Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Datum ta laparoskopijov Postojni - Naja 78 17.5.2005 10:14:44
|
|
|
|
emaa
|
kličeš na Ginekološko kliniko, telefonska je na internetu, naročanje od 10-12 težko dobiš vezo, delajo pa do 15.7. pol so pa dopusti. Probaj splošno bonišnico trbovlje, dobiš termin takoj. Jaz sem klicala na prvi dan M in dobila datum čez 10 dni.
|
|
|
|
Datum ta laparoskopijov Postojni - Naja 78 17.5.2005 11:28:16
|
|
|
|
naja78
|
ti,anja 26.ti sporočim v sredo,meni bo zrihtal eden od dohtarjev na šihtu,ti pa sporočim.pomoje so tudi dopusti,pa delajo s polovično močjo.neki sem zasledila da prideš hitro na vrsto tudi v trbovjlah. se ti jutri oglasim in povem. lahko pa ti priskočim,da dobiš hitrej datum.ok
|
|
|
|
Datum ta laparoskopijov Postojni - Naja 78 17.5.2005 11:32:05
|
|
|
|
MašaS
|
Zdravo! Če si blizu Dolenjske, lahko pokličeš v NM. Jaz sem klicala včeraj in dobila datum 21.6. MašaS
|
|
|
|
Datum ta laparoskopijov Postojni - Naja 78 17.5.2005 14:10:36
|
|
|
|
anja 26
|
Iz srca hvala, da ste tako mi priskočile na pomoč in mi zasule s zame pomembnimi podatki. Glede na to da dr. Reš ni nevem kako prijazen z mano saj meni, da sem še mlada (27 let) in da še premalo časa poskušava (dobro leto in pol) in ker nam je tudi na HSG poslal v Postojno z možem meniva, da je bolje da greva v Postojno in pač počakava do septembra. Da se dr. Rešu še dodatno ne zamerim. Res punce ful sem vam hvaležna za vse informacije. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:HVALA:rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Datum ta laparoskopijov Postojni - Naja 78 17.5.2005 14:42:40
|
|
|
|
billa
|
kaj pa v izoli si preverila? Mogoče bi te pa oni vzeli prej na laparo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.