bobek05 -> JULIJKE (17.5.2005 8:02:33)
|
Dobro jutro vsem julijkam in ostalim :nosecka:, Danes pa je kar nekaj zgodnjih :zaspan: - ne moreta več spati?? Javite tiste, ki boste šle na :kava: v MB... (kdaj, kje itd.).. Nekaj jih že tako poznam (z materinske šole) - PBJ, pa danes Meceno... Jaz že odštevam dneve in moram priznati, da me že malo lovi panika - no ni ravno panika, ampak tista rahla živčnost pred neznanim.. Po drugi strani pa že komaj čakam, da pride ven, ker sem se vsega že počasi naveličala :hudicek: - pa ne, da bi rada imela prezgodnji porod, ampak kakšen teden pa bi lahko prišel prej... Vsaj vreme je zaenkrat znosno - raje imam takšno kot pa +30°. O KG sploh ne morem debatirat, ker bom postala depresivna, moja rit je ogroooomna in izgledam kot :sloncek:, jem pa še tudi vedno kot :pujs: . Moja (nenoseča) sestra, ki ima (by-the-way) 47kg, velika pa je 164cm (in ima super postavo), se mi smeje, da rabim tako rit za protiutež trebuhu, ker se bom drugače prevrnila naprej :grrr: - bomo videli kakšna bo ona... Obseg trebuha je zdaj 114cm in vse mi razlagajo, da se v zadnjem mesecu še bolj poveča - KAM???? Ni več prostora, ker me bo razneslo... Eh, pa bo že kak... Naš :angel: že zdaj pridno uravnava moje življenje - kdaj moram jest, pa na WC, pa če mu moj položaj ne ustreza :hudicek: - kaj bo šele potem.. Danes moram poklicat za izvide urina, ker so prejšnji teden ugotovili, da imam bakterije v urinu - kaj to pomeni??? :zmeden: Pa sem spet morala dati urin in danes bom izvedela kako in kaj... Upam, da bo vse OK, ker bom znorela, če mi bodo dali še ene tablete (jemljem že za železo) - celo nosečnost niti Lekadola nisem vzela, zdaj bi me pa kar spitali s tabletami :grrr: Ajde, punce uživajte še naprej - se še kaj javim... :nosecka: + :modri: 33t 2/7
|
|
|
|