|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   letalo&turčija
20.5.2009 12:37:59   
TUNČ
pozdravljene,mogoče malo smešno vprašanje,vendar prvič grem tako daleč z dveletnim otrokom in me zanimajo malo izkušnje na letalu in kaj vse vzet s seboj pijača,igrače za v vodo....?hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: letalo&turčija
20.5.2009 12:55:37   
Zala01
za na letalo ne smeš imeti druge pijače kot samo ustekleničeno vodo in še to je predpisano se mi zdi, da 100ml na osebo. jaz sem imela sicer pollitersko steklenico, pa mi je pustil, ker sem rekla, da je za otroka.
Glede igrač za v vodo pa nisem razumela, kaj misliš...verjetno za tam v Turčiji...ja definitivno pridejo prav, ker je tam na plaži sama mivka (predvidevam, da greste proti antaliyi)...mi smo minimalno vzeli tega s sabo, smo potem kupili raje kar tam, ker res ni drago.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu TUNČ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2009 13:07:07   
TUNČ
hvala,ja mislila sem za turčijo.aja pa še to glede na to,da vsak večer spije flaško kakava-bom imela to možnost da ga dobim v hotelu-upam dauser posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2009 13:15:01   
Zala01
Kaj greste v hotel s storitvijo AI? Tukaj dobiš res vse, kar si zaželiš, kadarkoli. Res so ful uslužni in prijazni in naravnost obožujejo otroke. No, če je navajen na en okus kakava, bi ga pa jaz vseeno spakirala s sabo. Pa fajn uživajte!

(odgovor članu TUNČ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2009 13:28:04   
TUNČ
ja gremo v AI,V kEMER hotel s 4 zvezdicami,tak da mislim da bo vse ok.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2009 14:03:48   
jar
v kemerju so drobni kamenčki ni mivke

(odgovor članu TUNČ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2009 14:19:15   
Tanja_
Zdaj pa še emne zanima. Tiste, ki ste že bile- a bi šle tja s 5 mesečnim dojenčkom? Midva sva veliko prepotovala sicer, ampak letos prvič ne bova sama, pa ne vem. Je zdravniška oskrba? Predvsem to me skrbi.

(odgovor članu jar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2009 22:35:49   
Bibera
Ne vidim nobenega problema, da greš s 5 mesečnim v Turčijo, jaz samo ne bi šla v največji vročini. NAš je bil star eno leto in je užival, zdravniške oskrbe nismo potrebovali.

Edino resnično, edinstveno potovanje je sprememba pogleda. (M.Proust)

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 22:37:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.5.2009 6:45:02   
Zala01
Ja res, se nimaš kaj bati. Mi smo bili prejšnji mesec v hotelu s 5*, pa je bil zdravnik čez dan skoz prisoten, ponoči pa medicinska sestra. Je pa v Antaliyi takšna klinika, da dol padeš (v pozitivnem pomenu mislim), tako da kar brez bojazni.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.5.2009 13:58:22   
Tanja_
Aha, super! Ja sej šli bi oktobra, k tega dojenčka še ni zaenkrat, ga še čakamo. Še 6 dni...Če ne bo zamujal....

S katerimi agencijami pa hodite?

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.5.2009 16:51:26   
Taddy78
mene so na letališču ful gnjavli za vodo ki sem jo imela zraven.
Že tako je imelo letalo 4ure zamude, potem pa sem morala vsaj 4flaše pijače zmetati proč.

Mi je rekel zakaj nimam flaške user posted image  in ker sem že tako bila user posted image  kot user posted image  sem mu zabrusla nazaj da se odvajmo od stekleničke 8kot da v flaški ne bi mogla pretihotapit razstreliva, če bi hotela)...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.5.2009 22:32:49   
Andra
Boljši hoteli imajo zdravnika v samem hotelu. Bolnico  v Alanyi sem osebno preizkusila in je res dobro porihtana. Imajo poseben del za turiste in je 1A. Ko so me z rešilcem pripeljali tja, sem mislila, da sem prišla v hotel, ne pa v bolnico. Vse aparature so vrhunske, ful so prijazni in ustržljivi. Res, da sem vse plačala, ampak sem doma dobila povrnjeno brez problema vse. Zavarovana sem bila pa pri Corisu. Sem pa direktno iz bolnice kontaktirala zavarovalnico, ki imajo linijo odprto 24 ur in sem jih povprašala, da ne bi česa spregledala in imela kasneje težav pri povračilu denarja.
Drugače je pa Turčija ful dobra, kar se tiče kulinarike, koteli so solidni, nekateri vrhunski, odvisno kaj izbereš. Obala razgibana, voda mi pa ni najbolj všeč.
Animacija se dogaja skozi celi dan, tako da ni nikoli dolgčas.
Mi se letos spet vračamo.

LP,
Andra

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.5.2009 14:49:04   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: Andra

Boljši hoteli imajo zdravnika v samem hotelu. Bolnico  v Alanyi sem osebno preizkusila in je res dobro porihtana. Imajo poseben del za turiste in je 1A. Ko so me z rešilcem pripeljali tja, sem mislila, da sem prišla v hotel, ne pa v bolnico. Vse aparature so vrhunske, ful so prijazni in ustržljivi. Res, da sem vse plačala, ampak sem doma dobila povrnjeno brez problema vse. Zavarovana sem bila pa pri Corisu. Sem pa direktno iz bolnice kontaktirala zavarovalnico, ki imajo linijo odprto 24 ur in sem jih povprašala, da ne bi česa spregledala in imela kasneje težav pri povračilu denarja.
Drugače je pa Turčija ful dobra, kar se tiče kulinarike, koteli so solidni, nekateri vrhunski, odvisno kaj izbereš. Obala razgibana, voda mi pa ni najbolj všeč.
Animacija se dogaja skozi celi dan, tako da ni nikoli dolgčas.
Mi se letos spet vračamo.

LP,
Andra

Super! Hvala za odgovore. Zaenkrat sva najbolj ogreta za Voyage Belek Select hotel. Ampak bova še počakala z rezevacijo, da vidiva, kako bo z dojenčkom in vse skupaj...

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?