Tanja_ -> RE: letalo&turčija (24.5.2009 14:49:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andra Boljši hoteli imajo zdravnika v samem hotelu. Bolnico v Alanyi sem osebno preizkusila in je res dobro porihtana. Imajo poseben del za turiste in je 1A. Ko so me z rešilcem pripeljali tja, sem mislila, da sem prišla v hotel, ne pa v bolnico. Vse aparature so vrhunske, ful so prijazni in ustržljivi. Res, da sem vse plačala, ampak sem doma dobila povrnjeno brez problema vse. Zavarovana sem bila pa pri Corisu. Sem pa direktno iz bolnice kontaktirala zavarovalnico, ki imajo linijo odprto 24 ur in sem jih povprašala, da ne bi česa spregledala in imela kasneje težav pri povračilu denarja. Drugače je pa Turčija ful dobra, kar se tiče kulinarike, koteli so solidni, nekateri vrhunski, odvisno kaj izbereš. Obala razgibana, voda mi pa ni najbolj všeč. Animacija se dogaja skozi celi dan, tako da ni nikoli dolgčas. Mi se letos spet vračamo. LP, Andra Super! Hvala za odgovore. Zaenkrat sva najbolj ogreta za Voyage Belek Select hotel. Ampak bova še počakala z rezevacijo, da vidiva, kako bo z dojenčkom in vse skupaj...
|
|
|
|