|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nizek pritisk
19.5.2009 18:48:19   
Anonimen
Sem v 11. tednu nosečnosti in imam konstantno nizek pritisk 90/60, spodnji mi pade vse do 55 user posted image s tem da imam utrip pa recimo 85, prav čutim razbijanje srca, jemlje mi sapo,.... A mogoče katera ve, kako 'dvignem' pritisk (moj je že predlagu, da me razjezi, ampak sem odklonila user posted image ). 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nizek pritisk
19.5.2009 18:50:02   
dany82
Kava in slane stvari dvigujejo pritisk, pa tudi kaj slatkega. V vsakem primeru pa o tem obvesti G, če že sam nebo tega ugotovil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2009 19:58:03   
Hope2
Nizek pritisk ni nevaren in se ga ne rabi zdravit. Če ti srce razbija pa probaj kak kvaliteten kalcij in magnezij pit vsaj 1-2 tedna. Če ne preneha razbijati pa se posvetuj z G. Pri meni sta kalcij in magnezij rešila razbijanje srca

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 19.5.2009 19:59:10 >

(odgovor članu dany82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2009 19:59:28   
daisyb
ojla,

jaz mam tud že od začetka nosečnosti nizek pritisk..sedaj sem v 35 T. moj pritisk je vedno med 50 in 60 spodnji in med 90 in 110 zgornji. meni na srečo nizek pritisk ne dela nobenih težav...če se ti vrti in si utrujena ni lahko vzrok le v pritisku....najboljš, da pokličeš G in se pogovoriš, boš videla kaj ti svetuje.

lp,

marjetka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2009 6:52:34   
Tanchy
Meni se je to začelo pojavljati v 4.mesecu - slabosti, vrtoglavice, pa še tak pritisk kot pri tebi. Zdaj sem v 7.mesecu, pa še vedno ni znano zakaj je tako, vendar kot kaže vsaka nosečnost naredi svoje. Bi pa sama rekla, da nekaj prispeva tudi vreme tako kot je.
Pač se večinoma držim bolj doma, da se lahko po potrebi vsedem ali uležem, kava mi pa ne pomaga. Sem se sprijaznila z dejstvom, da bom še do konca avgusta taka in bo bolje po rojstvu user posted image , moti me le, da so tudi vožnje z avtom zelo omejene.

Drži se in mirno user posted image

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2009 7:22:32   
pokec3609
Jaz imam tudi drugače , takrat ko nisem noseča nizek pritisk.
res da pravijo, da ga ni potrebno zdravit.....oz.men je osebna zdravnica nekaj let nazaj rekla...nizek pritisk ...dolgo življenje.
nihče pa se ne zaveda koliko neprijetnosti ti lahko nakoplje nizek pritisk. Jemala sem tudi tablete mislim da so bile Ditamin....pa ni nič pomagalo.
Zvrtelo se mi je kjerkoli, vedno sem bila zaspana, glede razbijanja srca......najbolj hudo je, če ti zaradi pritiska srčni utrip v momentu poskoči na 150, ko potem še dihat ne moreš in te duši....ampak.....da te potolažim, po vseh mojih preiskavah baje to ni nevarno, razen tega da se ustrašiš.

Jaz veliko pijem, če kakšen dan pozabim imam probleme. Večinoma navadno vodo, če pijem čaje ali recimo ledeni čaj mi pritisk na hitro zraste pa imam spet probleme( takrat mi srce razbija zaradi visokega pritiska), če jem slano isto.
zjutraj recimo rabim pol ure, da sploh pridem k sebi, tako na počasi delam vse skupaj, prav tako pa lahko pričakuješ, da bo sedaj ko bo vroče še slabše.
Glavno pa je, da dosti piješ, jst spijem tudi po 3 litre, sploh če se kje zunaj gibljem. Če pa sem samo doma, pa 2 l.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2009 8:13:29   
timoteja
Pozdravljena. Jaz sem imela v obeh nosečnostih nizek pritisk, ginekologinja mi je priporočala piti veliko vode, kakšnih slanih stvari, kakšne prestice, rezino pršuta ipd...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2009 8:41:14   
Tanja_
Jst mam pritisk 90/50,konstantno. Med nosečnostjo in pred njo. Če ti sicer ne povzroča težav, ga ni potrebno nič zdravit. Drugače pa lahko kavo spiješ. Kofein dviguje pritisk.
Razbijanje srca je pa lahko posledica slabokrvnosti, pa tele vročine...

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.5.2009 9:22:27   
Tanik
jaz imam tudi nizek pritisk že od nekdaj. ne vem zakaj bi si dvigovala, če nimaš nobenih težav.
drugače pa pomagajo stvari kot so že predhodnice napisale, kava,...

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.5.2009 9:35:45   
simonalokar
jaz imam nizek pritisk od kar se spomnm in mi je že v 1 user posted image svetovala G naj poopijem kokto ali kokakolo  ker kave ne pijem. nizek ni nevaren lahk dobiš kdaj vrtogalvice zaradi tega, če pa boš začela skup padat pa boš dobila zdravila.

simona

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.5.2009 12:00:48   
Lidy
Od nekdaj imam nizek pritisk. v 1user posted image  , verjetno zaradi višjih kg, sladkorne, itd., se mi je tudi pritisk dvignil Sicer na normalno visok pritisk, ampak je bila takoj panika, tko da ni nikoli prov, nizek, normalen, visok user posted image  aja pa še kg vse je blo narobe.

No zdej v 2user posted image  že od začetka pazim na kg, oz. hrano, in je vse ok. Pritisk je nizek ampak ena kavica prežene glavobol in omotičenost pa je. Upam, da se ne bo dvignil ponovno na narmalo user posted image

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.5.2009 13:28:52   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: Lidy

Od nekdaj imam nizek pritisk. v 1user posted image  , verjetno zaradi višjih kg, sladkorne, itd., se mi je tudi pritisk dvignil Sicer na normalno visok pritisk, ampak je bila takoj panika, tko da ni nikoli prov, nizek, normalen, visok user posted image  aja pa še kg vse je blo narobe.

No zdej v 2user posted image  že od začetka pazim na kg, oz. hrano, in je vse ok. Pritisk je nizek ampak ena kavica prežene glavobol in omotičenost pa je. Upam, da se ne bo dvignil ponovno na narmalo user posted image

To ni res. To, da je normalen, ni prou pri ljudeh, ki imajo normalno nizek pritisk. Ker to pomeni, da se neki dogaja s tabo in v nosečnosti se sploh bojijo nenadnega povišanja pritiska. Najbolje je, če je skoz tak, kot običajno.

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.5.2009 15:31:24   
Taddy78
Vedno imela niszek pritisk, seveda potem tudi v nosečnosti. Na prvem pregledu me je sestra spraševala, če je vse vredu z mano.
Nisem imela nobenih problemov zaradi tega...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?