|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (228. nadaljevanje)
15.5.2005 10:31:29   
Anitka
:rozica::rozica::rozica:Hojla bejbe!:rozica::rozica::rozica:

Kako ste kaj v tem turobnem vremenu? Ma jaz ne razumem kako se ne more že enkrat popraviti. O.K. saj vem, da je danes na koledarju "poscana" Zofka in običajno se res zlije, ampak obeti za naprej pa tudi niso bogvekaj.:grrr::grrr::grrr::grrr:

Jaz sem pa spet bolj tak. Se je spet pojavlo malce izcedka - tokrat je tak bolj svetlo rdeč. Jaz več ne vem kaj naj si mislim o mojem telesu in hormonih. Nisem več dovolj pametna. Pa tako vesela sem že bila, da se je po LPSC sedaj to uredilo, pa spet nič :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: Naj se gre solit vse skupaj.

Aja imam pa še eno novičko - v enem tednu se mi je uspelo zrediti za celih 200g :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Punce lep nedeljski dan vam želim, izkoristite ga maksimalno in pestke:miska::miska::miska::miska: za vse, ki v naslednjih dneh pričakujete :modri::duda::roza: in tudi :miska::miska::miska::miska::miska:za tiste, ki vas v naslednjih dneh čaka inseminacija.

Pa pa,

Anitka:pika:

Neposredna povezava do sporočila: 1
15.5.2005 13:04:50   
aljča
Anitka ne se sekirat preveč,tud jaz sem po prvi laparoskopiji zanosila po drugi :hudicek:.Tko, da ni še nič izgubljeno ampak nekaj pridobljeno.Vse imaš sedaj poštimano v sp.delu teleščka:rozica:.Je pa res, da nikoli ne bomo razumele tole naše telo in hormone.Tud jaz se vsak mesec tole sprašujem in ugotavljam pa vidim, da je za vsak drugač.Nimaš kej.V glavnem je tud v naših koncih muhasto vreme in se mi zdi, da se bo vsak trenutek ulilo.Probaj biti čimveč optimistične volje in ne se preveč sekirat,če je sedaj to, da boš imela:hudicek:potem naj tako bo boš pa v naslednjih mesecih imela več sreče.Boš videla bova obe naznanili novičko drugi mesec da smo :nosecka:.Držim pestke zate ,zame, in za vse punce,ki so v istem zosu ko medve;):miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs:
l.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2005 13:27:16   
simonas
Ojla punce!

Jaz pa sem še kar v službi (no saj ne od včeraj, vmes sem bila malo doma). Še kako urco, pol pa ga šibam domov,da si malo odpočijem možgane in da :love: ne pozabi kak zgledam. Naslednje dni bo še pestro, sploh ker nisem ravno flegmatik, ampak če so vsi preživeli, bom tudi jaz.

Moja :hudicek:M naj ne bi prišla jutri, pa ne vem kaj si naj mislim, saj nimam popolnoma nikakršnih občutkov, temperaturo pa že dva dni 37 do 37,2 in to zjutraj, popoldan, zvečer, kadarkoli...

Držite :miska::miska::miska:, da je ne bo, jaz jih bom pa za vas.

Lepo deževno nedeljo vam želim. Zavlečite se pod koco z :love:, pa naj poka od :sloncek::sloncek::sloncek:.

Simona

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2005 16:47:47   
emaa
živjo punce, kot bljubljeno podajam recepte in grem potem pogledat slike.
ČOKOLADNI MUFFINI

SESTAVINE:
3 Šalce moke
1 šalca rjavega sladkorja
2 čajni žlički pecilnega praška
1/2 žličke sode bikarbone

NAJPREJ ZMEŠAŠ SUHE SESTAVINE. POTEM DODAŠ:

2 rahlo umešana jajca
1 šalca mleka
½ šalce stopljenega masla
1 šalca čokolade.

KO JE VSE ZMEŠANO MASO PRELIJEŠ (dodajaš s čajno žličko, če ne se papirni modelčki lahko sprimejo) V MODELČKE IN PEČEŠ cca 15 MINUT NA 220ºC.

