ciklus in ovulacija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

mazica -> ciklus in ovulacija (15.5.2005 14:00:05)

dan. zanima me kako naj vem, kdaj imam plodne dneve, saj mi menstruacija v letošnjem letu zelo nagaja.danes sem jo dobila šele tretjič letos, tako da je dolžina enega ciklusa 46 dni, drugega pa celo 67 dni.kako naj si zračunam plodne dneve v naslednjem mesecu? hvala

svetlana1 -> ciklus in ovulacija (15.5.2005 14:08:44)

Pozdravljena,
mislim, da si boš težko izračunala plodne dneve, mislim pa da če načrtuješ naraščaj, da je bolje da se posvetuješ s svojim ginekologom / inji.

Svetlana

aljča -> ciklus in ovulacija (15.5.2005 14:13:24)

Mazica jaz ti svetujem, da greš čimprej k g.in ji poveš kako je v tem letu s teboj,ker boš lahko čimprej uredila te zadeve,če si v načrtovanju za:duda:.
l.p.Alja:metulj::metulj:

saša24 -> ciklus in ovulacija (15.5.2005 14:39:38)

js sem dolgo prelagala, saj mi je menstruacija zelooo zamujala in ko me je bilo že resno strah sem šla k ginekologinji. zato pa imam zdaj takšne probleme ko si želim :duda:! upam da se mi bo po hsg-ju uredilo!

lp sasa24:sloncek:

girly -> ciklus in ovulacija (15.5.2005 16:28:53)

ti svetujem da vsak drugi dan :sloncek: pa plodnih dni definitivno ne boš zgrešila :)-

sicer pa poskusi z merjenjem BT ali ovulacijskimi testi. o obojem je bilo že zeeeeeloooo veliko govora, tako da pobrskaj po iskalniku.

sicer pa obišči g., ki ti bo najbolje svetoval, te pregledal, če je s tabo vse ok

srečno :rozica:

PiaM -> ciklus in ovulacija (15.5.2005 16:31:28)

Tudi moja kolegica je imela M 3 - 5x na leto, v prvo je zanosila s pomočjo zdravnikov po naravni poti, v drugo pa je bilo kar presenečenje.:sloncek:
Veliko uspehov ti želim in čimprej :duda:.
:rozica:

eva1 -> ciklus in ovulacija (15.5.2005 22:26:38)

U kašni veliki razmiki-ali imaš slpoh ovulacije:zmeden2:! Po nasvetu moje sestre nč računat, pa vsake dva dni :sloncek: pa bo!
Lp, Eva in Luka

Stran: [1]