Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kok sem pa jst dons srecna 14.5.2005 13:14:44
|
|
|
|
20anja
|
:modri:ojla srecke nosecke! jst sm bla dones na NS u Dravlah in vam morm povedat da so pri Pusenjaki dobil nov ultrazvok pred parimi dnevi in to un k je 3D.vsaj tko mi je reku! res ne morem vrjet da obstajajo se taki zdravniki kot je on.Not sem bla vec kot 1 uro,kjer sem gledala mojo malo pikico.sploh nism mogla vrjet,kaj se vse da vidt.z pusenjakom sva pregledala rokice,nogice,glavco,srcka,nosno kost....nevem kaj se vse.Mojo pikica je pa skoz brcala,enkrat z nogico pol z rokico,pa je Pusenjak reku,da sigurn misl da je u ringu z mike tysonom:):) pol na konc sem pa dobila se 2 slikci,eno celo 3D,in ceu CD mi je naredu,k traja kar 15 min pa se slikce mi je zravn prpopov.Najbolj vsec mi je pa to da ga za to sploh nism prosila,mi je dau cd kar sem od sebe.kok lepo! no sicer mi je tveganje za DS izracunu 1:17271,tko da je tveganje res minimalno,ubistvu mi je reku da skoraj ne obstaja nobena moznost da bi blo kej narobe:)-:)- res nism se vidla tok prijetnega in zabavnega zdravnika kot je Pusenjak,res bi takih mogl bit velik vec! tko zdej sem se mau raspisala,zdej grem pa ze ene 10-tic gledat mojo pikico na cd-ju kako jeveselo brcala,sploh se je nemorm nagledat. prasala sem ga ce se mogoce ze vid a je :modri: al :roza: pa je reku da lahko samo ugiba,ampak sej ni vazn,sam da je zdrav pa sem jst srecna 9nebesa no tko zdej pa dost... en velk lep pozdravcek vsem noseckam
|
|
|
|
kok sem pa jst dons srecna 14.5.2005 13:27:24
|
|
|
|
SOONka
|
A tak CD pa 3D UZ ima vecina ginekologov? Ste tudi druge to dobile, ali je treba za to prosit?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.5.2005 13:27:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
kok sem pa jst dons srecna 14.5.2005 13:28:54
|
|
|
|
Jessy
|
To je pa res lepo za slišat!!! Zdaj pa uživejte v nadaljevanju nosečnosti!!! :bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
kok sem pa jst dons srecna 14.5.2005 13:43:51
|
|
|
|
šnucika
|
jaz bi tudi to!!!!!!;) to mora bit neskončno lep občutek,ko kar dobro uro gledaš malega miška in še "za domov" ti ga posnamejo. Ja...tu pri nas dvomim,da bom deležna tako natančnega pregleda za NS...uzpam,pa,da bo tudi pri meni vse v redu!:bravo:
|
|
|
|
kok sem pa jst dons srecna 14.5.2005 15:07:10
|
|
|
|
Pikica76
|
zdej sem pa čist razočarana nad dr. Strah v ZD DOmžale. Dobila sva le eno slikico z nama se je ukvarjala 15 minut in še predno nama je ratalo zapustiti ordinacijo je že letela domov. Naslednjič definitivno ne grem k njej. Sem imela CD s sabo pa je rekla da ne more posnet. Grrrrr
|
|
|
|
kok sem pa jst dons srecna 14.5.2005 19:46:56
|
|
|
|
Nannn
|
oooo kr smeji se mi...kako lepo si tole napisala in celo 3D noro...jest sem pa zan gledala National Geografic pa sem rekla ziher pri nas tega ni...sem imela pa v mislih da grem k Strahovi na NS zdej me pa ze mal daje da bi sla kr v Dravlje.... A je to v unem poslovnem centru? Lp Nannn :kuza:
|
|
|
|
kok sem pa jst dons srecna 14.5.2005 21:17:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, kako lepo. MEne je tudi prijelo, da bi se v Domzalah odjavila in prijavila v Dravlje. Slucajno katera ve, ce se da samo 10 dni prej narocit al je treba prej? Pomisleke imam zato, ker sem v Domzalah narocena zelo pozno (18.45) in se res bojim, da me bo na hitro odpravila.
|
|
|
|
kok sem pa jst dons srecna 15.5.2005 21:17:02
|
|
|
|
20anja
|
ojla nosecke:) ja to je v tistem poslovnem centru,drgac je pa ulica Bratov babnik 10,ce kateri pomaga! someone,jst sem se narocila mislm da ene 5 dni prej,tko da se komot lahko premislis ce zelis! no sam tok od mene! cuvejte svoje pikice in se imejte lepo lep pozdrav
|
|
|
|
kok sem pa jst dons srecna 17.5.2005 18:19:18
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
A nam napišeš še tel. za naročanje lepo prosim... Jaz grem definitivno tja... :bravo:;)
|
|
|
|
kok sem pa jst dons srecna 17.5.2005 18:41:13
|
|
|
|
Anonimen
|
tel. je 051/321-224. Nobenega problema z naročanjem nekaj dni prej. Dela pa samo po torkih popoldne. (naročiš se lahklo kadarkoli)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?