|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lesnina
16.5.2005 18:14:42   
Teni_
Ima slučajno svojo spletno stran??? Iščem, pa nič ne najdem. Imajo neke kuhinje v akciji, pa bi rada pogledala.

LP,
Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   lesnina
16.5.2005 18:47:43   
BONI*

http://www.lesnina.si/

Probaj na tole.

Lp, Boni

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   lesnina
16.5.2005 18:50:33   
Teni_
Super si. Hvala. Resnično nisem nič našla.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   lesnina
16.5.2005 20:16:44   
Anonimen
:hudicek::)-lesnina ne.Nikoli več ni ne kupim tam najmanj pa še kuhinje,ki so v akciji.Nedolgo tega smo naročili kuhinjo pa so rekli,da jo dibimo čez dva tedna.pa čakamo in nič tri tedne nič dobili smo jo čez en mesec vsi veseli da bomo imeli novo kuhnjo.pa jo začnemo sestavljati pa manjkajo eni šrajfi pa kljuke,potem strto steklo pa še en element so poslali narobe od druge kuhinje.damo reklamacijo pa nam povejo da dobimo drugi teden vse.čakamo nič.čez en mesec pa dobimo in smo veseli da je zdaj vse,ko pa odpremo škatlo z elementom pa bela vrata ne rjava.pa na predalih manjka tisto železo,ki se potem potegne ven predal.:((:((sramota.jutri pa spet treba it dat reklamacijo za to.živci mi že popuščajo,ker si ne morem nič do konca zrihtati kuhinje.že tretji mesec je to tak.sem mislila,da je Lesnina res dobra zdaj pa vidim da so šlampasti ko:hudicek:nikoli več sem rekla so se mi zamerili do groba.

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   lesnina
16.5.2005 20:57:45   
BONI*
Žal mi je, da imaš slabo iskušnjo z Lesnino, ker mi smo pa pri njih kupili kuhinjo od Sveje, pa smo jo še celo prej dobili, kot so rekli (pa je bila nekaj še po naročilu delana). Sem ful zadovoljna z njo. A ja, pa v akciji je bila:bravo::)-

Lp, Boni

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   lesnina
16.5.2005 21:15:53   
Anonimen
Oh, alika, pri nas ej bilo pri eni drugi firmi isto. Ampak sem jih zaj..., ker sem to pričakovala. Nisem plačala montaže (ali pa ne bi polne cene), dokler ni bilo vse tuto kompleto, do zadnjega vijaka. In ker to takrat niso bile male pare, so se podvizali.

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   lesnina
16.5.2005 22:34:06   
borovnička
Midva sva vso pohištvo do zdej kupvala v Lesnini, pa sva zalooo zadovoljna. Zgleda da si glih na tako pošiljko naletela. Vsekakro grem prej v Lesnino kot pa v Rutarja.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   lesnina
16.5.2005 22:38:32   
NinKa
Midva sva do sedaj kupovala vsepovsod po malem, čeprav večino v Lesnini. Rutar...klinc pa to....sva nabavla delovno sobo za moža...groza in strah....v Harveju pa sva kupila posteljo....

Ne večje nakupe bova v bodoče še zmerom opravljala v lesnini...res da včasih manjka kak šrauf, ampak saj so prijazni in ti takoj dajo novega, pa še kakega za rezervo....edino počasni so pri pisanju računov....to pa traja, ker so totalni lajki kaj se računalnika tiče....

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   lesnina
17.5.2005 9:33:52   
Teni_
Smo mi tudi vedno kupovali v lesnini. No, razen pri eni omari, ko je bila ena polica preširoka je bilo vse ok. Če bom zdaj kupovala, pom pa jih tako ali tako še za prevoz in montažo uporabila.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?