|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj je oče lahko sam z otrokom?!
15.5.2009 11:01:28   
K.REBEKA
Pozdravljene!

Mene pa zanima od katerega leta dalje je oče mojega otroka lahko sam z tamalim? Zapustil me je v 6. mesecu nosečnosti, mi povzročal psihične težave, govoril da mali sploh z njegove strani ni bil zaželen(otroka sva načrtovala), me poniževal, sedaj menjava punce iz tedna v teden,... Sedaj je mali star 3 mesece in ga skoraj nič ne vidi(mogoče ga je 10krat v tem času pa še to največ za pol ure). Mali ga sploh ni navajen. Predlagala sem mu, da ga večkrat obišče, da se ga mali navadi pa da se on navadi na malega in se nauči stvari...ampak ne...on ga hoče kr sam imet.  Jaz se z tem ne strinjam, ker gledam v dobro mojega otroka. Vem tudi kakšen je, da je zelo živčna oseba in je bil do mene tudi nasilen. Zdaj mi skoz dela neke ****rije in me živcira,mi grozi in ponižuje. Nevem zakaj mi ne da miru in če mu ni za bit oče zakaj to počne?!Zaradi drugih očitno!(predvsem zaradi mame).Zato se za malega bojim...PROSIM POMAGAJTE MENI IN MOJEMU SONČKU! Kaj lahko storim v tem primeru? Čez dva tedna imama razgovor na socialni, ker me je prijavil, ker mu kao ne pustim malega videt(kar je ena velika LAŽ, ker on noče prit več do mene od takrat,ko je na obisk pripeljal zraven svojo prijateljico in mu je moja mama to prepovedala-živim pri starših-njemu pa njegovim sorodnikom pa še vedno nismo prepovedali obiskov.ampak on je od takrat na smrt užaljen,ker kao ne sme svojih ****čic zraven vozit)!!!Svojo zgodbo je čisto priredil...upam,da mu niso vrjeli. Strah me je, da bo kaj dosegel in da mi ne bodo vrjeli.Jaz ne mislim lagat, ker gledam v dobro mojemu sončku,ki mi pomeni največ in nočem da bi kdajkoli trpel.Prav tako mu tudi ne mislim jemati očetovskih pravic,kljub temu kako podel je njegov oče.PROSIM POMAGAJTE MI!!!Sploh,če ima katera podoben primer.HVALA!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj je oče lahko sam z otrokom?!
15.5.2009 11:46:09   
teja28
Čimprej na CSD, kjer botsa uredila stike in ostale potrebne stvari. Četudi te je prijavil, boš normalno razložila zadeve in prav gotovo te bodo upoštevali. pri tako majhnem otroku, sploh, če ga oče prej ni videval in bil z njim, je tako, da so stiki najprej v navzočnosti matere, šele kasneje drugače. Pri meni, pa je otrok stra 'že' 15 mesecev, so mi tako povedali.

Upam, da bosta uredila in drži se.

(odgovor članu K.REBEKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2009 11:54:05   
Anonimen
Eno vprašanje: kako pa se obnaša do otorka, ko pride na obisk? Pišeš veliko, kako se (je) obnašal do tebe, ampak kakšen je konkretno njegov odnos do otroka?

Sicer pa CSD, ja, to bo pravi naslov.

(odgovor članu teja28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2009 12:00:24   
K.REBEKA
Ko je z otrokom ga včasih(redko)prime v roke.Drugače pa gleda TV,se igra z telefonom in skoz gleda na uro.Vidi se, da je z odporom pri otroku in komaj čaka,da gre. Čeprav ga zdaj že dalj časa ni blo,je začel govorit in me izsiljevat(od takrat ko je bil z prijateljico pri nas in je kao užaljen pa zato noče več prit do naju),da mu ga morem jaz vozit k njemu.Kar se seveda ne strinjam,da mu ga moram skoz vodit,čeprav sem mu kljub temu že par krat peljala malega k njemu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2009 12:11:42   
sanja nk.
kva hudoo user posted image user posted image
sepravi te je zapustil, potem otroka celo ni hotel pa še nasilen je bil do tebe, pa še ponižuje te...dej dobro poglej kaj si napisala, ravno to povej na socialni, ker jaz na tvojem mestu, še če sem jaz zraven ne bi otroka dala, kaj šele kar k njemu user posted image user posted image ..user posted image ..pa še druge ženske zraven vozi..
lej naj ga ima samo pod tvojim nadzorom, če pa boš povedala socialni to kar si na rr ne bo nič dosegel.

