|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ...še dva dni...
17.5.2005 12:30:21   
natja_
Spet je mesec naokrog in spet se sprašujem in iščem vse mogoče znake, da bi se prepričala "no, zdej pa bo" hehe.
Danes zjutraj sem naredila baby chek in mi je pokazal negativno. Res je, da moram dobiti :hudicek: v četrtek, pa vseeno se še kar tolažim. Na nek način me tudi tolaži neko čudno pikanje (hmmm... peče(?))v trebuhu.... ah dost je bilo teh upajočih misli...

srečno vsem tistim, ki te dneve čakajo na :roza:

natja_
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ...še dva dni...
17.5.2005 12:34:22   
biba77
Uh, natja_, ti si moje sorte. No, jaz sem se hujsa. M pricakujem v petek, pa sem ze dala test. :zmeden: Seveda neg.
Se pa pridruzujem cakanju z cudnim/pekocim pikanjem. :)

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ...še dva dni...
17.5.2005 12:39:34   
SABILA
držim pesti za vse ki si želimo zagledati :modri: ali :roza:1

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ...še dva dni...
17.5.2005 12:40:38   
Sara3
Punce niste edine. Jaz naj bi 8):hudicek: jutri, test pa sem delala že v soboto in nedeljo in negativno......(pa se tolažim, da sem naredila prezgodaj). Včeraj sem šla že kupit novega, tako da zaenkrat je še zapakiran - ne vem pa še koliko časa.

Držim pesti :miska::miska::miska:

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ...še dva dni...
17.5.2005 12:48:39   
kajča
jaz pa že premišljujem kdaj bi delala test, da bi mogoče že kaj pokazal, pa imam šele O

kolk je težko čakat

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ...še dva dni...
17.5.2005 12:49:36   
Fračica
Upam, da boste vse zagledale :modri: ali :roza:! Počakajte pa, da :hudicek: izostane.

Držim pesti :miska::miska::miska:

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ...še dva dni...
17.5.2005 12:51:17   
enaena
kajča, tudi jaz sem na tvojem ...
ma sem si rekla, nič testa dokler ne bo že čez rok za M ...
dejva zdržat, a? kaj praviš?

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ...še dva dni...
17.5.2005 12:58:20   
kajča
enaena obljubim da sem potrudila in zdržala
danes me tako špika v jajčnikih, verjetno zaradi O, pa tebe enaena

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ...še dva dni...
17.5.2005 13:03:21   
enaena
Mene je včeraj neki tiščalo v spodnjem delu trebuha (neki tazga kot pred :hudicek:) in izcedek imam še danes kar močen ...
Danes nič več :zmeden: ...pojma nimam kako nej z zagotovostjo identificiram O. Ma mislm, da j eravno za mano
Mi ne preostane nič drugega, kot da še za vsak slučaj še danes in jutri mal skačem po mojem ... pol pa se spet začne tisto grozno čakanje ... pa prsluškovanje maldane vsakem kruljenju v trebuhu ... otipavanje joškic, pa ... ma sej poznate že to:(

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ...še dva dni...
17.5.2005 13:11:31   
SašaR
Punce, kva ste simpatične!
Jaz delam test ko mi zaostaja, ne pa prej, pa še ta je bil po enem tednu zaostanka negativen. Sicer pa imam ta mesec nove vrste :hudicek:. Je samo rjav izcedek, skoraj brez krvi; in po novem sem med kao :hudicek: še utrujena,...:zmeden2:
No ja, upam da to lahko štejem za :hudicek:, da se čimprej spet lotmo :sloncek::sloncek::sloncek:!
Punce, želim vam da ste :nosecka::nosecka:! Če je šel mesec že mim, pa za drugi krog!
LP

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ...še dva dni...
17.5.2005 13:13:56   
SOONka
potrpite- tudi ce ste:nosecka: vam tega ne bo pokazalo preden vam M ne zaostane, tako da....

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ...še dva dni...
17.5.2005 14:28:27   
fionaP
V nedeljo :hudicek: NE čakam...
Test bom delala, če bo treba, naslednji teden v sredo.
Je pa čudno ta mesec, še vsakič sem kar imela neke znake, pa vse me je bolelo in tako. Zdaj pa nič.

Je to zatišje pred :modri: ali :roza:

Pustimo se presenetiti:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ...še dva dni...
17.5.2005 14:35:13   
kajča
držim pestke za :modri::roza:
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ...še dva dni...
17.5.2005 20:00:40   
ronni
:bravo::bravo::bravo:
Držim pesti za vse nas neučakanke!!!! Menda se bodo ja pojavle te krasne :roza:::modri:!!!!!!!
:metulj::metulj:
Saška

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ...še dva dni...
17.5.2005 20:00:53   
ronni
:bravo::bravo::bravo:
Držim pesti za vse nas neučakanke!!!! Menda se bodo ja pojavle te krasne :roza:::modri:!!!!!!!
:metulj::metulj:
Saška

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?