|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menze ni, test pa negativen
25.5.2009 11:53:56   
tamicena
Drage sobojevnice,

mi znate kaj več povedat o tem,,, kako dolgo naj še počakam do obiska pri ginekologu, saj M nimam, čeprav jo imam sicer redno na cca. 31 dni, test (clear blue) pa 2x negativen. Prej sem 2 leti jemala logest, letos decembra pa sem prenehala. Od takrat mam šibkejšo menstruacijo, pa nič pms-ja. Skratka redna, pa skor ne vem, da jo mam. Vse super in fajn. Od decembra naprej pa sva s fantom le PAZLA... nisva še ravno odločena za otroka, ampak, če bi se zgodilo pa tudi nisva proti. Zadnji mesec sva res bol mal ahtala, zdej pa že dobr tedn čakam na M.
Ni drugega, kot le to, da si želim vedet al sm noseča al ne. Ker podobno kot pri menzi nimam nobenih znakov, jih tut zdej nimam, le nek pogost bel izcedek kar naprej.

Lepo vas prosim za kak nasvet.

CARPE DIEM, dan za dnem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menze ni, test pa negativen
25.5.2009 11:55:59   
meta21
Lahko, da imaš še premalo hormona, da bi ti pokazalo. Poskusi res s prvim jutranjim urinom, drugače pa pokliči h ginekologu. Ti bodo tam svetovali, kdaj prit na pregled. Pa srečno!

(odgovor članu tamicena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2009 11:59:07   
tamicena
Živjo Meta,
hvala za odgovor.

Misliš, da so znaki nosečnosti tako šibki, ker tudi z M nimam nikoli nobenih težav (bolečin, bolečih prsi)?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2009 12:25:32   
Mateja4
Ja čisto možno je da imaš še premalo hormona in je test zato negativen.  ali še malce počakaj ali pa pojdi k zdravniku in naj ti opravi krvni test. Kar se pa znakov nosečnosti tiče je pa pri vsaki zelo različno. ene jih majo zelo izrazite, nekatere jih sploh nimajo... tako da.. ni nobenga pravila tukej. Srečno 

(odgovor članu tamicena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2009 13:06:57   
dreamhorse
Se strinjam z Matejo... Pojdi h ginekologniji, pa naj te da na krvni test... boš najbolj prepričana... Pa držm pesti, da je, če si to želiš...

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2009 13:58:56   
vijolca
Meni se je zgodilo podobno, po nekajletnem jemanju KT menstruacije najprej dolgo ni bilo, nato na dolge roke. Seveda sem se odpravila k G, skrbelo me je še posebej, ker sem KT nehala jesti zaradi načrtovanja nosečnosti, le da sva na začetku še zelo pazila, ker zaradi drugih razlogov otročka še ne bi imela. No, G je ugotovil policistične jajčnike (prej v 16 letih ovuliranja - razen KT - nikoli nobenih težav, imela sem že tudi ultrazvok, ki je bil normalen).
Tamicena- nikakor te nočem prestrašiti, tudi z menstruacijo bi jaz še malo počakala, če pa le še ne bo nič, pa se le pojdi k G naročit.

Pa še to, za izostanek mestruacije je včasih lahko kriv tudi stres (temu sem tudi jaz sprva pripisovala moje izostanke M, ker sem imela ravno eno stresno obdobje v službi).

Aja, pa nosečniški test se res splača delat z jutranjim urinom!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2009 14:49:36   
tamicena
Hvala punce,

malo bom še počakala, potem pa smuknem do G.
Veste, čeprav še nisem ravno konec s faksom, si pa user posted image zares želim, no... šola je tudi taglavni problem . Ampak js mislim, da če si nekaj zelo želiš, zagotovo zmoreš. Pa tudi moj dragi je čisto navdušen.

Je tudi katera izmed vas imela podobno izkušjo? Rwm

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2009 14:56:31   
nincrli
Jaz še tudi nisem konec s faksom pa sva se vseen odločila za user posted image ... manjka mi še 4. letnik oz. 3 predavanja, ostalo pa sem letos zrihtala...  itak bom stara skoraj 25 let, ko bo prišel user posted image na svet in ne mislim čakat do 30, bom že zmogla...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu tamicena)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2009 22:52:32   
ljupka
Jaz sem imela isti problem,z možem sva začela delat na user posted image ZM 1.4. do zdaj nič,naredila 10 testov vsi negativni,in niso se zlagali danes je pritekla,to pomeni imela sem ciklus dolk 55 dni.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.5.2009 10:53:12   
tamicena
No, moj ciklus je danes ravno 39 dni,,, mi je pa ful čudno, ker mi do sedaj res še ni zaostajal za več kot 1 ali 2 dni, pa še to redko. Nimam pa nobenga pms-a al pa kakih drugih znakov. Če si ne bi računala ciklusa, tut vedla ne bi kdaj dobim M. user posted image

CARPE DIEM, dan za dnem!

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.6.2009 14:11:28   
amii
Tamicena kako si uredila? Nič nisi javila. Jaz imam enako "težavo" ?

