|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V ponedeljek v akcijo
14.5.2005 14:43:16   
aljča
Pozdravljene punce:rozica:
Moram se vam malo oglasiti in povedati novičke.Danes sem imela v Mb Uz in dobila sem stop inekcijo.Moj folikelček je dovolj velik in v ponedeljek grem v zadnjo inseminacijo.Bomo videli kaj bo iz tega.Sestra Marija mi je pa tud povedala veselo novičko in ta je,če mi v tretje sedaj ne porata sem že 10.06.2005 predvidena za IVF postopek.Tko da nimam sedaj kaj zgubiti, v mesecu juniju bom po vsej verjetnosti že svoje pikice imela v sebi in jih grela.Punce jest sem tolk vesela, po devetih letih truda se nama bo končno nasmehnila sreča v drugo.:sloncek::duda::sloncek::duda: :sloncek:
Da ne pozabim povedat:v ponedeljek greva v akcijo skupaj z našo mojco9000.:sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:
Lp.in lep vikend vam želi Alja:metulj::metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   V ponedeljek v akcijo
14.5.2005 14:48:30   
rija
Zdaj pa si že res zaslužiš da uspe. Držim pesti.
:rozica:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   V ponedeljek v akcijo
14.5.2005 15:15:44   
saša24
pozdravljena!

js sem tako vesela za tebe:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
res ti privoščim :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:

naj bo :angel::angel::angel::angel: s teboj povsod kjer boš in boš hitro srečna :nosecka:

enake želje tudi za mojco9000

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   V ponedeljek v akcijo
14.5.2005 15:27:38   
Sulfinija
Ojla!!!!!!

Ja saj veš Alja v tretje gre pri nama zadetek v polno :duda::duda:.
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: tudi mene je včeraj zelo razveselil in mi dejal,da naj se držim njegovega nasvete tokrat,da bo orng sigurno.
Tko punce držite za naju ogomne pesti v ponedeljek.:miska::miska::miska::miska:.

LP in lp vikend Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   V ponedeljek v akcijo
14.5.2005 15:34:07   
saša24
držim pesti za vaju:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

pa čimprej:duda::duda::duda::duda::duda::duda:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   V ponedeljek v akcijo
14.5.2005 23:12:20   
biba77
Drzim pesti za obe! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   V ponedeljek v akcijo
15.5.2005 10:52:10   
tinkamiška
Jst tudi držim pesti:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:!!!

Tinka

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   V ponedeljek v akcijo
15.5.2005 10:53:28   
PiaM
Čimprej dežek :nosecka:.
:miska::miska::miska:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   V ponedeljek v akcijo
15.5.2005 12:36:26   
aljča
Punce hvala za vzpodbudo.Vse ste superca:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.Vsem vam,ki se trudimo pestke in lepe želje, da bomo poplavile Slovenijo kmalu z novičko da smo vse:nosecka:.
Čao Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   V ponedeljek v akcijo
15.5.2005 19:21:55   
Anitka
Punce pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   V ponedeljek v akcijo
15.5.2005 20:27:40   
cmokec
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.