|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
17.5.2005 6:58:49   
pixel
Dobro jutro! Danes sem pa jaz prva:sloncek:
Včeraj sem bila pri G. pa še vedno ne vem ali bo :modri: ali :roza: :zmeden:A ste opazile, da so :duda: po UZ bolj mirni?
Glede :kava: - me veseli, da se strinjate. Jaz sem že na dopustu in imam čas cel dan, tako da tiste, ki še delate povejte kdaj vam odgovarja.

Sončen dan vam želim!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
17.5.2005 7:13:25   
CIPRESA
O pixel danes sva pa midve med zgodnjimi.

Za :kava: sem že nekje na tem forumu napisala da bo boljše če ne grem, pa še moj možek dela po cele dneve in še varuška sem mojemu nečaku ker je njegova mamica včeraj začela z službo. Pa saj je res bolje da sem bolj doma in ne izzivam z vožnjami po ljubljani da ne bo kaj narobe zaradi moje rizične nosečnosti.

Bom pa v mislih z vami na :kava:!!!!Pa če bo imela katera fotoaparat s sabo naj vas malo poslika pa da kako slikico sem gor.

Tole ugotavljanje ali je:modri:ali:roza: tudi mene malo jezi, ker tudi jaz za čist sigurno ne vem kaj bo pa sem že spraševala tolikokrat, pa mi je le enkrat rekla da bo mogoče kot ona vidi fantek ne ve pa čist za sigurno. Tko da sva že dve tudi naša bebika se noče pokazati kaj je.

Jaz to še nisem opazila da je bolj mirna po UZ ampak sem pa opazila da je pa zeloooo živahna vedno med pregledom UZ. Naslednji pregled imam 26.05. pa bom takrat povedala če bom kaj opazila.

En lep sončen dan tudi od naju!!!

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
17.5.2005 8:02:33   
bobek05
Dobro jutro vsem julijkam in ostalim :nosecka:,

Danes pa je kar nekaj zgodnjih :zaspan: - ne moreta več spati??

Javite tiste, ki boste šle na :kava: v MB... (kdaj, kje itd.).. Nekaj jih že tako poznam (z materinske šole) - PBJ, pa danes Meceno...

Jaz že odštevam dneve in moram priznati, da me že malo lovi panika - no ni ravno panika, ampak tista rahla živčnost pred neznanim.. Po drugi strani pa že komaj čakam, da pride ven, ker sem se vsega že počasi naveličala :hudicek: - pa ne, da bi rada imela prezgodnji porod, ampak kakšen teden pa bi lahko prišel prej...

Vsaj vreme je zaenkrat znosno - raje imam takšno kot pa +30°. O KG sploh ne morem debatirat, ker bom postala depresivna, moja rit je ogroooomna in izgledam kot :sloncek:, jem pa še tudi vedno kot :pujs: . Moja (nenoseča) sestra, ki ima (by-the-way) 47kg, velika pa je 164cm (in ima super postavo), se mi smeje, da rabim tako rit za protiutež trebuhu, ker se bom drugače prevrnila naprej :grrr: - bomo videli kakšna bo ona...

Obseg trebuha je zdaj 114cm in vse mi razlagajo, da se v zadnjem mesecu še bolj poveča - KAM???? Ni več prostora, ker me bo razneslo...

Eh, pa bo že kak... Naš :angel: že zdaj pridno uravnava moje življenje - kdaj moram jest, pa na WC, pa če mu moj položaj ne ustreza :hudicek: - kaj bo šele potem..

Danes moram poklicat za izvide urina, ker so prejšnji teden ugotovili, da imam bakterije v urinu - kaj to pomeni??? :zmeden: Pa sem spet morala dati urin in danes bom izvedela kako in kaj... Upam, da bo vse OK, ker bom znorela, če mi bodo dali še ene tablete (jemljem že za železo) - celo nosečnost niti Lekadola nisem vzela, zdaj bi me pa kar spitali s tabletami :grrr:

Ajde, punce uživajte še naprej - se še kaj javim...

:nosecka: + :modri: 33t 2/7

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
17.5.2005 9:13:20   
Emanuelle
Dobro jutro,

še ena, ki ne ve ali bo :roza: ali :modri:. Pa sploh ne vem, če bi še spraševala, še slaba dva meseca pa bomo tako ali tako videli. Mene pa kg ne skrbijo toliko kot celulit, madona ta :hudicek: raste kot koprive!!!
Tudi jaz imam pregled 26.5. upam, da dobim še kakšen UZ, drugače pa je vse OK, razen da še nismo "na glavo", ampak kot pravite je tako še čas!
Jaz še delam in bom delala do konca, ker nimam zamenjave, pa še dosti OK se počutim. Tako da uživajte na :kava:.

