Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: babice, dedki in drugo sorodstvo 12.5.2009 16:44:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Z njegovimi (starši in sestrama) se videvamo skoraj vsakodnevno (smo v isti hiši) in se super razumemo. Z mojimi se pa videvam (vsaj jaz) vsaj 1-2x na teden, če je le mogoče. Če jaz ne morem do njih, pridejo oni k meni (starša in sestra, brat pa malo redkeje). In se tudi super štekamo. Poštekali so se tudi moji in njegovi starši, tak da gremo ta vikend vsi skupaj za 3 dni v Kranjsko Goro malo na lepši. Komaj čakam!!!! Samo ni pa tako da bi si bili zdaj obe familiji ful podobni ... ma bolj različni si že skor ne bi mogli bit (jaz sem iz "uradniške" on pa iz "obrtniške" familije ... smo si pa isti glede verskih in političnih načel. Ostale familije (razen mojega dedka in babice ter tete) pa ne videvamo toliko ... pa ne za to ker bi bili kaj skregani, samo pač ne vidimo se ... samo tako na kakih rojstnih dnevih in to pa še kak dan vmes.
< Sporočilo je popravil Otika -- 12.5.2009 16:47:06 >
|
|
|
|
RE: babice, dedki in drugo sorodstvo 14.5.2009 19:00:03
|
|
|
|
sanja nk.
|
hmm Najini starši imajo zanimivo zgodovino, ker so njegovi bili premožni, jaz pa prihajam iz revnejše družine, so bili njegovi vedno bolj fini moji pa za hece in podobno, na začetku so bili kar problemi...samo se po 15 letih danes odlično razumejo....stiki hmm , no tašče sicer ne gledam rada v mojem območju samo je pa občasno prav rada vidim, tast je legenda ...stari kapitan, zato so njegove zgodbe vedno popestritev vsakega srečanja ...ker živita v lj se pogosto vidimo, tudi moja najstnika sta veliko pri njima, seveda predvsem zaradi dedka .... moji starši pa so malo stran samo pridejo ko jih povabimo...pikniki, zabave...pa tudi k mojim veliko gremo, ko je čas ...mulca sta tudi dol hodila na počitnice. Tako da nekih razlik med družinama ni. Kar se tiče pa drugih sorodnikov smo pa redno v stikih....moževa sestra je najbližji sosed .
|
|
|
|
RE: babice, dedki in drugo sorodstvo 15.5.2009 19:35:45
|
|
|
|
lilija*
|
Tudi od mojega družina nima takih pogostih stikov, moja pa. Naju pa to nič ne moti, mož se z mojim sorodstvom zelo dobro razume in gre vedno rad na obisk. Jaz pa k n jegovemu ne silim, ko pa želi it pa grem.
|
|
|
|
RE: babice, dedki in drugo sorodstvo 18.5.2009 13:18:15
|
|
|
|
jagoda77
|
z babico in dedkom enkrat na mesec s starši in bratom in sestro vsake 14 dni z njegovimi smo mel tedenske stike, ki se bodo sedaj spremenili v mesečne al pa še kaj dlje, ker je tašča neki tečna ratala še dobr, da smo 30 km narazen ma pr njegovih je tečno to, da je vse odvisno kakšne volje je tašča, če je dobra, je super, če je slabe, bi ta najraje zdeportirala s hiše... kr neki pr nas sva vedno zaželjena in dobrodošla
|
|
|
|
RE: babice, dedki in drugo sorodstvo 18.5.2009 15:02:34
|
|
|
|
ronja
|
Nama se zdi 1x na teden čisto dovolj. Res pa je, da pri mojih je to navadno manj kot 1x na teden, ker imajo vsi precej svojih obveznosti in se ne uspemo vedno uskladit, oče pa še na drugem koncu slo. živi, pri njegovih pa je to vedno več kot 1x na teden. Je pa problem, ker čim se vidijo 3x na teden, bi se tašča hotela pa 5x. Tako da je bilo najbolj mir, ko smo se striktno videli 1x na teden pa konec. z bratom sva se nekaj časa videvala 1x na teden, zdaj pa je dobil službo in se malo manj. Z njiegovim bratom z družino pa manjkrat, ker ne živijo v slo.
|
|
|
|
RE: babice, dedki in drugo sorodstvo 20.5.2009 22:04:53
|
|
|
|
komarka
|
Mi se vidimo zelo malo, z neimi in drugimi-skušava 1x na mesec. malo je to da živijo kar daleč sran (za slovenske razmere sveeda: 130km eni in 50km drugi) in imajo oboji kmetije... predvsem pa zato, ker nimamo kaj skupaj počet več kot ne popldan. Smo si pač tako zelo različni. No, odkra imava njihovega vnuka, imamo več skupnega, pa še oni kdaj pridejo... jaz sem od zacetka želea met bolj pogoste stike s svojimi, pa sem počasi dojela, da me to samo dela zivcno in slabe volje-saj preprosto ne morem bit to kar sem z njimi. Oni majo svojo sliko o meni v glavi in to je to. SE pa zadnje casa vec slišiva z mami, ker nima kaj dosti druzbe in malo pojamra. Ampak moram kar pazit, da ni prevec, ker postanem nemirna... Dolgo časa sva se o tem prepirala, dokler nisva ugotovila,d aimava oba enak problem-le da ga rešujeva na različne načine. oN tako da se je totalno distanciral(oz s eje hotel), jaz pa obratno... ma sva pršla na skupno- da nama je skupaj najlepše...pa sva raje z dobrimi prijatelji kot pa z "uradno druzino".
|
|
|
|
RE: babice, dedki in drugo sorodstvo 20.5.2009 23:01:19
|
|
|
|
gita10
|
Z mojo mamo se vidimo vsak dan, z mojo babico vsaj dvakrat na teden med tem ko pa so oni 500 km stran pa se vidimo vsaka dva meseca ampak so telefonski računi ogromni. Tako, da če bi bili bljižje bi bili prav tako vsak dan skupaj. Smo kar povezani- ni skoraj nobene skrivnosti, ki bi jo lahko zatajila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kdaj ste rodile?Kdaj ste rodile prvega in drugega otroka?Oba na rok. (
14%)
Oba čez rok. (
24%)
Oba pred rokom. (
28%)
Prvega pred, drugega po roku. (
7%)
Prvega po, drugega pred rokom. (
12%)
Enega na rok, drugega pred/po roku. (
15%)
Število vseh glasov: 139Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!