|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pograd za dojenčke??
15.5.2005 18:21:53   
Anonimen
madonca!:ups: na pol v spanju sem zdele premišljevala če naštimamo še enga mulčka, kam ga bomo dali? a obstaja kaka rešitev kao pograd al kej podobnga. a ma ma kera kako idejo?

lp, lara
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   pograd za dojenčke??
15.5.2005 19:14:00   
Jančika_
A že kej štimate:bravo:.

Naši prijatelji so imeli tako rešitev, da so pri zgornjem ležišču napeli tako kao ribiško mrežo, malo močnejšo, od roba postelje do stropa, pri nogah je bila pa luknja, da je dete zlezlo not.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pograd za dojenčke??
15.5.2005 20:04:05   
Anonimen
še ne še. keke par mescov bomo še počakal, sam se mi pa že vse sorte zadeve podijo po glav

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   pograd za dojenčke??
15.5.2005 22:11:07   
bskrle
Nekateri imajo posteljo s predalom,v katerem spi drugi otrok, čez dan se seveda predal zapre in je v sobi prostor za igro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pograd za dojenčke??
16.5.2005 8:25:44   
viv_
LARA heheheheeheheheeh... a te je zagrablo po srečanju?????????? :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pograd za dojenčke??
16.5.2005 8:26:19   
viv_
brskle - če se ti pa en ponoč dere ga pa v predal zapreš :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pograd za dojenčke??
16.5.2005 10:06:06   
Anonimen
ti nauš vrjela! me je sicer že prej mal metal, po srečanju sem pa zapadla v eno tako evforijo k preden sem bla noseča s tiso :) grozna sem. desc se pa sam reži pa :bravo: juhu juhu prav :) nism si mislna da bo tolk nad mulci navdušen. :)

predal pa ne pride v poštev. morm stlačt že obstoječo zakonsko pojstlo, veliko omaro, komodo s previjalno, otroško pojstlo, pa pol še eno pojstlo v prostor 4x4 :) bomo že :)

lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   pograd za dojenčke??
16.5.2005 13:46:28   
Pajaca
Ma sem ti rekla, da sem vidla prenosno postlco v dveh štukih. Pa se mi zdi da je blo to v BC v LJ. Drgač pa ne skrb, pridem k teb, pa bova že najdle plac še za eno postlco... sej 4*4 je kar dosti prostora. Tko da ti kar veselo naštimaj, pa bo.

Če ne bomo pa pogruntal en pograd, saj najbrž se bi dal.... bom mal razmisnla... ah ne, ko bo kej, bom začela razmišlat.

Tri štir zdaj..... deci so pa itak vedno za!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pograd za dojenčke??
16.5.2005 14:08:55   
Anonimen
ti a veš da sem iskala to pojstlo po netu, pa je nism nikjer srečala. a se kej spomneš od kere firme je bla? :) ma kva trapam itak :) heh! kura zmešana :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   pograd za dojenčke??
16.5.2005 14:11:26   
viv_
LARA, en kolega ma dvojčke pa je sam nardu pograd... ti bom poslala slikce

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   pograd za dojenčke??
16.5.2005 14:11:42   
viv_
LARA, en kolega ma dvojčke pa je sam nardu pograd... ti bom poslala slikce

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   pograd za dojenčke??
16.5.2005 14:17:53   
Anonimen
no dej da vidmo kva je ustvaru :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?