(odgovor članu K.REBEKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2009 12:15:12   
špelin@
Pojdi na CSD ZDAJ in ne čez 2 tedna ter jim povej VSE, kar si povedala nam v tej in v svoji prejšnji temi.

Srečno user posted image

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2009 12:18:49   
gita10
Kdaj je oče lahko sam z otrokom?!

Oče je lahko kadarkoli sam z otrokom, darovalec spermijev pa po moje nima nikakršne pravice biti z otrokom.
Drugače pa vsa razložit na Csd takrat ko boš sama in verjamem, da te bo vsak,ki bo slišal tvojo zgodbo razumel.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2009 12:21:27   
K.REBEKA
Hvala.Vse kar sem napisala je res. Včasih pač marsikaj potrpiš. Čeprav čez čas ugotoviš,da ni vredno trpeti in se moraš bolj spoštovati in gledati na sebe in na otroka.Upam na ugodno rešitev,v kateri ne boma trpela midva z sončkom. To pa bom itak vse povedala na socialni in bomo vidli kaj bo.Držite pesti za naju!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2009 12:29:21   
kamilija
Ni slaba ideja, da bi šla že sedaj na CSD. Seveda, da bi te upoštevali. Ta človek te samo psihira in ustrahuje. Kvečem bi lahko dosegla prepoved stikov.
Ne se mu pustit. In tako kot je napisala ena pred mano, da je on kvečem darovalec spermijev in ne oče.
Vso srečo ti želim pa sporoči,kako je šlo na socialni.

(odgovor članu K.REBEKA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2009 13:21:10   
Anonimen
Ja pejt na socialno in povej svojo zgodbo. Kot so ti napisale punce zgoraj. Zdaj, ne čakat dva tedna. Hoče te taktično privit, ne mu pustit.  In halo, zakaj mu voziš otroka, če ga želi videti, naj svojo rit privozika do tebe. Kar se pa tiče njegovih novih, ki jih vozi s seboj na obisk k otroku....brez besed, jaz bi mu idejo hitro izbila iz glave. user posted image

In če meniš, da otroka videva zaradi drugih-svoje mame....potoži ji kaj počne, kako se obnaša. Očitno ima nek vpliv nanj, pa naj mu kakšnega moralca spusti.

Zdaj je prepozno, ampak ne vem zakaj ženske vedno odreagirate šele, ko se vas takole stisne v kot. Jaz bi zagnala celega vraga že, ko bi bil prvič nasilen...šla na socialno za vsako bedarijo, ki bi mu padla v njegovo moteno bučo, ne pa čakala, da on postopa sebi v prid.

Bejž na socialno in ga privij!

...hm, sem bojno razpoložena, ...vremeuser posted image

(odgovor članu kamilija)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.5.2009 13:29:22   
itata
ne samo, da mu ne vozit otroka, ker je to bizarno, ON mora pokazat interes, da se z otrokom ukvarja, pride do njega, preživi čas z njim itd... on je oba zapustil, še preden se je otrok rodil. sploh bi mogla pustit napisano "oče neznan" glede na tole obnašanje!
na CSD pa vztrajaj, da je otrok skoz na joški in da oče otroka skoz na uro gleda itd. in ga niti v roko ne prime in da si ga niti ne upaš pustit samega, ker ga ni navajen. po mojem ga še dolgo ne bi smel samega videvat. njegova mama - torej babica od otroka ima pa tudi pravico ga videvat, tako da če želi naj ga pa ona pride pogledat, ker darovalec semen, ga očitno noče videvat! sploh pa ne vem katera patetična oseba hodi k otroku na obisk na uro gledat!! ti povem iz lastnih izkušenj, da mora meti oče iskreno in res moćno željo, da naveže in ohranja stik z otrokom, katerega zapusti v tako majhni starosti (moj primer recimo 12 mesecev, pa je sedaj leto in pol tega, pa je vse super, ampak je bilo pa ogromno časa in energije predvsem pa iskrene želje potrebne, da sta hči in oče v dobri navezi in odnosih!)

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.5.2009 13:33:32   
Splišni
Ti si že zadnjič pisala o tem, a ne?

A pa nas nisi poslušala in šla na CSD pred njim?

