|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ciklus in ovulacija
15.5.2005 14:00:05   
mazica
dan. zanima me kako naj vem, kdaj imam plodne dneve, saj mi menstruacija v letošnjem letu zelo nagaja.danes sem jo dobila šele tretjič letos, tako da je dolžina enega ciklusa 46 dni, drugega pa celo 67 dni.kako naj si zračunam plodne dneve v naslednjem mesecu? hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ciklus in ovulacija
15.5.2005 14:08:44   
svetlana1
Pozdravljena,
mislim, da si boš težko izračunala plodne dneve, mislim pa da če načrtuješ naraščaj, da je bolje da se posvetuješ s svojim ginekologom / inji.

Svetlana

(odgovor članu mazica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ciklus in ovulacija
15.5.2005 14:13:24   
aljča
Mazica jaz ti svetujem, da greš čimprej k g.in ji poveš kako je v tem letu s teboj,ker boš lahko čimprej uredila te zadeve,če si v načrtovanju za:duda:.
l.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu mazica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ciklus in ovulacija
15.5.2005 14:39:38   
saša24
js sem dolgo prelagala, saj mi je menstruacija zelooo zamujala in ko me je bilo že resno strah sem šla k ginekologinji. zato pa imam zdaj takšne probleme ko si želim :duda:! upam da se mi bo po hsg-ju uredilo!

lp sasa24:sloncek:

(odgovor članu mazica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ciklus in ovulacija
15.5.2005 16:28:53   
girly
ti svetujem da vsak drugi dan :sloncek: pa plodnih dni definitivno ne boš zgrešila :)-

sicer pa poskusi z merjenjem BT ali ovulacijskimi testi. o obojem je bilo že zeeeeeloooo veliko govora, tako da pobrskaj po iskalniku.

sicer pa obišči g., ki ti bo najbolje svetoval, te pregledal, če je s tabo vse ok

srečno :rozica:

(odgovor članu mazica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ciklus in ovulacija
15.5.2005 16:31:28   
PiaM
Tudi moja kolegica je imela M 3 - 5x na leto, v prvo je zanosila s pomočjo zdravnikov po naravni poti, v drugo pa je bilo kar presenečenje.:sloncek:
Veliko uspehov ti želim in čimprej :duda:.
:rozica:

(odgovor članu mazica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ciklus in ovulacija
15.5.2005 22:26:38   
eva1
U kašni veliki razmiki-ali imaš slpoh ovulacije:zmeden2:! Po nasvetu moje sestre nč računat, pa vsake dva dni :sloncek: pa bo!
Lp, Eva in Luka

(odgovor članu mazica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ime za fantka
cukr07

Katero ime se najbolj poda k imenu Lenart?

Voranc (25%)

Erazem (23%)

Matija (51%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!