(odgovor članu tamicena)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.6.2009 15:11:42   
mayci
Tudi meni ravno ta mesec močno zamuja M (11 dni), sem pa brez tabletk že skoraj eno leto, imela vedno točne, nikoli zamude...
Tudi meni so testi pokazali -, Pušenjak pa mi je napisal na MON, da je drugi najpogostejši vzrok za izostanek M (če ni nosečnost, seveda), luteinska cista...

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.6.2009 15:54:04   
kitty87
vijolca in kaj zdaj pravi G, ko ti je odkrila policistične jajčnike? Me je kar malo zaskrbelo, ko sem prebrala tvoj post, ker se mi dogaja skoraj isto kot tebi, ker sem tudi jaz nehala jest KT zaradi počasnega načrtovanja user posted image , pa imam sedaj M na cca. 55 dni. user posted image
Sem sicer že klicala pa mi je sestra rekla, da sedaj ne naročajo, ker se kao začnejo dopusti in da naj pokličem proti koncu julija, samo meni se to kar dolgo zdi, ker preden bom še pol spet na vrsti,... Nevem kaj si naj mislim user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.6.2009 18:16:40   
BabyKitty
Preden odpiram novo temo z naslovom Koliko časa po izostanku M ste zagledale +, bi vas prašala, če sem kje tako temo spregledala, sem dala v iskalnik pa ni nič pametnega najdel... 

(odgovor članu kitty87)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.6.2009 20:09:23   
tamicena
Živjo punce,
ewo, danes je ravno okoli 3 tedne odkar mi je M zaostajala, in sem jo ravnokar dobila,,, potem ko sm bla lih včeri pri G, ki pravzaprav ni mel nekega resnega komentarja, češ, da to pride in da na UZ ne vidi nosečnosti. Predpisal mi je pa ene tablete, ki jih moraš 10 dni jest in pol čez en tedn dobiš M. Dal, mi je pa recept za tablete po katere bi mogla it na Hrvaško, ker v sLO kao takih nimajo, ki so neškodljive za zarodek, če bi bla slučajno noseča. Skratka, še sedaj ne vem kaj je bil vzrok, da je M tako zaostajala.
Ewo, to je moja zgodba.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.6.2009 20:16:43   
mayci
No, fino, da se je pri tebi končno pojavila user posted image , jaz tudi upam, da jo čimprej dobim...user posted image

(odgovor članu tamicena)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.6.2009 22:22:21   
BabyKitty
Jst bi pa še useen rajš + user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.6.2009 9:50:08   
mayci
No, tudi moja tečka se je danes zjutraj pričela najavljati..user posted image

BabyKitty, saj bi jaz tudi raje nepričakovan +, če ga pa ni imam pa raje user posted image , kot pa kakšne ciste,...

Neposredna povezava do sporočila: 18
7.6.2009 11:05:03   
BabyKitty
Hehe saj vem... saj imaš prav... ti želim, da ne bi bilo user posted image in bi bil plus in nobenih cist user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.6.2009 17:59:49   
mayci
No, evo, tečka je tukaj, zdaj vsaj vem, da je vse ok in da bomo jsesni lahko začeli zares...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
8.6.2009 14:02:39   
cofi80
Pozdravljene.

Berem vas že kar nekaj časa, zdaj pa sem se odločila, da se pridružim tudi klepetu user posted image .

Tudi sama imam isti problem, vedno sem imela user posted image  na 30 dni, ta mesec pa noče priti. Delamo na user posted image , vendar šele prvi krog. Test sem naredila včeraj pa je -, morala pa bi dobiti user posted image  6.6.
Ali bi še enkrat naredila test ali naj še malo počakam, če se prikaže tečka?
Hvala.
LP

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.6.2009 14:47:40   
teji
na enakem sem jaz user posted image bi mogla prit 5 pa je ni naredim test danes(čez dan in -) bom še zjutraj enga pa bomo vidl,k beli tok ni rumen ampak bol prozorno belo!!!

(odgovor članu cofi80)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.6.2009 15:46:35   
BabyKitty
Tudi jaz sem delala danes test in je spet -, sem bila pa pri zdravniku in pravijo da imam vnet mehur, zato tudi bolečine v trebuhu in verjetno tudi izostajanje M...

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.6.2009 19:03:13   
teji
no probala sem še cb in kaže rahel +,, par dni pa bo mogoče močnejši

Neposredna povezava do sporočila: 24
8.6.2009 22:21:07   
strumf
alo, jaz imam tudi zelo podoben problem. sicer z možem delava na user posted image že nekaj časa. zato sem ob vedno živčna takrat ko naj bi user posted image prišla. imela sem jo redno na 30 dni, danes je že 32 dan, pa ne kaže nobenih posebnih znakov, da bi prišla. imam pa res povečan beli tok, tak da celi čas nosim s seboj vložke, ker se bojim, da je user posted image . bom še počakala par dni, mogoče pa se je le odločla da ne pride user posted image

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.