|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oblačenje- groza!
19.5.2009 22:48:25   
Anonimen
mič, ne zezaj, jaz nimam pojma o modi - samo tako likovno se mi je zdelo, da čisto paše... Verjetno ima pa moda druga pravila...

Malo moram zezat, kar nekaj je pa tudi resnice.

Ampak poglej, ti dve barvi, kako ti gresta skupaj: roza majica, zivo rdece krilo? Da o blescicah ne izgubljam besed user posted image .

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
20.5.2009 6:43:33   
Anonimen
Še eno neumestno vprašanje: kaj pa možem pustite, da oblečejo vaše otroke? Ker vam garantiram, da bi zgorajnavedena kombinacija (modro, rdeče zeleno ali pa rdeče in roza) komot prišla izpod prstov mojega dragega... Kaj naj potem še njemu prepovem oblačenje tamale?

ena moja kolegica, k je šla rodit drugega otroka, je možu pripravla cunje za tamalga ( pa k je fant, k ni tolk komplicirano pomojeuser posted image ) za cel teden! ( če bi slučajno bla več kot tri dni v puser posted image )  men se to zdi grozno in ponižujoče.
ko sem jaz šla rodit in me je lubi vprašal, kaj naj tamali obleče za v vrtec, sem rekla tamle je omara, boš že kej našu notuser posted image in sma bla zmenjena in pol tud enkrt ga nisem vprašal kaj ji je obleku, pa kaj je jdla in takšno. in sem ziher da sta se čist fajn pošlihtala, sploh glede na to da je tamala še živauser posted image

skratka - men se zdi to blazno ponižujoče, mož ne obleče prav/ne previje prav/ ne nafotra prav....nič ni prav, še prestopi verjetno narobe, po drugi strani se pa jamra, kolk nič ne pomaga in kolk so reve same za vse pri otrocihuser posted image

drgač je pa men tud vseeno, zaenkrat si sicer še glih ful ne namišljuje tamala, pa tud sprašujem je neuser posted image ker če jo vprašam a bi to oblekla al bi ono, pol že u iber zakomplicirauser posted image ko bo pa enkrat tam, da si bo hotla sama zmišljevat, si pač naj. bomo že preživel, moja sestrica je šla poleti enkrat v vrtec v gumjastih škornjih in spodnjih hlačahuser posted image user posted image se je ni dalo prepričat in je pač šla taka, mami je pa zravn cote nesla in sandaleuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
20.5.2009 7:54:30   
ZmajTolovaj
Ja, veš kaj, ulla, jaz se tudi ne vtikam v to, kaj oblečeta in kaj jesta, ampak ko ji je pa čevlje narobe obul (zamenjal levo in desno in sploh se mu ni zdelo čudno, da se tamala non stop spotika), pa nisem več zdržala ..
user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.5.2009 8:02:53   
ZARA
Jst pa teh problemov nimam. Sploh. Moja pupa obleče, kar ji naštimam na stol in to je to. Ne spomnim se, da bi mi kdaj zatežila. Verjetno mi je, ampak meni je vseeno.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.5.2009 10:37:58   
ronja
Ja, veš kaj, ulla, jaz se tudi ne vtikam v to, kaj oblečeta in kaj jesta, ampak ko ji je pa čevlje narobe obul (zamenjal levo in desno in sploh se mu ni zdelo čudno, da se tamala non stop spotika), pa nisem več zdržala ..
user posted image

hehe, podpišem, to se je tudi lubiju že zgodilo... Samo pri nas se je zgodilo celo že to, da ji je čevlje enostavno pozabil obutuser posted image . Jaz sem nesla tamalo, nisem pogledala, potem ap v avtu vidim, da nima čevljev, pa sem mislila, da jih je dol zbrcala in jih začnem iskat op celem avtu... Nikjer. Seveda je bil tudi on ziher, da jih je dal gor in sva cel avto obrnila. Sploh ker je bila zima in je celo ni ves čas nosil - enkrat jo je vmes položil na tla - pa ni opazil, hehe. No, pa pridemo domov in čeveljčki lepo v omarici čakajouser posted image . Tak da če jih samo zamenja, smo še v reduuser posted image . No, saj zdaj mala že sama pove, če kaj ne štimauser posted image .

mič, ok, takole kot si zdaj predstavila, res ni najlepše-  ampak maš pa hello kitty majčka ima točno ti dve barvi - vsaj zdi se mi - ne dam roke v ogenj, ker sem baje malo "farben blint"...

ulla, ko sem šla rodit, se jaz sploh nisem spomnila, da bi oblačenje lahko bilo problem - glavno, da jo obleče dovojl toplo, to je vse. On tudi ni nič vprašal. Samo pohvalil se je, kako lepo jo je zrihtal za v porodnišnicouser posted image .

