|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po hsg-ju!!
16.5.2005 14:25:03   
naja78
punce samo nekaj me zanima,ali je vas tudi špikalo in napenjalo po hsg-ju,tiste ki ste ga imele.bolečin ni,samo vsake tolk časa špikne-jajčnika in to oba.:sloncek:sva pa že 4 dan po posegu pa ni bolelo,prav nič.upam da ni nič narobe.:ups::zmeden::bravo:

aja a ste dobile isto :hudicek:,kot ponavadi,ali je bila prehitro tu ali prepozno????

pozdravček vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   po hsg-ju!!
16.5.2005 14:35:59   
Mediteranka
Moja :hudicek: je po HSG-ju prišla točno, sem imela pa po samem posegu kar nekaj dni zelo občutljiv in razdražen trebuh. Me je na čase res kar nekaj zagrabilo v predelu maternice, ampak je minilo. Ne skrbi, to je normalno. Konec koncev je bil to le poseg v telo in čisto brez vsake bolečine verjetno ne more iti. Pa veliko sreče za naprej! ;)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   po hsg-ju!!
16.5.2005 14:39:42   
naja78
sreča ja srečaaaaaaaaaaaaaaa,upam da bo kmalu vse doletela,ker enostavno ni fer.kajne punce-fosilke.kmalu bom pa res.:bravo::angel::miska:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   po hsg-ju!!
16.5.2005 14:44:37   
Mediteranka
Upam, da letošnje poletje prinese :modri: ali :roza: vsaki izmed nas. Maj bi bil vsekakor lep začetek, ane?! Samo ne smemo obupat, pa bo sonček posijal tudi za nas. Verjetno se res vse zgodi z namenom in upam, da je vredno vsega tega truda. Torej, punce, nasmeh na obraz in v nove zmage!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   po hsg-ju!!
16.5.2005 15:46:18   
naja78
e točno to.jaz že vseskozi držim:miska:in imam polno upanja.si predstavljate kako bo ko bomo 1x zagledale :modri::roza:.!!!!!!!ne znam si predstavljati.
ko do :duda:vsaj ne bi bilo težko.mejte se.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?