srnica
|
Pri 18 letih sem se noro zaljubila v pet let starejšega fanta, ki mi je pomenil vse.Bil je brez šole, brez službe, alkoholik, ampak jaz sem imela ogromno ljubezni in sem mislila, da se bo spremenil.Dajala sem mu vso ljubezen, ki jo premore človek, mu vedno stala ob strani on pa me je pridno izkoriščal, mi lagal in me varal.Vsi so mi govorili kakšen je, ampak jaz sem vztrajala da so zavistni, ker ga nekdo tako močno ljubi in mu ne privoščijo.On pa me je počasi uničeval.Nič več nisem bila vesela nasmejana punca s cilji, vse sem podredila njemu.Še družino sem bila pripravljena pustiti - vse za njega.Doma so najini vezi zadnji dve leti nasprotovali, ampak jaz se nisem dala.Skratka, za njega sem naredila vse in še več.Prenašala sem vse, a le pod enim pogojem, da me ne vara.In ko sem ga tri dni po mojem 22 rojstnem dnevu dobila v postelji z drugo, se mi je zrušil svet.In verjetno me je varal vsa štiri leta.Pustila sem ga, dobila sem moč, da prekinem to blazno obsedenost z njim. In tako sem tri leta samevala, imela afere, skratka uživala,le vezati se na nobenega nisem hotela.In potem je prišel ON.Ljubezen mojega življenja, ta pravi.Je popoln moški, ustvarjena sva drug za drugega.Se super razumeva in sva ful srečna.Dal bi oči zame in jaz za njega, tako se ljubiva.Res sva dve sorodni duši, ki sta se našli.Na vse mogoče načine mi kaže, kako zelo me ljubi in res sem srečna z njim.Še vedno po dveh letih je enako kot po dveh dneh. Problem ?JAZ!!! Noro sem ljubosumna, pa čeprav vem, da me ne bi prevaral.Enostavno imam občutek, da se mi smeje za hrbtom, če se samo z drugo punco pogovarja.Vedno mi pride naprej bivši, koliko sem mu zaupala, pa me je varal.Nikoli prej, pred to prevaro z bivšim nisem bila ljubosumna, sedaj pa sem noro.In to me plaši.Fant to potrpežljivo prenaša, reče da razume, da bo čas naredil svoje in me bo minilo.Jaz pa si mislim, da sem že nora.Bolečina, če se samo pogovarja z drugo punco je nevzdržna, če samo pogleda drugo ali pozdravi.Ponorim!!!Začnem ga zmerjati, če je to spet kakšna njegova k...., pa čeprav ni ženskar.V sexu nama gre super, nadpovprečno in vem da je nor name. Rada bi se spremenila.Pa se ne vem.Vsakih pet minut, ki jih zamuja, se meni pletejo najbolj nori prizori po glavi in trpim.Kaj je bivši to naredil z mano? Razmišljala sem že, da bi mogoče rabila strokovno pomoč, ker bi rada spet postala oseba, ki sem bila včasih. Kaj naj naredim, da se bo to končalo.Vem da se res iskreno ljubiva, ampak ko me prime, postanem čisto drug človek, kot da to ne bi bila jaz.Globoko v sebi, ko mu zmečem v obraz vse bedarije, vem da mu delam krivico, ampak besede kot da same grejo iz mene. Ali se mi meša ali kaj?
|