Sem prav rekla, da pojdi prej, preden gre on in natvezi bogsivedi kaj.
In točno to se je zdaj zgodilo.

Ne vem, kako boš zdaj to rešila. Škoda res, ker nisi upoštevala nasvetov, za katere si prosila. Upam, da se boste v redu zmenili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.5.2009 13:39:03   
end1
moj mož je imel takega očeta, pravim imel, ker je njegov oče (na papirju še živ), ampak za moža ni več oče ampak nek znanec. HB. Dokler nisem spoznala moža si nisem niti mislila kako je živet ob misli, da imaš očeta ki mu ni mar zate, ampak bi te kar neki imel. Grozno.
Na CSD-ju mogoče že kaj vajine zgodbe poznajo, povej jim vse, piši si vse kar se v zvezi z njim dogaja in jih obveščaj. Za otroka je bolje da ve da ima očeta, ki je pač tak in tak in nima stikov z njim, kot pa da jih ima.

(odgovor članu K.REBEKA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.5.2009 21:06:54   
botrca
Luba duša, namesto da si to zadevo že rešila, ker so predhodnice že seznanjene s tvojim problemom ti še kar sprašuješ kaj in kako.
Pojdi na CSD in povej kar si tukaj povedala, naj mu izdajo prepoved približevanja. S tem boš imela mir, mali je pa itak še user posted image  in nima pojma kaj se dogaja. Ko bo pa dovolj star ga boš pa seznanila s situacijo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.5.2009 21:12:55   
blaža
O šit pa s kakšnim človekom si imela otrokauser posted image . tip je en velik kreten. naredi kot so ti ostale svetovale, če se vsaj malo spoštuješ in če imaš rada svojega sončka, kar ne dvomim.

user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.5.2009 15:14:46   
ronja
KOt prvo dokler dojiš, po moje ne more za dalj časa kar odpeljat otroka - tak da moj nasvet je, da polno doji, pa ne bo imel sploh možnostiuser posted image . Saj se sliši trapasto, ampak je pa elegantna rešitev (tako se rešiš tudi kakih babic, ki bi ti takoj otroka odpeljale za nedoločen časuser posted image ).
Kot drugo takoj povej na CSD svojo verzijo, predno kupijo njegovo.
Kot tretje na CSDju izposluj dogovorjen čas - za začetek v tvoji prisotnosti. če se ne bo dalo, pa je seveda še sodišče.

PS: to, da je bivši tak, še ne pomeni, da tvoj otrok ne bo imel očka - pravega, ki ga bo imel rad! Mogoče bo moral kako leto počakat, da ga dobi, ga bo pa imel, boš videlauser posted image .

(odgovor članu K.REBEKA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.5.2009 15:17:17   
ronja
Lahko bi pa na CSDju povedala, da te je fizično napadal in lahko podaš tudi prijavo na policijo... Če imaš priče za to, še boljše. Ampak daj mu vedet, da se ga ne bojiš več in da lahko tudi ti njemu škodiš, takrat se taki ljudje baje malo umirijo, ker so v resnici precejšnje reve. Vsekakor ne sme vedet, da te je strah, pa tudi če se ti kolena tresejo, ko se pogovarjata!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.5.2009 20:06:07   
angel_rebelde
Ne vem, kaj še čakaš? Pojdi na CSD in jim razloži, kako pa kaj. Ne čakaj!

Da ti jaz opišem kak je bilo pri nama. Me je tudi pretepal, in sem mu rekla da v stike brez moje prisotnosti niti pod razno ne bom privolila. Je grozil s CSD-jem, tožbo na sodišču, in sem še šla takoj na CSD, jim tam povedala, kako pa kaj, in sem vztrajala pri svojem. Povabili so ga na sestanek, in mu rekli, da drugače ne bo šlo, ker je bil nasilen do mene in da je tako edino prav. Stike sta imela kake 5 x, nato ni več prihajal, niti vprašal, kako je. Je pa tudi govoril, da naj otroka jaz vozim v MB, sem iz Ptuja drugače, ker je njemu to prevelik strošek, prihajati z busom sem user posted image

No, zdaj je tamali star skoraj 2 leti, in bova začela z uvajanjem, da bo 2x v mesecu pri njemu cel vikend. Saj po eni strani se full bojim, po drugi strani pa moram to narediti, ker otrok ni samo moj in ima vso pravico biti z očetom, ne glede na to, kaj je počel z menoj.

Ti pa čimprej na CSD!

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?