opet za učitlce (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mtd -> opet za učitlce (15.5.2005 23:15:03)

ali ima katera izkušnje in komentarje u/na tile 2 knjigi od Rokusa?
Paul Ginnis: Učitelj - sam svoj mojster

Kathy Paterson: Kako lahko poučujem
kaj je ok, kaj za ignorirat notri?
Po katerih knjigah, če sploh, si vi/ve nabirate pomoč in ideje

lp

Sonka -> opet za učitlce (15.5.2005 23:24:55)

Mtd, kaj poučuješ? Jaz sem v prvi triadi. Knjigo od Kathy imam, a je v spalnici kjer spi Pia, zato ne grem tja brskat. Prva knjige nimam.

Sonka -> opet za učitlce (15.5.2005 23:26:18)

Seveda prve knjige nimam.

mtd -> opet za učitlce (15.5.2005 23:27:40)

SLO in Nem
sem si obe nabavla, knjigi, namreč, pa se mi zdi ogromno idej, sam k ne bo cajta vse uresničit, je fuuul dela s spisi, testi, spraševanjem, pol ša si še razrednik, pa Samo, pa dedec, pa spala bi tud rada še kdaj kaj:)-
no, za probat bo, al pa za kako idejo ven potegnt
lp

Sonka -> opet za učitlce (15.5.2005 23:28:58)

Če bo kaj od napisanega uspelo pa si bova napisali in preizkusili. Si za?

mtd -> opet za učitlce (15.5.2005 23:30:43)

ja, zihr, vsaka ideja prav pride, pa več glav več ve, pa še bi se kak pregovor našel, samo se bojim, da ko bom delala, ne bom mogla več tu gor (RR) viset, zato zbiram maile na privat8)

Anonimen -> opet za učitlce (15.5.2005 23:33:06)

Jz pa prvič slišim za ti dve knjigi... ju bom prebrala.... pa uporabla ko bom mela priložnost za to 8se pravi ko bom kooončnooo končala faks pa začela delat!):)-

Sonka -> opet za učitlce (15.5.2005 23:33:42)

Saj boš še kaj pogledala. Jaz že delam, pa se moram se stuširati in še vedno visim tu gor. Zasvojenost pač:((.
No, seveda je tega manj pa še to samo v večernih urah potem, ko se pripravim za šolo, še malo pogledam in včasih (kot danes) malo obvisim....

mtd -> opet za učitlce (15.5.2005 23:35:20)

uuu, hitr študiraj, k ne veš, kaj vse zamujaš:
razredništvo, podivjane hormone, f. off prste, ...
no no, sej tud fajne stvari, sam nekak grše lažji izstrelim iz prve roke pa nism nek fanatik:zmeden2:

Anonimen -> opet za učitlce (15.5.2005 23:42:37)

mtd... sej vem... mam tolk posla z mladostniki, da se resno sprašujem, če je ta poklic sploh zame:zmeden:

mtd -> opet za učitlce (15.5.2005 23:46:15)

vejš de je, ka pa češ, neki je treba delat:hudicek:

bini -> opet za učitlce (16.5.2005 9:56:53)

samo za idejo..
jaz sicer učim ANG, ampak se da tud za NEM zihr kaj na netu najdt - sem včasih tud za NEM iskala in našal ogromno - sam si moraš mal časa za srfat vzet - pa sej to ni problem a ne? :rozica:.. jaz najdem ogromno materiala na internetu.. je pa res, da je večina stvari v angl.. ampak sem zihr da znaš tolk, da boš kej pametnega našla..
kdaj pa greš nazaj mtd?? že kmal?
:sloncek:

mtd -> opet za učitlce (16.5.2005 10:12:09)

morala bi it 28.5. pa imamo varstvoi šele septembra, star dopust so sanje koristit med poukom, tk da grem za par dni na neplačanega, pol pa septembra začnem, bljaaaaaakkkk

bini -> opet za učitlce (16.5.2005 10:51:51)

uf... a potem ti ni ratal ta starga dopusta dobit.. meni je uspelo in grem 13. junija nazaj...
no ja, sej boš septembra že vse pozabla.
uživaj s svojim sončkom :rozica:

Stran: [1]