Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Upam, da ta odločitev ne bo potrebna niko... 6.5.2009 11:47:52
|
|
|
|
sakuL
|
nevem. rekla bi da bi. Ampak se spomnem ene stvari (ene šole ) življenju, ksem za neko stvar vedno gorvila, to pa nebi naredil aza nič na svetu, pa sem glih to naredila tko da....
|
|
RE: Upam, da ta odločitev ne bo potrebna niko... 6.5.2009 11:52:09
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Bom pa drugače vprašala - koliko pa vas je sploh pripravljenih že življenje spremeniti oz. prilagoditi otroku? Sem bila ravno na vezi s frendico, ki nenehno poleg babice čuva sestrinega otroka, da lahko sestra 'tera biznis', ker ji je pač sekira v med padla S tem, da ne zan+mudi nobenega žura s kolegicami ta mamica (kolegice so brez otrok), obvezno ob petkih ven... Namesto z otrokom pa proste urice preživi raje v rekreaciji sama s seboj, da bo fit Ne obsojam, občudujem skoraj, da so nekateri lahko tako flegma Čeprav ok, ta babnica kao študira, opravlja prakso, nekatere pa deco dajo skoraj v rejo, le da je lišp na mestu Tako da, rija, jako neusmestno vprašanje je tole a medve poznave eno ta isto osebo in na njo se nisem spomnila ob vprašanju.....ja, res, neumestno Obstaja še tretja sestra zgleda. Tudi jaz poznam nekaj podobnega. tri sestre in pol rr- ja.
|
|
|
|
RE: Upam, da ta odločitev ne bo potrebna niko... 6.5.2009 12:35:30
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Ampak pri otroku se mi zdi, da to ni da bi se lepega delal, zato nisi nič dober - to je tako, kot če bi rekla, da sem dobra zato, ker sem rodila. -------------------- Po eni socio/biološki teoriji, je reševanje lastnih otrok (mišljeno pravzaprav lastnih genov) precej egoistično dejanje. Skratka, svojega otroka bi reševala vedno in zmeraj prvega, brez izjeme. Potem verjetno sebe itd... Imeli smo grozljivo izkušnjo, ko je bilo moje dete majhno- v glavnem v zadnjem hipu sem skočila pred avto in dvignila dete v zrak, avto pa je butnil vame (hvala dobri sreči, z majhno brzino). Mene je samo dodobro stolklo, kako bi pa dvoletnega otroka, še danes ne upam pomislit ...) Ampak kljub temu, da sem padla na havbo in potem na tla, sem držala svoje dete do konca v rokah... In vem, da bi ga zmeraj, če bi bilo treba! In da bi kakšnega SS- ovca ubila z golimi rokami, če bi bilo treba... Hočem reči, da smo srečni (zaenkrat), ker živimo v svetu, kjer nam ne umirajo naši ljubi pred nemočnimi očmi...
|
|
RE: Upam, da ta odločitev ne bo potrebna niko... 6.5.2009 12:36:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Hočem reči, da smo srečni (zaenkrat), ker živimo v svetu, kjer nam ne umirajo naši ljubi pred nemočnimi očmi... ..in na toplem v udobnih foteljih modrujemo kaj bi, če bi....
|
|
|
|
RE: Upam, da ta odločitev ne bo potrebna niko... 6.5.2009 12:53:06
|
|
|
|
mateyka
|
In da bi kakšnega SS- ovca ubila z golimi rokami, če bi bilo treba.. jah, punči RožicaI, to je pa wishful thinking. mogoče je figure of speech. ali pa samomor. v vsakem primeru nimaš šans. sej to je najhuje pri takih stvareh (a la diktature, vojna..), da ne moreš spremenit nič v tistem trenutku.
|
|
|
|
RE: Upam, da ta odločitev ne bo potrebna niko... 6.5.2009 12:56:38
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: ...Che In potem zopet jaz rečem kako gre za svojemu poslanstvu nedoraslo osebo, nakar se vključita Misek in Ronja, Ssevin je tukaj da dobaci kako provokacijo, klasični pozadinci pa iz drugega plana papajo kokice in brazdajo čelo, v najhujših primerih pa se trudijo skalpirati sebe samega... Friško je še, friško... -------------------- Čao, Che Guevara ! Mi je bilo malo znano tole pisanje...Ampak, nema veze, samo da te pozdravim bytheway .
|
|
RE: Upam, da ta odločitev ne bo potrebna niko... 6.5.2009 13:00:52
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I -------------------- Čao, Che Guevara ! Mi je bilo malo znano tole pisanje...Ampak, nema veze, samo da te pozdravim bytheway . ROŽICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! a tebi je tudi to pisanje mučo znano? sem že spraševala ali se je kakšen Tjazy reinkarniral, samo ne dobim nobenega odgovora....
|
|
RE: Upam, da ta odločitev ne bo potrebna niko... 6.5.2009 20:11:02
|
|
|
|
Rožica I
|
Nč bat, ni Tjazy ! On je na enmu drugmu forumu .
|
|
RE: Upam, da ta odločitev ne bo potrebna niko... 6.5.2009 20:16:31
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka In da bi kakšnega SS- ovca ubila z golimi rokami, če bi bilo treba.. jah, punči RožicaI, to je pa wishful thinking. mogoče je figure of speech. ali pa samomor. v vsakem primeru nimaš šans. sej to je najhuje pri takih stvareh (a la diktature, vojna..), da ne moreš spremenit nič v tistem trenutku. ---------------------- Ja, valjda govorim le hipotetično, samo sem ziher, da ne bi stala v vrsti tako, kot ubogi Židje in gledala, kaj počno zverine z ljudmi... Enemu najmanj bi iztaknila oko, pol pa naj me razštelajo po mili volji... No, malo preveč sem noter padla, se pač približuje Polna Luna v Škorpijonu . Vseeno pa sem vse opisano prej mislim resno. Upam pa, da mi tega ne bo treba kdaj uresničit in doživet .
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 6.5.2009 20:17:04 >
|
|
RE: Upam, da ta odločitev ne bo potrebna niko... 6.5.2009 21:17:35
|
|
|
|
ronja
|
Po eni socio/biološki teoriji, je reševanje lastnih otrok (mišljeno pravzaprav lastnih genov) precej egoistično dejanje. Ja, Dawkinsa sem imela v mislih. Zato pa pravim, da to ni moja dobrota, če bi dala srce ali pljuča ali kar bi se pač dalo presadit za svojo pikico, če bi rabila. Pač ona to rabi in če ji lahko dam, valjda da daš, saj so tvoji geni . To se mi zdi, da se da razmišljat tudi takole iz naše situacije, ker je pač opcija (samo če se že fentaš, zato,da boš dal organ, je treba pazit, da ga pri tem ne poškoduješ, to se mi zdi največji problem pri vsem skup...) V vojni ne vem, kako bi reagirala - glede na to, da imam otroke, se verjetno ne bi preveč špilala heroja in bi probala prit čimboljše skozi, samo da bi otroci preživeli...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?