angel_rebelde -> RE: Kdaj je oče lahko sam z otrokom?! (19.5.2009 20:06:07)
|
Ne vem, kaj še čakaš? Pojdi na CSD in jim razloži, kako pa kaj. Ne čakaj! Da ti jaz opišem kak je bilo pri nama. Me je tudi pretepal, in sem mu rekla da v stike brez moje prisotnosti niti pod razno ne bom privolila. Je grozil s CSD-jem, tožbo na sodišču, in sem še šla takoj na CSD, jim tam povedala, kako pa kaj, in sem vztrajala pri svojem. Povabili so ga na sestanek, in mu rekli, da drugače ne bo šlo, ker je bil nasilen do mene in da je tako edino prav. Stike sta imela kake 5 x, nato ni več prihajal, niti vprašal, kako je. Je pa tudi govoril, da naj otroka jaz vozim v MB, sem iz Ptuja drugače, ker je njemu to prevelik strošek, prihajati z busom sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] No, zdaj je tamali star skoraj 2 leti, in bova začela z uvajanjem, da bo 2x v mesecu pri njemu cel vikend. Saj po eni strani se full bojim, po drugi strani pa moram to narediti, ker otrok ni samo moj in ima vso pravico biti z očetom, ne glede na to, kaj je počel z menoj. Ti pa čimprej na CSD!
|
|
|
|