Še za torto, najprej biskvit
5 jajc
125 g sladkorja
5 žlic tople vode
125 g naribanih, praženih lešnikov
1 žlica cimeta
125 g moke
1 žlička pecilnega praška
Stepemo sneg iz beljakov. Za testo penasto zmešamo rumenjake sladkor in vodo. Dodamo moko, pecilni prašek in cimet. V stepeni sneg previdno vmešamo maso in lešnike. Zlijemo v model, pečemo 45 minut na 180ºC.
Pa še krema
Kokosova krema
9 lističev ali 15g želatine (najboljše dva paketa želatine v prahu)
180 ml mleka
200ml kokosovega mleka
80g sladkorja v prahu
200g jogurta
6 žlic kokosovega likerja
sok ene limete ali limone
700ml smetane
kremfix
Segrej kravje in kokosovo mleko ter v njem raztopi želatino (ki jo pripraviš v skladu z navodili napisanimi na embalaži), umešaj še sladkor v prahu, ter postavi za 10 minut v skrinjo ali 20 minut v hladilnik.
V kremo umešaj jogurt, kokosov liker in limetin sok ter jo spet postavi na hladno (20 ali 10 minut). Čvrsto stepi 300 ml smetane in jo rahlo umešaj v kremo, ko ta začne želirati. Daj jo v biskvit, po treh urah odstrani obod, ker je krema strjena. Za okras uporabi smetano s kremfixom. V kremo lahko zamešaš katerokoli sadje.
Upam, da je dovolj opisano

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2005 17:19:52   
biba77
Ema, arhivirano (recepti). :)

Alo, alo RR-cvekice!

Jaz sem spet popoldan spala. Sem sla slabe volje spat, ker me ze nekaj "spodaj muci" in, ker sem spet dobila napad na cokolado, kar ni dobro znamenje... :zmeden:. Ampak, nic se ni doreceno. Vem samo, da se nekaj kuha tam spodaj...

Trenutno sem pripravljena za likanje. Kar zajeten kupcek je, tako, da bom kratka... Bom jutri brala ostale teme. :( Sele...

Frizerka, lepe slikce. Se priporocam (saj ves...)!

No, pa gremo z polno paro (dobesedno) proti naslednjemu tednu. :)

:miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2005 17:49:12   
pika74
Jst vam pa sam tole povem:

dons sva bla z mojim :love: pr enih prjatlih na Dolenjskem in sva pestvala enga mičknga 2mesca starga fantka :duda:.

Joooooooooj kok je blo luštn - sva ga hotla kr s sabo vzet 9nebesa9nebesa9nebesa.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2005 18:27:53   
emaa
pa bi ga, sej veš kolk je prostovoljk za crklanje:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2005 21:06:17   
pika74
Ni šlo - sva bla z motorjem :)-:)-:)-:)-

v ruzak ga pa nism hotla tlačit :duda:

:rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2005 21:08:26   
emaa
drugič je treba it z boljšo opremo, pa bo:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2005 21:59:57   
aljča
Čer vsem tistim,ki ste še pokonci.Upam, da ste preživele lepo nedeljo in da vam slabo vreme ni naredilo slabe volje.Jutri je ponedeljek in gremo v nove zmage naproti.:bravo:Jutri je zame pomemben dan,ker grem na zadnjo inseminacijo.Upam, da vse tiste ki ste v boju za:duda:v tem tednu kaj lepega doživite in naredite.Vsem nam,ki se trudimo in smo super punce:rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo:pa seveda tud tistim,ki jim je že poratal zagledati čarobni:modri::roza::angel:9nebesa:rozica::duda:9nebesa:rozica::duda::angel:9nebesa:rozica::duda::angel:9nebesa:rozica::duda:
Lep začetek tedna vam želim na nedeljski večer Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.5.2005 22:10:20   
Nannn
Hojla punece...