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.5.2009 12:04:42   
Anonimen
No, saj zdaj mala že sama pove, če kaj ne štimauser posted image .

no, to pa naša tud pove, še prevečuser posted image

ko grema iz vrtca in je vroče za crknt, on pa tuli da sma pozable jopco oblečtuser posted image pa da kape ne rabi več, sem jo tud komi prepričala, sem mogla prov skrit vse kape in šale in bunde, ker se mi je vsako jutro drla, ko ji pač nisem tega obleklauser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
20.5.2009 13:06:53   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
ko grema iz vrtca in je vroče za crknt, on pa tuli da sma pozable jopco oblečtuser posted image pa da kape ne rabi več, sem jo tud komi prepričala, sem mogla prov skrit vse kape in šale in bunde, ker se mi je vsako jutro drla, ko ji pač nisem tega obleklauser posted image

joj, ne mi govort - naša je zdaj pretulila 3 dni, ker ji nisem pustila met žametne trenirke ali pa pulover čez kratke rokave user posted image pa sandal ni marala obut.. etc. ta menjava garderobe jo vedno nameša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.5.2009 13:09:07   
ronja
je vroče za crknt, on pa tuli da sma pozable jopco oblečtuser posted image pa da kape ne rabi več, sem jo tud komi prepričala, sem mogla prov skrit vse kape in šale in bunde, ker se mi je vsako jutro drla, ko ji pač nisem tega obleklauser posted image

hehe, a tvoja tut? No, jaz sem zamenjala kapo s klobučkom za sonce, pa gre:) Gologlava pa neče nikamoruser posted image . Ma, dobro, se vsaj za klobuček po soncu ne bo treba kregatuser posted image . So me pa nekaj časa vsi grdo gledali, ko smo šli zjutraj ven in je bilo hladno, valjda oblečem tamalo ko medveda, pol se pa čez dan segreje, ona pa ne bi dala dol nič za živega boga! jah, sem bila pač grozna mama, ki muči otroka, nimaš kaj, glavno, da je bila mala srečna, pa da se ni spotila, to sem pa čekirala - ampak ona ima neko hudo termoregulacijo - za boga ji ni ne vroče, niti je ne zebe, njej je vse ok, nima mrzlih nog, če je bosa pri 21 stopinjah in ni vroča, če je pri 25ih v vetrovki... Čudo od otrokauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
25.5.2009 23:37:36   
Anonimen
ampak ona ima neko hudo termoregulacijo - za boga ji ni ne vroče, niti je ne zebe, njej je vse ok, nima mrzlih nog, če je bosa pri 21 stopinjah in ni vroča, če je pri 25ih v vetrovki... Čudo od otrokauser posted image user posted image

Lani pri 30-ih stopinjah je od nekje privlekla premajhne podlozene zimske skornje in v njih hodila po vasi baje cel dan. Prezivela user posted image . Od takrat v iber sproti pospravljam premajhno obutev.

Danes se je oblekla v roza pisano cigansko dolgo krilo, oranzno tuniko z blescicami, vijola jopico, cez rame torbico z zivalskim vzorcem in v roki belega plisastega psa. Ko pisem user posted image , me bolijo oci, ampak je bila tako razigrana, da je taman pasala v opravo.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
26.5.2009 0:09:07   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Še eno neumestno vprašanje: kaj pa možem pustite, da oblečejo vaše otroke?

najraje neuser posted image  ker je potem to kompliciranje v nulouser posted image

moj je pač tak picajzl, da mora še vsak šiv na gatah biti barvno usklajen z ostalo garderobouser posted image  in potem je to gromozanski projekt....najprej mora sebe napasat, potem malega in potem mineta dve uri....

jaz sem bolj na izi glede tega, ljubim nore kombinacije....mali pa itak po svoje....

sem mu v soboto kupila ful kul roza majčko....za fantke seveda...pa me doma gleda: mami, tega jaz ne bom imel....to je joza, to je za punčkeuser posted image  in jo bom pač nesla zamenjat....za črno najverjetneje...

rula vse kar je črno, kar ima številko gori, kar ima gori kakšnega zmaja, kakšen strašen dirkalnik....sovraži vse kar je gori recimo noddy....user posted image user posted image user posted image

pustim pa mu samo do določene meje.....včasih mora biti  po moje, največkrat pa je kar po njegovo.

