|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v katerem tednu spet vaginalni pregled?
12.5.2005 21:37:44   
Bučika
Hojla,

zanima me nekaj.Čeprav bom drugič rodila,se ne spomnim v katerem tednu G pregleda spet vaginalno,če se že kaj odpiraš?Jaz imam drug tden pregled (37 t) in najbrž da bo kar pregledal.Kaj pravite?
No pa lepo božajte bušije:rozica::rozica:

Lp Bučika
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.5.2005 21:40:43   
Dadi
ja mene je do sedaj še vedno pregledala vaginalno...pa sem v 23 tednu. Ti si že proti koncu tako da te verjetno to tudi čaka.

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2005 21:48:32   
Anonimen
Mene je na vseh 10. pregledih pregledal vaginalno.

(odgovor članu Bučika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2005 22:08:33   
smeja2
Mene pa ni še nikoli. Sam zunanji UZ. Sam res nimam nobenih težav.
LP
smeja

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2005 6:51:42   
CIPRESA
Meni dela ginekologinja vaginalni UZ vedno, ker sem prve tedne krvavela in sedaj redno spremlja dogajane tam spodaj, drugače pa pravi da to proti koncu nosečnosti ni potrebno. Gleda mi če se MV kaj krajša, sicer pa pravi da se to vidi tudi preko trebuha - kako pa ne vem. Tko da prav priporočljivo ni vaginalno gledanje v visoki nosečnosti tko mi je rekla moja G. Kaj je pa res pa ne vem. Vsaka izve drugače in 100 ginekologov ti bo povedalo drugače.

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2005 6:53:11   
Anonimen
Moja gin. pa po 30 tednu ne dela več vaginalnih pregledov. Kdaj pogleda, če se MV že kaj odpira, ne vem.

(odgovor članu Bučika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2005 8:43:20   
zi&mm
Mene je sicer prejšnji teden v bolnici pogledal vaginalno (38t) drugače me moj gin.ni tako pregledoval od 33t dalje; mogoče me bo na PDP pregledal, malo je čudno ja...bom vedla kaj več v pon.povedat, ko imam pregled (2dni pred PDP)

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2005 9:31:26   
saba
mene G. vsakič pregleda vaginalno..pregleda če sem zaprta in je rekel, da bo to delal skoraj do konca.

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.5.2005 12:45:54   
kimi
Meni je do 3 meseca gledala vaginalno noto pa ultrazvok do zadnjega pregleda katerega ti omenjaš nisem prišla sem prezgodaj rodila

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?