Je možno ? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

srnica -> Je možno ? (17.5.2005 13:44:13)

Že dolgo je tega da sem odprla post na temo zanositev in ovolucija, saj sem zaradi izgube službe prenehala tudi razmišlati o otroku.Tako sedaj jemljem KT.

Zgodilo pa se mi je da bi v petek morala po menstruaciji vzeti spet prvo tabletko pa sem pozabila.Vzela sem jo šele drugi dan opoldan, zvečer pa sem spet pozabila.Tako da sem potem vzela v nedeljo dve.M imam zelo slabo, tako da uporabljam večinoma dnevne vložke.

Včeraj zvečer pa se mi je ful zvrtelo v glavi.Prvič v življenju tako.Imela sem občutek da bom padla,ampak sem na srečo sedela.

Pa me sedaj zanima, ali bi bilo možno, da sem zanosila ker sem zamudila s KT kar dva-krat.

Čiračara -> Je možno ? (17.5.2005 13:45:09)

Hja možno je:zmeden2:

kajča -> Je možno ? (17.5.2005 13:46:18)

možno, ampak malo verjetno

srnica -> Je možno ? (17.5.2005 13:49:21)

Sedaj pa me ful skrbi.Recimo da bi bila, pa še sedaj dalje jemljem KT.To bo sigurno vplivalo na pikico.
Če pa nisem, pa preneham jemati, pa lahko ravno takrat zanosim.Ker se sedaj ful več ne obremenjujem z zanositvijo, kot sem se takrat.

SOONka -> Je možno ? (17.5.2005 13:50:15)

Zelo malo moznosti je, da si noseca, zato bi na tvojem mestu nadaljevala s tabletami...

srnica -> Je možno ? (17.5.2005 13:51:48)

Hvala punce, mogoče pa je enostavno pritisk in vreme.

SABILA -> Je možno ? (17.5.2005 13:52:36)

je možno da si zanosla, na tem svetu je vse možno.
ne KT ne vplivajo na razvoj :duda:. naredi test da vidiš pri čem si.
to mi je povedala G

vso srečo

SašaR -> Je možno ? (17.5.2005 13:54:18)

Edinkrat ko sem pozabila vzeti tabletko je bilo tako kot pri tebi! Vsa panična kličem v ZD in mi povedo da je prvi dan še vedno zaščita, tako da sem potem od sobote naprej lepo jih jemala! Imela sem Minulet, ki pa imajo več tolerance pri jemanju!

srnica -> Je možno ? (17.5.2005 14:21:06)

Jaz jemljem Cilest.

SašaR -> Je možno ? (17.5.2005 14:48:49)

Kar sem govorila s kolegicami, je pri njih bila toleranca od predvidene ure jemanja, pa do takrat, ko je še zaščita, le nekaj ur, pri minuletu pa je to 12 ur.
Od takrat ko bi jo morala vzeti in jo nisi imaš 12 ur časa da jo vzameš in si še vedno zaščitena.
Po 12. urah zaščita ni več 100%!
Upam da je napisano razumljivo!
LP

girly -> Je možno ? (17.5.2005 15:20:38)

možnost, da si noceča je okoli 1%. in saša, pri vseh KT je čas, da vzameš pozabljeno tabletko 12 ur in ne samo pri minuletu!!!! to bi blo zelo čudno, glede na to, da ima minulet poleg logesta najmanj hormonov ...

SašaR -> Je možno ? (17.5.2005 17:07:31)

Jaz vem samo za minulet, za ostale pa ne!
Kolegica, ki je imela mislim da Celest(:zmeden:) mi je rekla, da jo mora nadomestiti v 2 ali 3 urah se mi zdi! Meni je bilo to sicer čudno ampak super za moje KT!
Če pa imajo to vse KT pa sploh superca!:bravo:

Stran: [1]