V ponedeljek v akcijo (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

aljča -> V ponedeljek v akcijo (14.5.2005 14:43:16)

Pozdravljene punce:rozica:
Moram se vam malo oglasiti in povedati novičke.Danes sem imela v Mb Uz in dobila sem stop inekcijo.Moj folikelček je dovolj velik in v ponedeljek grem v zadnjo inseminacijo.Bomo videli kaj bo iz tega.Sestra Marija mi je pa tud povedala veselo novičko in ta je,če mi v tretje sedaj ne porata sem že 10.06.2005 predvidena za IVF postopek.Tko da nimam sedaj kaj zgubiti, v mesecu juniju bom po vsej verjetnosti že svoje pikice imela v sebi in jih grela.Punce jest sem tolk vesela, po devetih letih truda se nama bo končno nasmehnila sreča v drugo.:sloncek::duda::sloncek::duda: :sloncek:
Da ne pozabim povedat:v ponedeljek greva v akcijo skupaj z našo mojco9000.:sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:
Lp.in lep vikend vam želi Alja:metulj::metulj:

rija -> V ponedeljek v akcijo (14.5.2005 14:48:30)

Zdaj pa si že res zaslužiš da uspe. Držim pesti.
:rozica:

saša24 -> V ponedeljek v akcijo (14.5.2005 15:15:44)

pozdravljena!

js sem tako vesela za tebe:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
res ti privoščim :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:

naj bo :angel::angel::angel::angel: s teboj povsod kjer boš in boš hitro srečna :nosecka:

enake želje tudi za mojco9000

Sulfinija -> V ponedeljek v akcijo (14.5.2005 15:27:38)

Ojla!!!!!!

Ja saj veš Alja v tretje gre pri nama zadetek v polno :duda::duda:.
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: tudi mene je včeraj zelo razveselil in mi dejal,da naj se držim njegovega nasvete tokrat,da bo orng sigurno.
Tko punce držite za naju ogomne pesti v ponedeljek.:miska::miska::miska::miska:.

LP in lp vikend Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

saša24 -> V ponedeljek v akcijo (14.5.2005 15:34:07)

držim pesti za vaju:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

pa čimprej:duda::duda::duda::duda::duda::duda:

biba77 -> V ponedeljek v akcijo (14.5.2005 23:12:20)

Drzim pesti za obe! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

tinkamiška -> V ponedeljek v akcijo (15.5.2005 10:52:10)

Jst tudi držim pesti:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:!!!

Tinka

PiaM -> V ponedeljek v akcijo (15.5.2005 10:53:28)

Čimprej dežek :nosecka:.
:miska::miska::miska:

aljča -> V ponedeljek v akcijo (15.5.2005 12:36:26)

Punce hvala za vzpodbudo.Vse ste superca:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.Vsem vam,ki se trudimo pestke in lepe želje, da bomo poplavile Slovenijo kmalu z novičko da smo vse:nosecka:.
Čao Alja:metulj::metulj:

Anitka -> V ponedeljek v akcijo (15.5.2005 19:21:55)

Punce pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

cmokec -> V ponedeljek v akcijo (15.5.2005 20:27:40)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Stran: [1]