|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je možno ?
17.5.2005 13:44:13   
srnica
Že dolgo je tega da sem odprla post na temo zanositev in ovolucija, saj sem zaradi izgube službe prenehala tudi razmišlati o otroku.Tako sedaj jemljem KT.

Zgodilo pa se mi je da bi v petek morala po menstruaciji vzeti spet prvo tabletko pa sem pozabila.Vzela sem jo šele drugi dan opoldan, zvečer pa sem spet pozabila.Tako da sem potem vzela v nedeljo dve.M imam zelo slabo, tako da uporabljam večinoma dnevne vložke.

Včeraj zvečer pa se mi je ful zvrtelo v glavi.Prvič v življenju tako.Imela sem občutek da bom padla,ampak sem na srečo sedela.

Pa me sedaj zanima, ali bi bilo možno, da sem zanosila ker sem zamudila s KT kar dva-krat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Je možno ?
17.5.2005 13:45:09   
Čiračara
Hja možno je:zmeden2:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Je možno ?
17.5.2005 13:46:18   
kajča
možno, ampak malo verjetno

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Je možno ?
17.5.2005 13:49:21   
srnica

Sedaj pa me ful skrbi.Recimo da bi bila, pa še sedaj dalje jemljem KT.To bo sigurno vplivalo na pikico.
Če pa nisem, pa preneham jemati, pa lahko ravno takrat zanosim.Ker se sedaj ful več ne obremenjujem z zanositvijo, kot sem se takrat.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Je možno ?
17.5.2005 13:50:15   
SOONka
Zelo malo moznosti je, da si noseca, zato bi na tvojem mestu nadaljevala s tabletami...

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Je možno ?
17.5.2005 13:51:48   
srnica

Hvala punce, mogoče pa je enostavno pritisk in vreme.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Je možno ?
17.5.2005 13:52:36   
SABILA
je možno da si zanosla, na tem svetu je vse možno.
ne KT ne vplivajo na razvoj :duda:. naredi test da vidiš pri čem si.
to mi je povedala G

vso srečo

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Je možno ?
17.5.2005 13:54:18   
SašaR
Edinkrat ko sem pozabila vzeti tabletko je bilo tako kot pri tebi! Vsa panična kličem v ZD in mi povedo da je prvi dan še vedno zaščita, tako da sem potem od sobote naprej lepo jih jemala! Imela sem Minulet, ki pa imajo več tolerance pri jemanju!

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Je možno ?
17.5.2005 14:21:06   
srnica

Jaz jemljem Cilest.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Je možno ?
17.5.2005 14:48:49   
SašaR
Kar sem govorila s kolegicami, je pri njih bila toleranca od predvidene ure jemanja, pa do takrat, ko je še zaščita, le nekaj ur, pri minuletu pa je to 12 ur.
Od takrat ko bi jo morala vzeti in jo nisi imaš 12 ur časa da jo vzameš in si še vedno zaščitena.
Po 12. urah zaščita ni več 100%!
Upam da je napisano razumljivo!
LP

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Je možno ?
17.5.2005 15:20:38   
girly
možnost, da si noceča je okoli 1%. in saša, pri vseh KT je čas, da vzameš pozabljeno tabletko 12 ur in ne samo pri minuletu!!!! to bi blo zelo čudno, glede na to, da ima minulet poleg logesta najmanj hormonov ...

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Je možno ?
17.5.2005 17:07:31   
SašaR
Jaz vem samo za minulet, za ostale pa ne!
Kolegica, ki je imela mislim da Celest(:zmeden:) mi je rekla, da jo mora nadomestiti v 2 ali 3 urah se mi zdi! Meni je bilo to sicer čudno ampak super za moje KT!
Če pa imajo to vse KT pa sploh superca!:bravo:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.