pograd za dojenčke?? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> pograd za dojenčke?? (15.5.2005 18:21:53)

madonca!:ups: na pol v spanju sem zdele premišljevala če naštimamo še enga mulčka, kam ga bomo dali? a obstaja kaka rešitev kao pograd al kej podobnga. a ma ma kera kako idejo?

lp, lara

Jančika_ -> pograd za dojenčke?? (15.5.2005 19:14:00)

A že kej štimate:bravo:.

Naši prijatelji so imeli tako rešitev, da so pri zgornjem ležišču napeli tako kao ribiško mrežo, malo močnejšo, od roba postelje do stropa, pri nogah je bila pa luknja, da je dete zlezlo not.

Anonimen -> pograd za dojenčke?? (15.5.2005 20:04:05)

še ne še. keke par mescov bomo še počakal, sam se mi pa že vse sorte zadeve podijo po glav

bskrle -> pograd za dojenčke?? (15.5.2005 22:11:07)

Nekateri imajo posteljo s predalom,v katerem spi drugi otrok, čez dan se seveda predal zapre in je v sobi prostor za igro.

viv_ -> pograd za dojenčke?? (16.5.2005 8:25:44)

LARA heheheheeheheheeh... a te je zagrablo po srečanju?????????? :)-:)-:)-

viv_ -> pograd za dojenčke?? (16.5.2005 8:26:19)

brskle - če se ti pa en ponoč dere ga pa v predal zapreš :)-

Anonimen -> pograd za dojenčke?? (16.5.2005 10:06:06)

ti nauš vrjela! me je sicer že prej mal metal, po srečanju sem pa zapadla v eno tako evforijo k preden sem bla noseča s tiso :) grozna sem. desc se pa sam reži pa :bravo: juhu juhu prav :) nism si mislna da bo tolk nad mulci navdušen. :)

predal pa ne pride v poštev. morm stlačt že obstoječo zakonsko pojstlo, veliko omaro, komodo s previjalno, otroško pojstlo, pa pol še eno pojstlo v prostor 4x4 :) bomo že :)

lara

Pajaca -> pograd za dojenčke?? (16.5.2005 13:46:28)

Ma sem ti rekla, da sem vidla prenosno postlco v dveh štukih. Pa se mi zdi da je blo to v BC v LJ. Drgač pa ne skrb, pridem k teb, pa bova že najdle plac še za eno postlco... sej 4*4 je kar dosti prostora. Tko da ti kar veselo naštimaj, pa bo.

Če ne bomo pa pogruntal en pograd, saj najbrž se bi dal.... bom mal razmisnla... ah ne, ko bo kej, bom začela razmišlat.

Tri štir zdaj..... deci so pa itak vedno za!

Anonimen -> pograd za dojenčke?? (16.5.2005 14:08:55)

ti a veš da sem iskala to pojstlo po netu, pa je nism nikjer srečala. a se kej spomneš od kere firme je bla? :) ma kva trapam itak :) heh! kura zmešana :)

viv_ -> pograd za dojenčke?? (16.5.2005 14:11:26)

LARA, en kolega ma dvojčke pa je sam nardu pograd... ti bom poslala slikce

viv_ -> pograd za dojenčke?? (16.5.2005 14:11:42)

LARA, en kolega ma dvojčke pa je sam nardu pograd... ti bom poslala slikce

Anonimen -> pograd za dojenčke?? (16.5.2005 14:17:53)

no dej da vidmo kva je ustvaru :)

Stran: [1]