Se jest mal dodam :)

Jest pa moj sva sla pa danes mal v Italijo in sem se cist v redu pocutila ko pa sva se peljala domov sem komaj zdrzala tako mi je bilo slabo...ampak nekaj lepega sem si kupila tako da ni vse skupaj tako crno...ene lepe roza balerinke in eno majcko roza barve...potem sem bila se pri bratu na rojstnem dnevu in sedaj doma in orec sem mogla pridet mal na RR...sem sla se fotke pogledat in ste res vse skupaj zelo lepe...:rozica: jutri pa me caka ze ponedeljek z njim veliko dela v sluzbi :( ampak kaj cem tako pac je...upam samo da mi ne bo prevec slabo...

Lep zacetek tedna vam zelim Nannn :muca:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.5.2005 22:30:50   
Kornelija
Hay!
A že vse spančkate? Saj vem, kaj delate:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:-Tako tudi treba! Meni pa se nič ne da, ker me tako grozen kašelj mantra in ker so ravno sedaj dnevi za O, ta mesec spet ne bo nič:((:((:((:((:((:((

Anitka nič ne maraj zaradi kil, saj veš kaka suhica sem jaz, ko pa sem pred 10 leti bila noseča pa sem imela še 10 kg manj, kot imam zdaj.In takrat je bilo celo nosečnost brez problema, sedaj pa sploh ne morem donositi. Ampak seveda, če se želiš zrediti ti čestitam za tvoj napredek:bravo::bravo::bravo: Mogoče pa je tale roza izcedek še posledica postopka!:grrr:

Astra in emamair, prava škoda, da nisem mogla poskusiti vajinih dobrot, saj sem sama zeloooo daleč od majstrice za pecivo(kot sta vidve):rozica::rozica:

Pika74 pa saj sta s sabo na motorju peljala tudi svojega :duda: samo še noče se preseliti od atija k mamici, čaka na pravi čas!Ko je bil moj sin mlajši in me je spraševal, kje pa je bil on, ko sva se z atijem poročila, sem se včasih pohecala, da je bil še pri atiju!Da se čimprej odloči preseliti:miska::miska::miska:

Simonas veš, da povišana temperatura pred :hudicek: pomeni dvoje - dokaz da je bila O ali pa da je nosečnost:bravo::bravo::bravo::bravo:

Aljča tebi pa za jutri stiskam :miska::miska::miska: in ti pošiljam:angel: da bo bdel nad tvojim postopkom!
In prav tako ostalim puncam....
Nočko Kornelija

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.5.2005 22:30:53   
Kornelija
Hay!
A že vse spančkate? Saj vem, kaj delate:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:-Tako tudi treba! Meni pa se nič ne da, ker me tako grozen kašelj mantra in ker so ravno sedaj dnevi za O, ta mesec spet ne bo nič:((:((:((:((:((:((

Anitka nič ne maraj zaradi kil, saj veš kaka suhica sem jaz, ko pa sem pred 10 leti bila noseča pa sem imela še 10 kg manj, kot imam zdaj.In takrat je bilo celo nosečnost brez problema, sedaj pa sploh ne morem donositi. Ampak seveda, če se želiš zrediti ti čestitam za tvoj napredek:bravo::bravo::bravo: Mogoče pa je tale roza izcedek še posledica postopka!:grrr:

Astra in emamair, prava škoda, da nisem mogla poskusiti vajinih dobrot, saj sem sama zeloooo daleč od majstrice za pecivo(kot sta vidve):rozica::rozica:

Pika74 pa saj sta s sabo na motorju peljala tudi svojega :duda: samo še noče se preseliti od atija k mamici, čaka na pravi čas!Ko je bil moj sin mlajši in me je spraševal, kje pa je bil on, ko sva se z atijem poročila, sem se včasih pohecala, da je bil še pri atiju!Da se čimprej odloči preseliti:miska::miska::miska:

Simonas veš, da povišana temperatura pred :hudicek: pomeni dvoje - dokaz da je bila O ali pa da je nosečnost:bravo::bravo::bravo::bravo:

Aljča tebi pa za jutri stiskam :miska::miska::miska: in ti pošiljam:angel: da bo bdel nad tvojim postopkom!
In prav tako ostalim puncam....
Nočko Kornelija

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.5.2005 22:32:57   
Kornelija
Pardon dekleta, tako kašljam, da sem kar dvakrat vpisala:grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.