RABIM RECEPT ZA POTRATNO POTICO se priporočam --hvala v naprej (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MEGY_Patricija -> RABIM RECEPT ZA POTRATNO POTICO se priporočam --hvala v naprej (14.5.2005 23:30:33)

Drage moje velikokrat sem jo že jedla ,videla ,ker pa rada pacam bi vas prosila če mi katera zaupa recept za potratno potico --upam ,da veste kaj je to ob enem pa upam ,da je ali pa bo kateri prišel prav moj recept za slastne kremšnite,,,,,,,,,,,!!!!!!!:torta::torta::torta:

HVALA V NAPREJ:torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta: MEGY

Anonimen -> RABIM RECEPT ZA POTRATNO POTICO se priporočam --hvala v naprej (14.5.2005 23:33:39)

http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=1667&besede=potratna%20potica

MEGY_Patricija -> RABIM RECEPT ZA POTRATNO POTICO se priporočam --hvala v naprej (14.5.2005 23:38:56)

Ribica !!!!!!!!!!!!!

Tisočkrat ti hvala super recept, sem zelo vesela ,da si mi ga zaupala !!!!!!!!!!:torta::torta:

HVALA TI :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Ko pa jo spacam te povabim na pojedino ,ki jih pri naši hiši nikoli ne manka,saj vedno ko naredin praznovanje roj.dne mi vsi opravijo ,da če so prišli na ohcet. HA:)-:)- HA :)-:)- HA:)-:)-

Anonimen -> RABIM RECEPT ZA POTRATNO POTICO se priporočam --hvala v naprej (14.5.2005 23:40:03)

Ne jem potice. :)-

No, makovo pa pehtranovo ja, samo ne maram kej prevec razno raznih peciv..sam tist, kar sama specem:)-

MEGY_Patricija -> RABIM RECEPT ZA POTRATNO POTICO se priporočam --hvala v naprej (14.5.2005 23:40:38)

Ja, res probala jo bom spacati za ERIKOV ROJ DAN, ki ga ima 20.6 . Ja tri leta bo kmalu naš fantič star joj kam leta hitijo....

Stran: [1]