20anja -> kok sem pa jst dons srecna (14.5.2005 13:14:44)
|
:modri:ojla srecke nosecke! jst sm bla dones na NS u Dravlah in vam morm povedat da so pri Pusenjaki dobil nov ultrazvok pred parimi dnevi in to un k je 3D.vsaj tko mi je reku! res ne morem vrjet da obstajajo se taki zdravniki kot je on.Not sem bla vec kot 1 uro,kjer sem gledala mojo malo pikico.sploh nism mogla vrjet,kaj se vse da vidt.z pusenjakom sva pregledala rokice,nogice,glavco,srcka,nosno kost....nevem kaj se vse.Mojo pikica je pa skoz brcala,enkrat z nogico pol z rokico,pa je Pusenjak reku,da sigurn misl da je u ringu z mike tysonom:):) pol na konc sem pa dobila se 2 slikci,eno celo 3D,in ceu CD mi je naredu,k traja kar 15 min pa se slikce mi je zravn prpopov.Najbolj vsec mi je pa to da ga za to sploh nism prosila,mi je dau cd kar sem od sebe.kok lepo! no sicer mi je tveganje za DS izracunu 1:17271,tko da je tveganje res minimalno,ubistvu mi je reku da skoraj ne obstaja nobena moznost da bi blo kej narobe:)-:)- res nism se vidla tok prijetnega in zabavnega zdravnika kot je Pusenjak,res bi takih mogl bit velik vec! tko zdej sem se mau raspisala,zdej grem pa ze ene 10-tic gledat mojo pikico na cd-ju kako jeveselo brcala,sploh se je nemorm nagledat. prasala sem ga ce se mogoce ze vid a je :modri: al :roza: pa je reku da lahko samo ugiba,ampak sej ni vazn,sam da je zdrav pa sem jst srecna 9nebesa no tko zdej pa dost... en velk lep pozdravcek vsem noseckam
|
|
|
|