...vox populi...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.5.2009 0:10:05   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Ampak poglej, ti dve barvi, kako ti gresta skupaj: roza majica, zivo rdece krilo? Da o blescicah ne izgubljam besed user posted image .

meni je pa ob primernih odtenkih to kul in me ful spominja na divje oililiyeve kombinacijeuser posted image

mala že ve....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.5.2009 15:08:55   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: rija

meni je pa ob primernih odtenkih to kul in me ful spominja na divje oililiyeve kombinacijeuser posted image

točno to! maš hude arty barvne kombinacije od fensi firm. samo tvoja ti to naredi zastonj user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 37
26.5.2009 18:06:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: rija

točno to! maš hude arty barvne kombinacije od fensi firm. samo tvoja ti to naredi zastonj user posted image

Zastonj cirkuska predstava user posted image user posted image .

Ma saj sem se navadila user posted image . In itak ne more biti otrok kot mama, ki bo bila najraje 5/5 v temno modrem kostimu user posted image .

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
27.5.2009 15:19:25   
petja
Če ji stvari niso všeč, ti predlagam, da pregledata vso njeno garderobo in naj ti pove, kaj bi nosila in kaj ne. Za tiste zadeve, ki jih noče, poskusi ugotoviti, ali je problem v tem, da so ji oblačila neudobna (to je bil pri nas problem).

Potem boš ugotovila, kaj bi morala dokupiti in se odločita, kaj bosta kupili. Kupovati pojdita skupaj.

Ko bo imela doma stvari, ki so ji všeč, pa se zmenta, da vsak večer pripravita, kaj bo naslednji dan oblekla (tako delam jaz, na internet pogledam vremensko napoved za naslednji dan) in potem mora zjutraj to obleči.

Lp, petja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
4.6.2009 13:51:09   
onjamnv
lep pozdav vsem skupaj. Mene pa zanima kaj mislite o tem da skoraj 4-letna punčka  vedno izbere samo kiklco za v vrtec, ker ji pustim da sama izbere. Da bi oblekla hlače mi jo zelo redkokdaj uspe pregovoriti. A naj ji kar pustim - hlače lahko pol vržem kar v smeti. user posted image  In dokupim še nekaj parov žab.

Pa še eno vprašanje imam. 2-letni fantek se mi čist vsako jutro upira pri previjanju. Probam ga nekako zamotit vendar sedaj ne uspeva več.

Ima kdo kak pameten nasvet pri obeh stvareh?

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 40
5.6.2009 9:29:40   
tweed

IZVIRNO SPOROČILO: onjamnv

lep pozdav vsem skupaj. Mene pa zanima kaj mislite o tem da skoraj 4-letna punčka  vedno izbere samo kiklco za v vrtec, ker ji pustim da sama izbere. Da bi oblekla hlače mi jo zelo redkokdaj uspe pregovoriti. A naj ji kar pustim - hlače lahko pol vržem kar v smeti. user posted image  In dokupim še nekaj parov žab.

Pa še eno vprašanje imam. 2-letni fantek se mi čist vsako jutro upira pri previjanju. Probam ga nekako zamotit vendar sedaj ne uspeva več.

Pri punčki bi jaz kar pustil, saj je čisto običajno, da ji ugaja krilo. Včasih lahko poskusiš, če pa ne gre, se pa ne obremenjuj preveč in dokupi par žabic...
Kar se pa previjanja tiče, imam pa jaz doma 17 mesečnico, ki bi tudi rajši visela s stropa, kot pa da ji menjam plenico. Najboljša rešitev so bile pull-up plenice, da je lahko stala med previjanjem...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu onjamnv)
Neposredna povezava do sporočila: 41
6.6.2009 1:28:43   
Raho
Pri nas nobeden ne komplicira kaj hudo... Le tavečji bi nonstop bil v majicah s smrtnimi glavamiuser posted image . Pa jih nikjer ni za dobiti. Sedaj imamo tri in upam, da bomo zvozili sezono, ker te tri majice moram dobesedno skrivati. Druga strast pa so maijce s Spidermanom (vsaj teh je v H&M-ju dovolj). Sicer pa je tipični golfist - rad nosi srajčke in lanene hlačeuser posted image user posted image , polo maice, jopice...

