AnBan -> Preziveli testiranje... (13.5.2005 7:52:25)
|
No pa sva bila z malim spet na Jesenicah na testiranju...sva sicer sla gor na cepljenje, ampak so se odlocili, da naju bodo obdrzali cez noc:(( in testirali alergijo in pa zakaj se tako slabo redi (pri 12ih mesecih ima 73,5cm in 8400g). No polega tega, da je alergicen na jajca in mleko, mu je tokrat pokazalo se kakav in araside:((. Poleg tega pa se sum na celiakijo, zaradi nizke teze...naslednje 4 mesece moramo redno kontrolirat tezo, potem bomo pa vidli kaj bo:zmeden2:...ce se bo zredil bo OK. SEm pa placala za nocitev z zajtrkom 5600sit! Sestre so sicer prijazne, ampak zgleda da je bil vceraj en slab dan al kaj...najprej so zjutraj prinesle zajtrk samo zame...potem so prinesli za malega mlecni gras in hrusko:(:(:(...me je skor na rit vrglo ko sem to vidla...so rekle, ja a ni samo na jajca...tako sva cakala se 10 min in so mu nazadnje le prinesli polento in jabolcno cezano, pa eno prazno :kava::zmeden2:...cel dan niso prinesli caja, popoldne pa ni dobil malice, ampak pol raj nisem vec tezila, ker sva sla domov. SEm vidla, da sem zamudila ene par dobrih...konstruktivnih debat:)-:)-...mater ste ble dejavne 2 dni...:bravo::bravo::bravo: Aja pa se to...imam nov album - torto za alergika, ampak je zal ze sel na drugo stran! Pišuka sem vam nalozila...:ups:
|
|
|
|