|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 7:52:25   
AnBan
No pa sva bila z malim spet na Jesenicah na testiranju...sva sicer sla gor na cepljenje, ampak so se odlocili, da naju bodo obdrzali cez noc:(( in testirali alergijo in pa zakaj se tako slabo redi (pri 12ih mesecih ima 73,5cm in 8400g). No polega tega, da je alergicen na jajca in mleko, mu je tokrat pokazalo se kakav in araside:((. Poleg tega pa se sum na celiakijo, zaradi nizke teze...naslednje 4 mesece moramo redno kontrolirat tezo, potem bomo pa vidli kaj bo:zmeden2:...ce se bo zredil bo OK.
SEm pa placala za nocitev z zajtrkom 5600sit! Sestre so sicer prijazne, ampak zgleda da je bil vceraj en slab dan al kaj...najprej so zjutraj prinesle zajtrk samo zame...potem so prinesli za malega mlecni gras in hrusko:(:(:(...me je skor na rit vrglo ko sem to vidla...so rekle, ja a ni samo na jajca...tako sva cakala se 10 min in so mu nazadnje le prinesli polento in jabolcno cezano, pa eno prazno :kava::zmeden2:...cel dan niso prinesli caja, popoldne pa ni dobil malice, ampak pol raj nisem vec tezila, ker sva sla domov.
SEm vidla, da sem zamudila ene par dobrih...konstruktivnih debat:)-:)-...mater ste ble dejavne 2 dni...:bravo::bravo::bravo:
Aja pa se to...imam nov album - torto za alergika, ampak je zal ze sel na drugo stran!
Pišuka sem vam nalozila...:ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 7:54:03   
Anonimen
Pri nas je ena nočitev čez 7.ooo sit.

(odgovor članu AnBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 7:59:27   
darjatimci
Dobrodošla v naš klub alergikov,vsak dan nas je več,držita se.:zmeden:

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 8:13:44   
dory
Jaz sem na jesenicah placala nocitev z zajtrkom 5800sit...so pa za naju skrbel res k v hotelu...tamalmu so skoz nosil frutke,mamici skoz nosili caje in soke...skratka jet sem bla zlo navdusena...

Drugace pa anita nic ne skrbi,za celikalijo bi bli tudi drugi znaki...so za nasega tud mislili da ma celikalijo...tko da glavo gor pa bo :)

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 8:20:51   
viv_
AnBan - a so za alergije na jajca in mleko delali krvne analize? Koliko časa si čakala na rezultate? Midve sva v petek dale kri pa zdej čakam izvide...

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 8:22:26   
AnBan
Oj Teja...ma saj jaz upam in drzim pesti, da ni nic...da je suh samo po atiju...saj ves kaksen:sloncek:je nas ati:)-:)-:)-...in pa zaradi diete, ki jo imava:zmeden2:

Saj ne recem, da sestre niso prijazne...prvic sem bila zelo zadovoljna...ampak vceraj je pa zgledlo kot da jih luna nosi!

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 8:23:43   
AnBan
viv..nama so najprej delali prick teste, nato pa se krvne...na izvide se caka priblizno 14 dni in jih dobis po posti...a mas ti tud kaksne probleme?

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 8:24:27   
dory
ja midva sva tud krvne teste dobla po 10 dneh...

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 8:25:38   
viv_
AnBan - upam da je samo lažen alarem - imamo ene težave s kakanjem.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 8:27:32   
AnBan
No drzimo pesti, da ne bo nic...te :hudicek: alergije nobenemu ne privoscim!

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 8:29:25   
viv_
Ja jaz tudi upam da ni nič. Ful zadržuje kakanje in pol se zvija... No, odkar imamo Portalak sirup je OK, ampak čim to ukinem je spet :hudicek:. Pa ne vem v če je fora, je mešano hrano, veliko sadja in zelenjave, sladkarij in čokolade nič... Pol smo imeli že UZ trebuščka pa je bilo vse OK. Zdej so ji pa še kri uzel...

Je pa ful ogromna - 16,5 mesecev, 13,4 kg, 88 cm

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 8:32:38   
AnBan
:)-:)-:)-po mamici pa sigurno ni, a ne....madonca sej je ze cela bejba!

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 8:37:56   
viv_
Ne, čist je po fotru...

Moja babi ima neke teorije, da toliko kot je otrok velik pri dveh letih pomnožiš z 2 in dobiš končno višino... Zdej pa računej... ****o!

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 8:41:29   
dory
uau viv..ce tole drzi pol bo tud nas fant bl velik :)...sam on je fant...kaj bo pa mirna...manekenka...

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 8:45:57   
viv_
ja teja, za močnejše postave :)-:)-

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 8:50:50   
dory
glavn da bodo zdravi viv :)

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 8:55:22   
kofetek2010
:)- viv - bi bilo fajn naše podatke pogledat in primerjat :)- fajn je, če si bolj velik, sama sem 178 cm in je prav fajn :) nič bat 8)

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 8:56:29   
dory
jest jih mam 175 pa je cist kul..se marsikera kilca tud skrije :)

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 8:59:43   
viv_
Jaz jih imam 166 :) sam jih ima moj 196 :)

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 9:00:15   
dory
no mirna bo pa nekje vmes...tam okol 180:)

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 9:06:54   
kofetek2010
še dobro, da je vsaka generacija večja :)- moj sin je decemberski in najmlajši v razredu, a je 2 največji :)-

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 9:08:59   
viv_
jana kerga decembra je tvoj? moja je 19. - druga najmlajša v vrtcu pa je tudi druga največja...

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 9:09:54   
kofetek2010
:hudicek:13 :)- pa še petek je bil, tko kot dans :)-

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 9:12:39   
viv_
Jaz sem imela PDP šele 6.1. in pol Mirna pride toliko prej - če bi bila 2 dni prej rojena bi bila uradno nedonošena s 54 cm in 3,5 kg :)- Upam, da je merilo za nedonošenčka tudi teža...

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Preziveli testiranje...
13.5.2005 9:15:15   
kofetek2010
moj PDP je bil 17.12. imel je še več kot tvoja 3970 g:( ampak bi ga tvoja dodhitela, če bi se rodila na PDP;)
mogoče imajo tudi izraz predozirančki, tako kot imajo za zahirančke 8)

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?