|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Datum ta laparoskopijov Postojni - Naja 78
17.5.2005 9:56:14   
anja 26
Dobila sem datu za laparoskopijo v Postojni in je šele septembra, zgleda da imajo dopuste in ne delajo.

Rekel mi je naj poskusim v Lj, Kranju in Jesenicah.

Kam naj kličem v Ljubljano kar v porodnišnico?

Prosim za odgovore, hvala.:rozica::angel:

Anja 26

Neposredna povezava do sporočila: 1
17.5.2005 10:14:44   
emaa
kličeš na Ginekološko kliniko, telefonska je na internetu, naročanje od 10-12 težko dobiš vezo, delajo pa do 15.7. pol so pa dopusti. Probaj splošno bonišnico trbovlje, dobiš termin takoj. Jaz sem klicala na prvi dan M in dobila datum čez 10 dni.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2005 11:28:16   
naja78
ti,anja 26.ti sporočim v sredo,meni bo zrihtal eden od dohtarjev na šihtu,ti pa sporočim.pomoje so tudi dopusti,pa delajo s polovično močjo.neki sem zasledila da prideš hitro na vrsto tudi v trbovjlah.
se ti jutri oglasim in povem.
lahko pa ti priskočim,da dobiš hitrej datum.ok

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2005 11:32:05   
MašaS
Zdravo!

Če si blizu Dolenjske, lahko pokličeš v NM. Jaz sem klicala včeraj in dobila datum 21.6.

MašaS

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2005 14:10:36   
anja 26
Iz srca hvala, da ste tako mi priskočile na pomoč in mi zasule s zame pomembnimi podatki.

Glede na to da dr. Reš ni nevem kako prijazen z mano saj meni, da sem še mlada (27 let) in da še premalo časa poskušava (dobro leto in pol) in ker nam je tudi na HSG poslal v Postojno z možem meniva, da je bolje da greva v Postojno in pač počakava do septembra.

Da se dr. Rešu še dodatno ne zamerim.

Res punce ful sem vam hvaležna za vse informacije.
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:HVALA:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2005 14:42:40   
billa
kaj pa v izoli si preverila?
Mogoče bi te pa oni vzeli prej na laparo.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2005 16:33:37   
Sisy
Anja pozdravljena,

moja situacija je skoraj popolnoma enaka kot pri tebi...Sem pacientka Dr.Reša,enkrat me je poslal na HSG,kjer so ugotivili da imam zamašene jajcevode. Dr.Reš je po opravljenem HSG-ju dokaj netaktno in brez občutka izjavil da sem še itak mlada (oktobra bom 27) in da ni potrebe za kakršno koli hitenje...Je rekel " bomo počas nardil laparoskopijo pol boste pa še kakšno leto imela spolne odnose in šele potem bomo videli kako pa kaj naprej" OK,sem se strinjala čeprov mislim da ravno rosno mlada za otroka nisem.Torej sem iskala vse možne načine in poti da bi dobila čimprejšnji datum za laparo,vendar mi je bilo med vrsticami rečeno da je GK v Postojni "Rešev teritorij" in naj ne kompliciram ampak se prijavim kar tja.Torej; dr.Grmeka sem klicala februarja in dobila datum maja (pojutrišnjem). Tako da, ko ti je Dr.Reš rekel da se lahko čaka tudi do decembra je bla to mal lovska-on je itak kot ena " drama queen " in znan po tem da pretirava....Tud men je rekel da bom čakala vsaj 6 mesecev pa temu ni bilo tako.

No hotela sem ti rečt da si se kljub vsemu prav odločila.Tudi jaz se mu nisem hotela zamerit zato sem se odločila kar za Postojno.

lep pozdravček,

S.:muca:

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.