|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   opet za učitlce
15.5.2005 23:15:03   
mtd
ali ima katera izkušnje in komentarje u/na tile 2 knjigi od Rokusa?
Paul Ginnis: Učitelj - sam svoj mojster

Kathy Paterson: Kako lahko poučujem
kaj je ok, kaj za ignorirat notri?
Po katerih knjigah, če sploh, si vi/ve nabirate pomoč in ideje

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   opet za učitlce
15.5.2005 23:24:55   
Sonka
Mtd, kaj poučuješ? Jaz sem v prvi triadi. Knjigo od Kathy imam, a je v spalnici kjer spi Pia, zato ne grem tja brskat. Prva knjige nimam.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   opet za učitlce
15.5.2005 23:26:18   
Sonka
Seveda prve knjige nimam.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   opet za učitlce
15.5.2005 23:27:40   
mtd
SLO in Nem
sem si obe nabavla, knjigi, namreč, pa se mi zdi ogromno idej, sam k ne bo cajta vse uresničit, je fuuul dela s spisi, testi, spraševanjem, pol ša si še razrednik, pa Samo, pa dedec, pa spala bi tud rada še kdaj kaj:)-
no, za probat bo, al pa za kako idejo ven potegnt
lp

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   opet za učitlce
15.5.2005 23:28:58   
Sonka
Če bo kaj od napisanega uspelo pa si bova napisali in preizkusili. Si za?

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   opet za učitlce
15.5.2005 23:30:43   
mtd
ja, zihr, vsaka ideja prav pride, pa več glav več ve, pa še bi se kak pregovor našel, samo se bojim, da ko bom delala, ne bom mogla več tu gor (RR) viset, zato zbiram maile na privat8)

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   opet za učitlce
15.5.2005 23:33:06   
Anonimen
Jz pa prvič slišim za ti dve knjigi... ju bom prebrala.... pa uporabla ko bom mela priložnost za to 8se pravi ko bom kooončnooo končala faks pa začela delat!):)-

(odgovor članu mtd)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   opet za učitlce
15.5.2005 23:33:42   
Sonka
Saj boš še kaj pogledala. Jaz že delam, pa se moram se stuširati in še vedno visim tu gor. Zasvojenost pač:((.
No, seveda je tega manj pa še to samo v večernih urah potem, ko se pripravim za šolo, še malo pogledam in včasih (kot danes) malo obvisim....

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   opet za učitlce
15.5.2005 23:35:20   
mtd
uuu, hitr študiraj, k ne veš, kaj vse zamujaš:
razredništvo, podivjane hormone, f. off prste, ...
no no, sej tud fajne stvari, sam nekak grše lažji izstrelim iz prve roke pa nism nek fanatik:zmeden2:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   opet za učitlce
15.5.2005 23:42:37   
Anonimen
mtd... sej vem... mam tolk posla z mladostniki, da se resno sprašujem, če je ta poklic sploh zame:zmeden:

(odgovor članu mtd)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   opet za učitlce
15.5.2005 23:46:15   
mtd
vejš de je, ka pa češ, neki je treba delat:hudicek:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   opet za učitlce
16.5.2005 9:56:53   
bini
samo za idejo..
jaz sicer učim ANG, ampak se da tud za NEM zihr kaj na netu najdt - sem včasih tud za NEM iskala in našal ogromno - sam si moraš mal časa za srfat vzet - pa sej to ni problem a ne? :rozica:.. jaz najdem ogromno materiala na internetu.. je pa res, da je večina stvari v angl.. ampak sem zihr da znaš tolk, da boš kej pametnega našla..
kdaj pa greš nazaj mtd?? že kmal?
:sloncek:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   opet za učitlce
16.5.2005 10:12:09   
mtd
morala bi it 28.5. pa imamo varstvoi šele septembra, star dopust so sanje koristit med poukom, tk da grem za par dni na neplačanega, pol pa septembra začnem, bljaaaaaakkkk

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   opet za učitlce
16.5.2005 10:51:51   
bini
uf... a potem ti ni ratal ta starga dopusta dobit.. meni je uspelo in grem 13. junija nazaj...
no ja, sej boš septembra že vse pozabla.
uživaj s svojim sončkom :rozica:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......