v katerem tednu spet vaginalni pregled? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Bučika -> v katerem tednu spet vaginalni pregled? (12.5.2005 21:37:44)

Hojla,

zanima me nekaj.Čeprav bom drugič rodila,se ne spomnim v katerem tednu G pregleda spet vaginalno,če se že kaj odpiraš?Jaz imam drug tden pregled (37 t) in najbrž da bo kar pregledal.Kaj pravite?
No pa lepo božajte bušije:rozica::rozica:

Lp Bučika

Dadi -> v katerem tednu spet vaginalni pregled? (12.5.2005 21:40:43)

ja mene je do sedaj še vedno pregledala vaginalno...pa sem v 23 tednu. Ti si že proti koncu tako da te verjetno to tudi čaka.

Anonimen -> v katerem tednu spet vaginalni pregled? (12.5.2005 21:48:32)

Mene je na vseh 10. pregledih pregledal vaginalno.

smeja2 -> v katerem tednu spet vaginalni pregled? (12.5.2005 22:08:33)

Mene pa ni še nikoli. Sam zunanji UZ. Sam res nimam nobenih težav.
LP
smeja

CIPRESA -> v katerem tednu spet vaginalni pregled? (13.5.2005 6:51:42)

Meni dela ginekologinja vaginalni UZ vedno, ker sem prve tedne krvavela in sedaj redno spremlja dogajane tam spodaj, drugače pa pravi da to proti koncu nosečnosti ni potrebno. Gleda mi če se MV kaj krajša, sicer pa pravi da se to vidi tudi preko trebuha - kako pa ne vem. Tko da prav priporočljivo ni vaginalno gledanje v visoki nosečnosti tko mi je rekla moja G. Kaj je pa res pa ne vem. Vsaka izve drugače in 100 ginekologov ti bo povedalo drugače.

Anonimen -> v katerem tednu spet vaginalni pregled? (13.5.2005 6:53:11)

Moja gin. pa po 30 tednu ne dela več vaginalnih pregledov. Kdaj pogleda, če se MV že kaj odpira, ne vem.

zi&mm -> v katerem tednu spet vaginalni pregled? (13.5.2005 8:43:20)

Mene je sicer prejšnji teden v bolnici pogledal vaginalno (38t) drugače me moj gin.ni tako pregledoval od 33t dalje; mogoče me bo na PDP pregledal, malo je čudno ja...bom vedla kaj več v pon.povedat, ko imam pregled (2dni pred PDP)

saba -> v katerem tednu spet vaginalni pregled? (13.5.2005 9:31:26)

mene G. vsakič pregleda vaginalno..pregleda če sem zaprta in je rekel, da bo to delal skoraj do konca.

kimi -> v katerem tednu spet vaginalni pregled? (13.5.2005 12:45:54)

Meni je do 3 meseca gledala vaginalno noto pa ultrazvok do zadnjega pregleda katerega ti omenjaš nisem prišla sem prezgodaj rodila

Stran: [1]