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
17.5.2005 9:15:07   
Grascakinja
Ojla,

danes se vam pa po dolgem dolgem času še jaz oglašam- Brez zamere, ampak ni bilo časa ne volje - preteklo sobote sem se namreč poročila :bravo:9nebesa.
Moram reč, da je šlo vse kot po maslu, in se kljub 33t nosečnosti nisem počutila nič noseča :nosecka:, temveč samo zelo nevestniško. Poroka je izpadla super :bravo:, malo za pokušino bom pa dala še kako slikico v album.

Sicer pa mi od včeraj nenormalno zatekajo noge in roke (danes sem že morala sneti poročni prstan, smrrk), tako da moram več počivat in več pit, pa upam, da bo kaj bolje.
Naša pikica brca :sloncek:, kile so +8 :zmeden:, zdravje OK odkar sem na dopustu:bravo:, samo še malo šopinga me čaka in potem se bomo pa počasi psihično pripravljali na veliki dogodek... komaj čakam:angel:!

Lep dan vsem!

Pupa:rozica:

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
17.5.2005 10:15:51   
pravljica
še eno bol "pozno" jutro! jah kaj čem, eni spimo ;)
mariborčanke, če bo kaj "zanimivega" v materinski, mi javite...mislim, kaj takega, da bi mogla vedet - glede porodnišnice ipd.
joj bobek, a ti tudi...moja ta zadnja je takšna da mi gre na jok, če se pogledam...trebuh pa itak..zaenkrat še 107cm, včeraj mi je tako napenjalo trebuh, da je bolelo...pol pa pogledam, pa take strije od popka navzgor, da so se mi kar solze ulile...pa ne da jih ne bi imela od prej dovolj! pol pa še moj zvečer..."joooj, poglej kak so se ti spet nardile" :((
bi po tej strani malega kar v sebi zadržala, ker ne morem mislit kakšna bom, ko bo šlo ta lepše iz mene
jaz imam pregled šele v začetku junija...UZ itak mislim da ne bo več
papirje sem oddala, tolarčki bodo nakazani 15.6. :bravo:
danes spet skočim v mesto...vsak dan zapravljam za cotke, ko pa moj pol doma vpraša, če že imam tisto, kar bo moral v bolnico prinest, pa sam odkimam 8)...grem danes spet mal gledat (beri zapravljat) - tisto "ta nujno"...ene hlačke še iščem, pa plenice, pa blazinice za dojenje...to bi naj blo to
ve ste že kaj nabavile?

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
17.5.2005 10:53:57   
Anonimen
:bravo: kolk smo julije pridne :bravo:

Welcome to the club, dear PUPA :rozica:

Mi smo že skoraj vse nakupili (beri: itak imamo vsega preveč). Včeraj sem oprala še tetra plenice, pa pojma nimam, kako jih moram zložit :ups:
Pa ker močno upam, da mi ne bo potrebno široko povijanje, smo jih kupili 20 kos + 3 kos povijalnih. Zdej me pa čaka likanje :grrr:

Moj :love: je pobarval na rumeno otroško sobico, namontiral previjalko...zdej pa čakamo...

Da se pa pohvalim: stije me (še) niso napadle :bravo:
Ker ima danes moj :love: rojstni dan, bomo začeli z mesažo presredka :ups:
S pitjem malinovga čaja bom pa počakala do konec meseca...

Kaj je že s tisto :kava: v Ljubljani?

(odgovor članu pixel)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
17.5.2005 10:56:05   
malika
Jutro, še z naše strani :ups: . Ta večji spi, mali pa nori po trebuhu.Kile? Kaj je že to? Na tehtnico sploh nočem več, sem raje razočarana "samo" vsak tretji teden na pregledu.Obsega pa si ne merim, ker sem itak kot slonček.

Jaz se javim za MB :kava:, samo ne vem kje. Če imate rade sladoled :)- . potem priporočam slaščičarno Ilich na Slovenski; ali pa Astorija, če bi pa rade bile raje kje zunaj mesta, pa je prav vredu Pohorska kavarna ali še bolje Arena-parkinga še in še, mir, tišina :bravo: -tega ne bo več dolgo.
No če se zmenimo, a lahko pripeljem mojega 16 mesečnika zraven?

Drugače pa lahko rečem, da imam za bebico že vse, edino spet me moti to, da ko pridem v trgovino ali samo roza ali samo modro. Potem pa kupi, če ne veš spola.
Se mi je pa danes že drugič sanjalo, da je fant, pa še niti imena nimamo. Zdaj bo pa že kar skrajni čas.
Že razmišljate kaj o torbi za v porodnišnico?

