Kornelija -> Za nas (228. nadaljevanje) (15.5.2005 22:30:50)
|
Hay! A že vse spančkate? Saj vem, kaj delate:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:-Tako tudi treba! Meni pa se nič ne da, ker me tako grozen kašelj mantra in ker so ravno sedaj dnevi za O, ta mesec spet ne bo nič:((:((:((:((:((:(( Anitka nič ne maraj zaradi kil, saj veš kaka suhica sem jaz, ko pa sem pred 10 leti bila noseča pa sem imela še 10 kg manj, kot imam zdaj.In takrat je bilo celo nosečnost brez problema, sedaj pa sploh ne morem donositi. Ampak seveda, če se želiš zrediti ti čestitam za tvoj napredek:bravo::bravo::bravo: Mogoče pa je tale roza izcedek še posledica postopka!:grrr: Astra in emamair, prava škoda, da nisem mogla poskusiti vajinih dobrot, saj sem sama zeloooo daleč od majstrice za pecivo(kot sta vidve):rozica::rozica: Pika74 pa saj sta s sabo na motorju peljala tudi svojega :duda: samo še noče se preseliti od atija k mamici, čaka na pravi čas!Ko je bil moj sin mlajši in me je spraševal, kje pa je bil on, ko sva se z atijem poročila, sem se včasih pohecala, da je bil še pri atiju!Da se čimprej odloči preseliti:miska::miska::miska: Simonas veš, da povišana temperatura pred :hudicek: pomeni dvoje - dokaz da je bila O ali pa da je nosečnost:bravo::bravo::bravo::bravo: Aljča tebi pa za jutri stiskam :miska::miska::miska: in ti pošiljam:angel: da bo bdel nad tvojim postopkom! In prav tako ostalim puncam.... Nočko Kornelija
|
|
|
|