lesnina (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Teni_ -> lesnina (16.5.2005 18:14:42)

Ima slučajno svojo spletno stran??? Iščem, pa nič ne najdem. Imajo neke kuhinje v akciji, pa bi rada pogledala.

LP,
Mojca:nosecka:

BONI* -> lesnina (16.5.2005 18:47:43)

http://www.lesnina.si/

Probaj na tole.

Lp, Boni

Teni_ -> lesnina (16.5.2005 18:50:33)

Super si. Hvala. Resnično nisem nič našla.

LP,

Anonimen -> lesnina (16.5.2005 20:16:44)

:hudicek::)-lesnina ne.Nikoli več ni ne kupim tam najmanj pa še kuhinje,ki so v akciji.Nedolgo tega smo naročili kuhinjo pa so rekli,da jo dibimo čez dva tedna.pa čakamo in nič tri tedne nič dobili smo jo čez en mesec vsi veseli da bomo imeli novo kuhnjo.pa jo začnemo sestavljati pa manjkajo eni šrajfi pa kljuke,potem strto steklo pa še en element so poslali narobe od druge kuhinje.damo reklamacijo pa nam povejo da dobimo drugi teden vse.čakamo nič.čez en mesec pa dobimo in smo veseli da je zdaj vse,ko pa odpremo škatlo z elementom pa bela vrata ne rjava.pa na predalih manjka tisto železo,ki se potem potegne ven predal.:((:((sramota.jutri pa spet treba it dat reklamacijo za to.živci mi že popuščajo,ker si ne morem nič do konca zrihtati kuhinje.že tretji mesec je to tak.sem mislila,da je Lesnina res dobra zdaj pa vidim da so šlampasti ko:hudicek:nikoli več sem rekla so se mi zamerili do groba.

BONI* -> lesnina (16.5.2005 20:57:45)

Žal mi je, da imaš slabo iskušnjo z Lesnino, ker mi smo pa pri njih kupili kuhinjo od Sveje, pa smo jo še celo prej dobili, kot so rekli (pa je bila nekaj še po naročilu delana). Sem ful zadovoljna z njo. A ja, pa v akciji je bila:bravo::)-

Lp, Boni

Anonimen -> lesnina (16.5.2005 21:15:53)

Oh, alika, pri nas ej bilo pri eni drugi firmi isto. Ampak sem jih zaj..., ker sem to pričakovala. Nisem plačala montaže (ali pa ne bi polne cene), dokler ni bilo vse tuto kompleto, do zadnjega vijaka. In ker to takrat niso bile male pare, so se podvizali.

borovnička -> lesnina (16.5.2005 22:34:06)

Midva sva vso pohištvo do zdej kupvala v Lesnini, pa sva zalooo zadovoljna. Zgleda da si glih na tako pošiljko naletela. Vsekakro grem prej v Lesnino kot pa v Rutarja.

NinKa -> lesnina (16.5.2005 22:38:32)

Midva sva do sedaj kupovala vsepovsod po malem, čeprav večino v Lesnini. Rutar...klinc pa to....sva nabavla delovno sobo za moža...groza in strah....v Harveju pa sva kupila posteljo....

Ne večje nakupe bova v bodoče še zmerom opravljala v lesnini...res da včasih manjka kak šrauf, ampak saj so prijazni in ti takoj dajo novega, pa še kakega za rezervo....edino počasni so pri pisanju računov....to pa traja, ker so totalni lajki kaj se računalnika tiče....

:sloncek::kuza::sloncek:

Teni_ -> lesnina (17.5.2005 9:33:52)

Smo mi tudi vedno kupovali v lesnini. No, razen pri eni omari, ko je bila ena polica preširoka je bilo vse ok. Če bom zdaj kupovala, pom pa jih tako ali tako še za prevoz in montažo uporabila.

LP,

Stran: [1]