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
17.5.2005 11:05:35   
Anonimen
Joj, malika, meni se je zadnjič sanjalo, da sem rodila punčko :zmeden: kakšen šok...so ble tko čudne sanje :zmeden:

Ravno včeraj sva se z mojim pogovarjala o torbi za v porodnišnico in sem strokovno :ups: ugotovila, da praktično ne rabim veliko, ker vse dobim tam :bravo:

No, razen toaletnih pripomočkov, piškotov, natikačev za pod tuš, Labela, polnica za telefon in knjige.

(odgovor članu pixel)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
17.5.2005 11:29:47   
anckabancka
Še ena julija...

Zgleda, da sem res edina, ki nima še nič pripravljenega za :duda:. Ampak res nič, razen 4 bodija iz špara... Me je začela ker panika grabit, ko vas berem in imate že vse. No, verjetno bova šla v četrtek po voziček, avtosedež, košaro... v sončka. Upam, da bova tam kupila še kaj drugega.
Moj :love: se samo boji, da bova kupila en kup nepotrebnih stvari. Ampak kako, če še nič nimava. Kar naprej mu govorim kaj morava še kupit, pa zmeraj pravi počas, počas... Jaz bom pa lih kar rodila, pa ni za :duda: še nič.
Pa imava vedno manj časa. Hodiva v materinsko šolo, vroče bo kmalu, jaz zmeri bolj štorasta... Nazadnje bom še kake probleme mela, pol bo pa lahko sam kupoval... Nakupovanje pa sovraži, tako kot večina moških. Me je prej klicala ena kolegica in rekla, da bi šla ful nakupovat z mano, tako da bom kar izkoristla in šla z njo, pa zapravla svojo plačo.

Kile? Nazadnje sem bil pri G pohvaljena, ker se nisem nič zredila v enem mesecu (po njeni vagi, po moji sem se pa kako kilco). Ampak sem jih itak pridelala do sedaj že čist dost. :pujs:

Trebušček še brez strij, obseg pa samo okrog 95 cm. Se mi zdi, da zadnje čase bolj raste v višino, kot pa v obseg.

Mulček pa veselo brca, se preteguje, kar naprej kolca... Pravo mamino veselje, ni kaj!
A se vašim :duda: tud kolca po 4x, 5x na dan?

Bodite v :rozica: :rozica: :rozica:

Anči :muca:

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
17.5.2005 12:04:42   
Meceno
anckabanska , jaz tudi še nič nimam :(( , oz nekaj rabljenih kompletkov , pa mi niso nekako praktični oz prevroči mi delujejo , tako da moram še vse kupit , voziček dobiva , enkrat :ups:, posteljico bova šla kupit mogoče v četrtek , ampak je moj :love: non stop utrujen , pa se lahko še kaj zavleče :zmeden:

Strije še nimam za enkrat :bravo:, samo se mi zdi da bojo :zmeden2:, ker imam tako napet in žilast trebuh , da se bova z :duda: kmalu čes gledala :)-

Danes se vidimo v materinski šoli , joj imam zasebno sporočilo ob strani , ziher je Bobek :zmeden:, moram pogledat ,...

Drugače pa sem od petega do sedmega mesece pridelala +2.5kg in še se raztegujemo ko žvečilni , pa še vedno smo špičasti :)-:)- Obseg bauhija je 97cm , samo popeka nimam nikjer več , imam rožico okrog pa splet prepletenih se žil , imam TARČO :)-:)-:)-
:duda: se že je obrnil /la na glavo , sem prav :), komaj čakam na to štručko .

Smo pa julijke res :bravo::bravo::bravo: pridne !

Lp Meceno

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE
17.5.2005 12:22:47   
Dari

Čestitke :bravo: Pupi za poroko - sem si pogledala fotke. Luštno, ni kaj ;). Midva pa bova čez 14 dni že eno leto poročena. Kako to hitro mine. Da ne govorim, da sva bila prej že 7 let par :ups:. In kmalu ne bova več sama. 9nebesa
Strije se tudi meni zaenkrat še niso naredile, obseg si moram spet izmerit, sem pa včeraj spet miselna, da mi bo trebušček kar odprlo. Tko je bil napet. Saj ni čudno, ko pa kilce kar rastejo.
Midva greva pa ko bo moja plača (šele začetek junija :( ) kupit še banco, pa podlago za previjalno, pa vso potrebno kozmetiko zame in za :duda:, pa kakšno cortiš dekico bi tud še rada kupila, pa še kakšne cotke, čeprav z oblačilci ne bom pretiravala. Bopm pa potem, če bo manjkalo poslala v trgovino :love: ali sestro, mami...

