Datum ta laparoskopijov Postojni - Naja 78 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

anja 26 -> Datum ta laparoskopijov Postojni - Naja 78 (17.5.2005 9:56:14)

Dobila sem datu za laparoskopijo v Postojni in je šele septembra, zgleda da imajo dopuste in ne delajo.

Rekel mi je naj poskusim v Lj, Kranju in Jesenicah.

Kam naj kličem v Ljubljano kar v porodnišnico?

Prosim za odgovore, hvala.:rozica::angel:

Anja 26

emaa -> Datum ta laparoskopijov Postojni - Naja 78 (17.5.2005 10:14:44)

kličeš na Ginekološko kliniko, telefonska je na internetu, naročanje od 10-12 težko dobiš vezo, delajo pa do 15.7. pol so pa dopusti. Probaj splošno bonišnico trbovlje, dobiš termin takoj. Jaz sem klicala na prvi dan M in dobila datum čez 10 dni.

naja78 -> Datum ta laparoskopijov Postojni - Naja 78 (17.5.2005 11:28:16)

ti,anja 26.ti sporočim v sredo,meni bo zrihtal eden od dohtarjev na šihtu,ti pa sporočim.pomoje so tudi dopusti,pa delajo s polovično močjo.neki sem zasledila da prideš hitro na vrsto tudi v trbovjlah.
se ti jutri oglasim in povem.
lahko pa ti priskočim,da dobiš hitrej datum.ok

MašaS -> Datum ta laparoskopijov Postojni - Naja 78 (17.5.2005 11:32:05)

Zdravo!

Če si blizu Dolenjske, lahko pokličeš v NM. Jaz sem klicala včeraj in dobila datum 21.6.

MašaS

anja 26 -> Datum ta laparoskopijov Postojni - Naja 78 (17.5.2005 14:10:36)

Iz srca hvala, da ste tako mi priskočile na pomoč in mi zasule s zame pomembnimi podatki.

Glede na to da dr. Reš ni nevem kako prijazen z mano saj meni, da sem še mlada (27 let) in da še premalo časa poskušava (dobro leto in pol) in ker nam je tudi na HSG poslal v Postojno z možem meniva, da je bolje da greva v Postojno in pač počakava do septembra.

Da se dr. Rešu še dodatno ne zamerim.

Res punce ful sem vam hvaležna za vse informacije.
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:HVALA:rozica::rozica::rozica::rozica:

billa -> Datum ta laparoskopijov Postojni - Naja 78 (17.5.2005 14:42:40)

kaj pa v izoli si preverila?
Mogoče bi te pa oni vzeli prej na laparo.

Sisy -> Datum ta laparoskopijov Postojni - Naja 78 (17.5.2005 16:33:37)

Anja pozdravljena,

moja situacija je skoraj popolnoma enaka kot pri tebi...Sem pacientka Dr.Reša,enkrat me je poslal na HSG,kjer so ugotivili da imam zamašene jajcevode. Dr.Reš je po opravljenem HSG-ju dokaj netaktno in brez občutka izjavil da sem še itak mlada (oktobra bom 27) in da ni potrebe za kakršno koli hitenje...Je rekel " bomo počas nardil laparoskopijo pol boste pa še kakšno leto imela spolne odnose in šele potem bomo videli kako pa kaj naprej" OK,sem se strinjala čeprov mislim da ravno rosno mlada za otroka nisem.Torej sem iskala vse možne načine in poti da bi dobila čimprejšnji datum za laparo,vendar mi je bilo med vrsticami rečeno da je GK v Postojni "Rešev teritorij" in naj ne kompliciram ampak se prijavim kar tja.Torej; dr.Grmeka sem klicala februarja in dobila datum maja (pojutrišnjem). Tako da, ko ti je Dr.Reš rekel da se lahko čaka tudi do decembra je bla to mal lovska-on je itak kot ena " drama queen " in znan po tem da pretirava....Tud men je rekel da bom čakala vsaj 6 mesecev pa temu ni bilo tako.

No hotela sem ti rečt da si se kljub vsemu prav odločila.Tudi jaz se mu nisem hotela zamerit zato sem se odločila kar za Postojno.

lep pozdravček,

S.:muca:

Stran: [1]