...še dva dni... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

natja_ -> ...še dva dni... (17.5.2005 12:30:21)

Spet je mesec naokrog in spet se sprašujem in iščem vse mogoče znake, da bi se prepričala "no, zdej pa bo" hehe.
Danes zjutraj sem naredila baby chek in mi je pokazal negativno. Res je, da moram dobiti :hudicek: v četrtek, pa vseeno se še kar tolažim. Na nek način me tudi tolaži neko čudno pikanje (hmmm... peče(?))v trebuhu.... ah dost je bilo teh upajočih misli...

srečno vsem tistim, ki te dneve čakajo na :roza:

natja_

biba77 -> ...še dva dni... (17.5.2005 12:34:22)

Uh, natja_, ti si moje sorte. No, jaz sem se hujsa. M pricakujem v petek, pa sem ze dala test. :zmeden: Seveda neg.
Se pa pridruzujem cakanju z cudnim/pekocim pikanjem. :)

SABILA -> ...še dva dni... (17.5.2005 12:39:34)

držim pesti za vse ki si želimo zagledati :modri: ali :roza:1

Sara3 -> ...še dva dni... (17.5.2005 12:40:38)

Punce niste edine. Jaz naj bi 8):hudicek: jutri, test pa sem delala že v soboto in nedeljo in negativno......(pa se tolažim, da sem naredila prezgodaj). Včeraj sem šla že kupit novega, tako da zaenkrat je še zapakiran - ne vem pa še koliko časa.

Držim pesti :miska::miska::miska:

kajča -> ...še dva dni... (17.5.2005 12:48:39)

jaz pa že premišljujem kdaj bi delala test, da bi mogoče že kaj pokazal, pa imam šele O

kolk je težko čakat

Fračica -> ...še dva dni... (17.5.2005 12:49:36)

Upam, da boste vse zagledale :modri: ali :roza:! Počakajte pa, da :hudicek: izostane.

Držim pesti :miska::miska::miska:

enaena -> ...še dva dni... (17.5.2005 12:51:17)

kajča, tudi jaz sem na tvojem ...
ma sem si rekla, nič testa dokler ne bo že čez rok za M ...
dejva zdržat, a? kaj praviš?

kajča -> ...še dva dni... (17.5.2005 12:58:20)

enaena obljubim da sem potrudila in zdržala
danes me tako špika v jajčnikih, verjetno zaradi O, pa tebe enaena

enaena -> ...še dva dni... (17.5.2005 13:03:21)

Mene je včeraj neki tiščalo v spodnjem delu trebuha (neki tazga kot pred :hudicek:) in izcedek imam še danes kar močen ...
Danes nič več :zmeden: ...pojma nimam kako nej z zagotovostjo identificiram O. Ma mislm, da j eravno za mano
Mi ne preostane nič drugega, kot da še za vsak slučaj še danes in jutri mal skačem po mojem ... pol pa se spet začne tisto grozno čakanje ... pa prsluškovanje maldane vsakem kruljenju v trebuhu ... otipavanje joškic, pa ... ma sej poznate že to:(

SašaR -> ...še dva dni... (17.5.2005 13:11:31)

Punce, kva ste simpatične!
Jaz delam test ko mi zaostaja, ne pa prej, pa še ta je bil po enem tednu zaostanka negativen. Sicer pa imam ta mesec nove vrste :hudicek:. Je samo rjav izcedek, skoraj brez krvi; in po novem sem med kao :hudicek: še utrujena,...:zmeden2:
No ja, upam da to lahko štejem za :hudicek:, da se čimprej spet lotmo :sloncek::sloncek::sloncek:!
Punce, želim vam da ste :nosecka::nosecka:! Če je šel mesec že mim, pa za drugi krog!
LP

SOONka -> ...še dva dni... (17.5.2005 13:13:56)

potrpite- tudi ce ste:nosecka: vam tega ne bo pokazalo preden vam M ne zaostane, tako da....

fionaP -> ...še dva dni... (17.5.2005 14:28:27)

V nedeljo :hudicek: NE čakam...
Test bom delala, če bo treba, naslednji teden v sredo.
Je pa čudno ta mesec, še vsakič sem kar imela neke znake, pa vse me je bolelo in tako. Zdaj pa nič.

Je to zatišje pred :modri: ali :roza:

Pustimo se presenetiti:bravo::bravo::bravo:

kajča -> ...še dva dni... (17.5.2005 14:35:13)

držim pestke za :modri::roza:
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

ronni -> ...še dva dni... (17.5.2005 20:00:40)

:bravo::bravo::bravo:
Držim pesti za vse nas neučakanke!!!! Menda se bodo ja pojavle te krasne :roza:::modri:!!!!!!!
:metulj::metulj:
Saška

ronni -> ...še dva dni... (17.5.2005 20:00:53)

:bravo::bravo::bravo:
Držim pesti za vse nas neučakanke!!!! Menda se bodo ja pojavle te krasne :roza:::modri:!!!!!!!
:metulj::metulj:
Saška

Stran: [1]