Ampak tko luštno je bit srečka :nosecka: da julija sploh še ne čakam težko. Saj si želim videt mojo štručko, ampak si kar ne znam predstavljat kako bo brez bauhija, pa treba se bo ubadat s postavo, pa tortice ne bodo več kar same po sebi umevne... Pa nič več ne bom srečka nosečka. No, bom pa srečka mamica. Zato pobožajmo bušije, dokler jih še imamo ;)

LP :metulj:

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJKE
17.5.2005 13:46:30   
valentina.
ej, ženskice, ma kdaj že vi vstajate!

Pupi čestitke za poroko!:rozica: In da se považim; tudi midva sva se odrekla koruzništvu in sva se to soboto poročila! :bravo: Vse je bilo prekrasno. Tudi jaz sem se počutila super kljub velikemu trebuščku.

Midva rihtava sobico, manjkajo pa nam bolj drobnarije; banjica, oblekce bo treba še videt kaj bo sploh prišlo prav ...

Se kar bliža tale julij. in kot pravi Dari, jaz bom tudi pogrešala ta moj trebušček, čeprav komaj čakam da vidim našega mulčka.

A že delate kaj keglove vaje? Zadnji mesec in po porodu bi jih morale, ne?

Aja, kako je kaj s težo vaših malčkov? Naš je bil pri 31 2/7 1800 gr in je G rekel da me bo kar namatral?:ups:

Lep dan in :rozica:, valentina

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJKE
17.5.2005 15:46:00   
Meceno
Valentina , nič ne vem koliko tehta naša :duda: , ker nočejo več delat UZ :(, bom pa šla na samoplačniškega , pa ti napišem , danes teden ga imam 9nebesa
V 24.tednu je imel/la 600dag .

Lp Meceno

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJKE
17.5.2005 16:16:24   
Anonimen
Eh, jaz si nič ne morem, da ne bi še jaz z vami ene :kava: spila. Mali zdaj spi, jaz pa berem vaša sporočila. Joj, kako vam je luštno!

Malika! Nikar ne skrbi, ko sva se nazadnje videle, si imela tak lep trebušček!!! In ostale tudi - večji kot je trebušček, lepše ste. To, da pa mora biti rit za protiutež, pa itak velja. :)-:)-:)- Morate zgledat simetrično!

Eno stvar sem vam hotela povedat - ste opazile, da je H&M v Mariboru cenejši od tistega v Gradcu? Zadnjič sva namreč šla z mojim računat, kolikšen tečaj imajo: 9,90 EUR je po našem tečaju približno 2380, po njihovem pa 1990... Saj ni veliko, ampak lahko bi rekli: kupiš štiri, dobiš pet. :)-

Aja, še to - ko sem začela malega previjat, so bile zame zakon racmanove (ali štorkljine) pleničke. Kupila sem jih najprej eno, potem še dve in na koncu še 7, tako da jih imam 10 (trenutno so "super uporabne", da se na policah omare NE nabira prah, ker jih ne uporabljamo). Fajn so namreč za široko povijanje, ker je otrok takoj povit. Pa tudi, če pamperska ne zdrži in premoči, potem ta plenička pobere.

(odgovor članu pixel)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJKE
17.5.2005 16:23:43   
Anhelo2
Skutica super, da si napeljala na to temo. Jaz sem že ves čas v dilemi ali kupiti te cunje za široko povijanje ali kupiti že te narejene bombažne planičke, ki se meni zdijo ravno super za široko povijanje.
Zakaj to nobeden ne omeni, saj je takšno povijanje dosti lažje.
Kaj ti si vprašala pediatra če je to tudi ok ali si se kar odločila.

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJKE
17.5.2005 16:45:38   
pravljica
valentina, meni je v istem času namerila 1500 g...nekaj razlike je a ne
mene bol skrbi, ker bi naj imel po meritvah glavico za 1 teden večjo, trebušček pa za 1 teden manjši kot znašajo moji realni tedni :zmeden:

ja, jaz sem danes končno kupila oblačilca za "iz bolnice"...to bo moj vesel, ko mu povem :)-
pa pamperske sem tud kar vzela, zdaj pa še pod nujno previjalna, banica in čebriček - to troje iščem rabljeno ali pa čakam na kakšno akcijo
kozmetika pa itak...saj ne vem, kje naj začnem

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJKE
17.5.2005 20:12:01   
valentina.
pravljica, naš pa je imel glavico za en teden manjšo, trebušček pa ravno prav (po mami:)-), ampak je G rekel da so takšna mala odstopanja normalna, tako da po mojem ni za se bat :zmeden:.

A mi lahko še kdo pove kaj so te štorkljice in kaj racmani :zmeden:? mi smo dobili tetra plenice in povijalne od prijateljice - to ni to?

LP

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?