komarka -> RE: babice, dedki in drugo sorodstvo (20.5.2009 22:04:53)
|
Mi se vidimo zelo malo, z neimi in drugimi-skušava 1x na mesec. malo je to da živijo kar daleč sran (za slovenske razmere sveeda: 130km eni in 50km drugi) in imajo oboji kmetije... predvsem pa zato, ker nimamo kaj skupaj počet več kot ne popldan. Smo si pač tako zelo različni. No, odkra imava njihovega vnuka, imamo več skupnega, pa še oni kdaj pridejo... jaz sem od zacetka želea met bolj pogoste stike s svojimi, pa sem počasi dojela, da me to samo dela zivcno in slabe volje-saj preprosto ne morem bit to kar sem z njimi. Oni majo svojo sliko o meni v glavi in to je to. SE pa zadnje casa vec slišiva z mami, ker nima kaj dosti druzbe in malo pojamra. Ampak moram kar pazit, da ni prevec, ker postanem nemirna... Dolgo časa sva se o tem prepirala, dokler nisva ugotovila,d aimava oba enak problem-le da ga rešujeva na različne načine. oN tako da se je totalno distanciral(oz s eje hotel), jaz pa obratno... ma sva pršla na skupno- da nama je skupaj najlepše...pa sva raje z dobrimi prijatelji kot pa z "uradno druzino".
|
|
|
|