Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RABIM RECEPT ZA POTRATNO POTICO se priporoč... 14.5.2005 23:30:33
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
Drage moje velikokrat sem jo že jedla ,videla ,ker pa rada pacam bi vas prosila če mi katera zaupa recept za potratno potico --upam ,da veste kaj je to ob enem pa upam ,da je ali pa bo kateri prišel prav moj recept za slastne kremšnite,,,,,,,,,,,!!!!!!!:torta::torta::torta: HVALA V NAPREJ:torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta: MEGY
|
|
|
|
RABIM RECEPT ZA POTRATNO POTICO se priporoč... 14.5.2005 23:38:56
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
Ribica !!!!!!!!!!!!! Tisočkrat ti hvala super recept, sem zelo vesela ,da si mi ga zaupala !!!!!!!!!!:torta::torta: HVALA TI :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Ko pa jo spacam te povabim na pojedino ,ki jih pri naši hiši nikoli ne manka,saj vedno ko naredin praznovanje roj.dne mi vsi opravijo ,da če so prišli na ohcet. HA:)-:)- HA :)-:)- HA:)-:)-
|
|
|
|
RABIM RECEPT ZA POTRATNO POTICO se priporoč... 14.5.2005 23:40:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne jem potice. :)- No, makovo pa pehtranovo ja, samo ne maram kej prevec razno raznih peciv..sam tist, kar sama specem:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?