pokec3609 -> RE: nizek pritisk (20.5.2009 7:22:32)
|
Jaz imam tudi drugače , takrat ko nisem noseča nizek pritisk. res da pravijo, da ga ni potrebno zdravit.....oz.men je osebna zdravnica nekaj let nazaj rekla...nizek pritisk ...dolgo življenje. nihče pa se ne zaveda koliko neprijetnosti ti lahko nakoplje nizek pritisk. Jemala sem tudi tablete mislim da so bile Ditamin....pa ni nič pomagalo. Zvrtelo se mi je kjerkoli, vedno sem bila zaspana, glede razbijanja srca......najbolj hudo je, če ti zaradi pritiska srčni utrip v momentu poskoči na 150, ko potem še dihat ne moreš in te duši....ampak.....da te potolažim, po vseh mojih preiskavah baje to ni nevarno, razen tega da se ustrašiš. Jaz veliko pijem, če kakšen dan pozabim imam probleme. Večinoma navadno vodo, če pijem čaje ali recimo ledeni čaj mi pritisk na hitro zraste pa imam spet probleme( takrat mi srce razbija zaradi visokega pritiska), če jem slano isto. zjutraj recimo rabim pol ure, da sploh pridem k sebi, tako na počasi delam vse skupaj, prav tako pa lahko pričakuješ, da bo sedaj ko bo vroče še slabše. Glavno pa je, da dosti piješ, jst spijem tudi po 3 litre, sploh če se kje zunaj gibljem. Če pa sem samo doma, pa 2 l.
|
|
|
|