|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.4.2009 10:49:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu poka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: krči 24h/dan
28.4.2009 22:16:10   
lenček
Ojla,
Mi smo imeli težave od prvega dne. Tudi sama sem pazila kajjem, je pa baje fino, če res daš na stranski tir vsaj mleko. Poskusili smo lefaxin, antiflat, biogaio, sab simplex, koroške kapljice, kuminov sirup in homeopatske kroglice. Pomagalo je reees striktno podiranje kupčkov, preden se krči na polno razvijejo, je otroka fajn razvit in mu s krožnimi gibi nežno zmasirat trebušček z masažnim oljem (Weleda bauchlein ol), našemu je pomagala topla kopel pa nošenje na trebuščku 100 na uro. Čisto te razumem, je agonija in pol, mi smo imeli tut 2 meseca do 3 vsak dan žur, grozljivo. Aja, našemu je pomagalo, če sem ga imela obrnjenega na trebušček in sem ga nežno zibala na žogi za sedenje (verjemi, da je bilo vse prej kot fajn), ene mame pa pravijo, da so otroci bolj mirni v stolčku, ki ima vibro. Moja ginekologinja mi je to odsvetovala, češ, da so tiho od strahu,..., mi se pol za to nismo odločili. Marsikomu pomaga vožnja z avtom, otroci pa načeloma boljše spijo tudi, če jih čez dan fino sprehajaš po svežem zraku. Kar se kapljic tiče je vse tako tako, malo pomaga, malo ne; je pa recimo fino kdaj pa kdaj dat na dudo koroške ali kuminin sirup, meni se je zdelo, da je včasih že dovolj, da "presekaš" z drugim okusom. Aja pa brez skrbi, nič se ni preveč navlekel na sladko. Držim pesti, da čim prej mine.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.




Kam letos na dopust?




Na morje. (65%)

V planine. (4%)

Potovanje po celini. (3%)

Križarjenje z barko/ladjo. (2%)

V toplice. (6%)

Doma bom. (20%)


Število vseh glasov: 10389

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!