker se tokrat res nisem obremenjevala.

zdaj me je le strah, da ni kaj narobe... gin. ne bom klicala, ker je se prekmalu. pocakala bom en teden, pol bom pa videla.

dost mam vsega!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 39
23.6.2009 7:51:54   
julij82
no po enem tednu zamude je moja M prišla danes zjutraj! hvala Bogu, ker tole čakanje me je res ubijalo in mi je za en teden vse premaknilo...ampak po dveh negativnih testih človek res ne more drugega pričakovati, razen tega, da upa da bo kmalu M prišla.

Drugače pa psiha lahko zelo upliva na cikluse, pa čeprav se ne sekiraš, ker je lahko vse podzavestno.

no to je moj zaključek čakanja na M :)

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 40
23.6.2009 8:17:38   
majalina
jutro!

no, se oglasim še sama, ko bo kaj novega! en razlog že mora bit, da zamuja. ampak naj pride že enkrat, da bo mir!

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 41
23.6.2009 17:39:50   
julij82
ufff prehitro sem se zagovorila, da sem jo dobila...samo en madežek je bil in  to je bilo vse, sem upala da se bo ulilo pa ni bilo nič... blahhhhhh

ne vem kaj naj???

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 42
26.6.2009 1:41:20   
Majčka*
Vgnezditvena??hitro po še en test:)pa zagledajuser posted image

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 43
29.6.2009 9:23:14   
julij82
ne ne ni nobene vgnezditve... po tem madeži, ki sem ga dobila ni bilo nič, po enem dnevu se je rahlo videla M, ki je prihajala...trajalo je še en dan, da sem lahko končno rekla da sem jo dobila. bila je močna, tko kot vedno. Tko da sem vesela, da sem jo po enem tednu čakanja dobila, če že noseča nisem bila.

no to je bil moj primer. verjetno mi je pa M zaostajala zaradi živčkov, sem pa tudi slišala, da je čisto naravno, da se ti kdaj mal ciklus zbrklja po pol leta, če prej ješ tabletke... mati narava naredi svoje.

ostalim pa želim, da čim prej zagledate plusek :) js pa tud :)

(odgovor članu Majčka*)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.