Aja, pa da ne pozabim - vse kar je ferrari ali ducati ali v barvah ferrarija in ducatija je pri nas IN.

Mala dama pa še ni preveč izbirčna. Le ko jo malo bolj zrihtam, najprej leti do ogledala, da se pogledauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 42
7.6.2009 14:09:22   
ronja
onjamnv, mlajšega bi jaz odvadila plenic, verjetno mu bo itak všeč, če jih ne mara nosit (kdo bi mu zameril, jaz si jih tudi ne želimuser posted image ). Starejša v tem vremenu tudi po moje komot nosi krilca, če so ji všeč. Saj kmalu niti žab ne bo več rabila... Če bo fejst mraz, se bosta pa že pogodili za hlače...

raho, hehe, fensi lanene hlače, jopica in spajderman majčka/oz. majčka z lobanjami, to mora bit pa zanimivo videtuser posted image . Lahko kupiš navadne črne majce in s kakšno šablono potiskaš gor smrtne glave, če je dovolj star lahko to tudi sam naredi. Ali pa izrežita lobanjo iz polovice kromprija in naj s tem potiska majco. Bo imel majco, kot jo želi, ne bo draga in eš zabavala se bosta zravenuser posted image .

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 43
7.6.2009 20:38:29   
Kristjan
Zvečer skupaj s tamlo pripravimo kaj bo oblekla naslednji dan za v vrtec - barvno nekako uspemo zlobirat, da ni kot novoletna jelka. Zjutraj pa ima vso možnost izbirat spodnje hlače in nogavice po svoji izbiri (seveda pozimi ni takratkih v predalu, poleti pa umaknemo dokolenke, da ne bi po pomoti imela kakšne ideje). Pa zjutraj nimamo nikoli problemov s pogajanji kaj oblekla in kaj ne. Upam, da pri tem tudi ostane.  

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 44
8.6.2009 22:46:30   
Raho
Joj, Kristjan, to me je spomnilo na mojega fanta v petek. ko bi moral k babici, se je prikazal v majici s kratkimi rokavi, termo zoknah, kapi na glavi, šalu okoli vratu in z rokavicami na rokahuser posted image

Ampak smo se nekako pogodili. lani pa nam je celo pomlad nosil zimsko kapo... Nekajkrat sem se poskušala z njim dogovoriti, da to ne gre, potem pa sem mu pustila... Da ne rečem, kako navzkriž so nas gledali po mestu...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kristjan)
Neposredna povezava do sporočila: 45
9.6.2009 19:40:56   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: onjamnv

1. Pusti ji, kaj pa hočeš. Kaj si mislim o tem? Da je ženska, haha! In ne hlače ne meči stran, če imaš še 2 letnika. Mogoče jih bo pa on nosil, hehe...
2. Če se upira in, če nič  noben trik ne pomaga - bodi kreativnejša. 
3. Vem, da sem ti zelo pomagala.

user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu onjamnv)
Neposredna povezava do sporočila: 46
10.6.2009 9:52:17   
ronja
Baje pri previjanju večjih otrok pomaga, če plenice zapnete kot hlačke in jih oblečete kot hlačke gor, potem pa samo še malo naravnate tiste ježke, da lepo stojijo. Sama ne vem, Ronja je že dolgo iz plenic, razen ponoči, vendar zvečer nikoli ne teži zato - ji je všeč, ko jo cartava in oblačiva (no,eden od naju pač).

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 47
19.6.2009 14:23:31   
austen
m, Ronja je že dolgo iz plenic, razen ponoči, vendar zvečer nikoli ne teži zato - ji je všeč, ko jo cartava in oblačiva (no,eden od naju pač).

kolko je pa stara Ronja? Imam nekje v spominu da je junijska 07user posted image ... še in čvekanja v pričakovanju.....
naša je tudi tolko, pa noče bit brez pleniceuser posted image ....kako je vam uspelo tako zgodaj?

malo sem zašla iz teme......

naša ko reče tega na bom, ji ponudim alternativo (ne pa pred celo omaro, ker potem bi ona to vse pospravila user posted image )......sicer pa ni zbirčna in največkrat obleče kar ji dam. user posted image ....me prav zanima koliko časa šeuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...
Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.